Модни консултации - 73

• 74 244
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, модни експерти! Моля за искреното ви мнение за тази рокля

# 106
Според мен, ако е еластично трико, ще евтинее.

# 107
Не обичам особено рокли с шарки, нося предимно изчистени или най-много с цветя или точки, затова тази ми е твърде голяма шарения, но си е до вкус.

# 108
Здравейте, модни експерти! Моля за искреното ви мнение за тази рокля
Скрит текст:
На мен ми харесва.

# 109
  • София
И на мен ми харесва. Много приятно съчетание на цветове.

# 110
Текане, колко искрено го искаш?

Искрено - този силует беше актуален преди доста години и дори тогава стоеше добре далеч не на всички.
По-искрено - комбинацията от цветове в десена на роклята е кажи речи единственият и позитив. Нито за офис става (твърде шарена), нито за свободно време. Дължината и съсипва дори красиви колене
Най-искрено - тя отдавна е излязла от мода ще състари всяка, която я носи освен ако носещата е очевадно около и под 20 год.

PS Сама по себе си роклята не е лоша и някога съм носила подобни (под или над коляно, режещата коленете дължина винаги съм я избягвала, на пясъчен часовник тази кройка стои добре), но към момента не е оптимална, поради горепосочените причини (ИМХО) Несъмнено този тип рокли някога отново ще бъдат лансирани като тренд и пак ще се носят.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 13:03 от Agent Provocateur

# 111
Агент ми е прочела мислите.
Роклята е супер стар модел и разцветка и я виждам само подходяща за 60годишна жена.

# 112
Благодаря за коментарите, бяха ми полезни!

# 113
Исках да добавя нещо вчера по повод репликата, че модерните сандали нямали фенове...

Напротив, фен съм на и на по-грубо и нося! Но правя разлика между модел, който на моята физика ще стои добре и ще се впише лесно в моят стил и такъв, който не ми стои. Все още не съм пробвала рибарски сандали, които да са ми любов от пръв поглед. Може някога и такива да намеря, никога не казвам никога и продължавам да пробвам Wink

И за капак това, че нещо би стояло на мен добре не означава, че ще стои добре на друга, с друг тип тяло, друго излъчване, друг лайфстайл и стил. Та всяка трябва да мери, съчетава и мисли от своята собствена перспектива и камбанария.

И като цяло смятам, че всичко ново, което остро контрастира със установено винаги, ама винаги се приема на нож в началото, а после свикваме и даже намираме естетиката в него. И ниски и високи талии са ми изглеждали гадно, пък след това съм ги носила. И супер остри обувки и квадратни съм оплювала, а после съм си ги носила с кеф. В едно съм сигурна, всяка трябва да си намери своя стил, който е оптимален за нея самата и в течение на годините лекичко да го оптимизира и осъвременява, защото и най- красивият ако е заспал някъде в 80-тте, 90-тте или 00-ите ще ни "датира" като жени, които са били млади по това време, но вече са толкова хммммм зрели, че не им пука как изглеждат в очите на другите.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 13:30 от Agent Provocateur

# 114
Покрай дискусията за рибарските сандали, загледах подобни, но разбира се на ток. И въпреки че тези определено ми харесват и бих ги носила, не ми изглеждат никак удобни. Струва ми се, че все някой пръст ще стърчи или ще се забива рязко в обувката.

Но седят много секси и приятно ретро:

# 115
  • в Кошера
Хоп, аз също по сандален въпрос:
какво мислите за т.нар. рибарски сандали и носенето им с рокля/пола?
Скрит текст:
Много ме изкушват, че има възможност да скрият малко не особено красивите ми ходила, изглеждат и удобни, но ми се връзват само с панталони - тесни/широки, къси/дълги, а лятото ходя само с рокли и поли.
Тези са много-много красиви и ще паснат, но не ме устройва цената и опциите за евентуално връщане, така, че ако някъде сте виждали подобни.
Масово са такива и ми се виждат твърде груби, аз съм 40-ти номер.

Мисля позитивно. Peace
Скрит текст:

А тези Purple Heart...
Скрит текст:

# 116
  • София
Златните сандали са много красиви. Лятото много нося бяло и ми харесва да комбинирам със златни обувки и аксесоари.

# 117
  • София
Хоп, аз също по сандален въпрос:
какво мислите за т.нар. рибарски сандали и носенето им с рокля/пола?
Скрит текст:
Много ме изкушват, че има възможност да скрият малко не особено красивите ми ходила, изглеждат и удобни, но ми се връзват само с панталони - тесни/широки, къси/дълги, а лятото ходя само с рокли и поли.
Тези са много-много красиви и ще паснат, но не ме устройва цената и опциите за евентуално връщане, така, че ако някъде сте виждали подобни.
Масово са такива и ми се виждат твърде груби, аз съм 40-ти номер.

Мисля позитивно. Peace
Скрит текст:

А тези Purple Heart...
Скрит текст:

Охх, тези сандали от къде са?

# 118
  • в Кошера
Rima, Replay имат почти същия модел. Peace

Скрит текст:
DARIA ZEUS sandals

# 119

Бихте ли носили това колие? Не съм носила жълто злато сигурно 13-14  години, сега се сетих нещо да ровя в архивите…

Общи условия

Активация на акаунт