Модни консултации - 73

• 74 242
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Преди години се бях контузила и ми падна нокътя на палеца. Не беше красиво докато израсте и лятото вместо сандали носих еспадрили на платформа, които са напълно затворени отпред. Има и равни варианти или без каишки.

Flâneuse, имам такива "остри балерини" Sweat Smile, както ги наричам. Не знаех, че се наричат d'orsay. Много ми харесват, макар че на мен не са ми от най-удобните, но това е индивидуално според краката, а моите са широки при пръстите.
Но имам едни почти идентични като модел и цвят с цитираните горе, но имат и голяма метална халка вместо каишка, подобно на тези (само халката).

# 91
И аз съм почитател на острите балеринки и еспадрилите на платформа. Много са ми красиви и нося, но определено предпочитам отворени сандали, има и елегантни които стават и за работа.

# 92
  • София
Толкова са ми красиви и аристократични тези остри балеринки, уви са ми също толкова неудобни, на стилето се чувствам по- добре.

# 93
40 номер не значи, че краката трябва да се крият. Има много по-нежни модели от “рибарските” сандали.

# 94
  • София
Преди години се бях контузила и ми падна нокътя на палеца. Не беше красиво докато израсте и лятото вместо сандали носих еспадрили на платформа, които са напълно затворени отпред. Има и равни варианти или без каишки.

Flâneuse, имам такива "остри балерини" Sweat Smile, както ги наричам. Не знаех, че се наричат d'orsay. Много ми харесват, макар че на мен не са ми от най-удобните, но това е индивидуално според краката, а моите са широки при пръстите.
Но имам едни почти идентични като модел и цвят с цитираните горе, но имат и голяма метална халка вместо каишка, подобно на тези (само халката).

Страхотни са тези с халката! Моля за линк/бранд

# 95
Моите купих още през 2019 от магазин в моя град в Италия. Още ги имам Innocent но много време е минало, не мога да дам линк...

# 96

Отново съм аз, ставам досадна вече 😁
Нали не съм фенка на сандалите, но си купих едни черни на Liu jo, оказаха се много удобни и честно казано било “проветриво” на краката със сандали 🤣
Избягвах ги заради това, че ми влиза пепел и ме дразни…:(
Та сега към въпроса с по- опитните със сандали и рокли 🫣 и миньончета като мен. Имам доста светли рокли и се ровех за някакви сандали с които да ги съчетая. Запазих си тези два модела. Каишката май ще ме скъсява де, така мисля. В чуденка съм кой от двата чифта да поръчам?( тези са бюджетни)

Аз имам вторите, много са удобни, нося ги вече около седмица, отнасям комплименти. Каишката не скъсява крака, защото е тънка и светла и се слива с цвета на кожата.
Първите са ми много шарени на мен, имат 4 цвята - бежово, бяло, кафяво, златно - златиста кожа - от мен не за тях. Ако имаш възможност иди на живо в магазина, има доста избор и цените са направо скандални Grinning

# 97
  • В полите на Пирин планина
На мен и двата чифра ми харесват.

# 98
  • София
Нито един фен на модерните сандали, не очаквах така Simple Smile
То и с биркитата беше така, аз ги нося от 8-9 години (главно в домашна обстановка и почивка) и сега ме дразни, че станаха така масови, но тук също бяха отричани Grinning

Кафявите, които много ми харесват са като съвременен прочит на едни сандали, които майка ми носеше, като бях малка, но с рибарски вайб и са ми страшно красиви, само, че не виждам такива в магазините, а само с танк-подметка, които са ми ужасни.

Острите балеринки са ми много на сърце, обаче са страшна мъка за ходилата ми. Неудобни обувки нанасят непоправими щети и то не само на ходилата, както се уверих сама преди няколко години.

Иначе всички останали варианти, които сте предложили са такива, които нося отдавна, просто исках да разнообразя.

# 99
Vikute,
Ти щом си си наумила, все пак пробвай.
Има и по-нежни изпълнения, поне аз попаднах на такива.
Скрит текст:

Тези обаче си признавам, че бих ги сложила с дълга бяла рокля за разходка (ако ми ги подарят):
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 14:00 от Аня

# 100
Момичета, дайте съвет моля

С какъв сутиен носите такъв вид отворен гръб на рокля/блуза? Без сутиен не ми е опция...
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря Simple Smile

# 101
С удължители или с подобен модел сутиен - има навсякъде:

Роклята е много хубава. Любим цвят. Откъде е?

# 102
  • обл. Шумен
Със силиконов гръб. За по-голям бюст е малко по-неудобно, но ако ще я обличаш често, може да си вземеш нещо в подобно синьо.
Аня, за първи път виждам такъв 😯. Благодаря, че ме "светна". 😊

# 103
С удължители или с подобен модел сутиен - има навсякъде:

Роклята е много хубава. Любим цвят. Откъде е?

От Answear
https://answear.bg/p/roklya-answear-lab-v-sinyo-dalag-model-razkroen-model-963073

Благодаря за отговора, ще потърся такива удължители.

# 104
  • София
Скрит текст:
Момичета, дайте съвет моля

С какъв сутиен носите такъв вид отворен гръб на рокля/блуза? Без сутиен не ми е опция...
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря Simple Smile
Имам този и досега успешно се вписва във всички по-изрязани и почти липсващи гърбове.

Общи условия

Активация на акаунт