Модни консултации - 73

• 74 231
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Скандални са тези сандали. Не бих сложила такива.

# 76
Със всичко ги носят, трябва да опитате и да видите дали ще ви допадне конкретната комбинация. Насляпо е трудно да се каже.

# 77
За мен са грозни и мъжки.
Предпочитам това, което беше определено като "детски модел" няколко поста по-нагоре.

# 78
Доколкото разбирам госпожата не си харесва краката в тази си част, та се чудя някакъв вариант на римлянки дали не е опция!? Те имат такива модели, които доста крият от краката. Показаните не ми харесват много.

# 79
И на мен не ми харесват показаните обувки. Една обувка, за да е удобна не е задължително да е грозна.

# 80
Гледам по магазините тая година, май е такава тенденцията...с дебели и груби подметки.
Изобщо не мога да си представя да сложа такива. Няма да съм в крак с модата, определено.

# 81
  • обл. Шумен
Тези са за мъж на 70 год. Предпочитам да съм "старомодна", отколкото да нося нещо такова...😟

# 82
Категорично не от мен за показаните.
За позакриване на несъвсем лицеприятни стъпала (аз съм бивша балерина и чувството ми е много познато 😁) предпочитам d'orsay модел пантофки (ако говорим за ниски обувки), много са симпатични и са сравнително актуални в момента, със стратегически разположени покривни зони 😁

Скрит текст:

Напълно отворени отзад обувки с каишка (т. нар. slingbacks) също се радват на популярност
Скрит текст:

Общо взето това са най-отворените типове равна обувка (и най-доближаващите се до сандал), които съм склонна да нося в градска среда. По-отворени само на ток.

# 83
Е, защо не кажа нещо за показаните?! 😁
Flâneuse, страхотен избор на обувки. 😍😍

# 84

Отново съм аз, ставам досадна вече 😁
Нали не съм фенка на сандалите, но си купих едни черни на Liu jo, оказаха се много удобни и честно казано било “проветриво” на краката със сандали 🤣
Избягвах ги заради това, че ми влиза пепел и ме дразни…:(
Та сега към въпроса с по- опитните със сандали и рокли 🫣 и миньончета като мен. Имам доста светли рокли и се ровех за някакви сандали с които да ги съчетая. Запазих си тези два модела. Каишката май ще ме скъсява де, така мисля. В чуденка съм кой от двата чифта да поръчам?( тези са бюджетни)

# 85
Ниски затворени обуща лятото - кошмар!
Показаните от полина сандалки -  свежи, фентъзи и удобство.
Ще минат години, ще се съгласите с мен Wink

# 86
Pepa57 не си виждала стъпала на балерина затова говориш така. Имам приятелка само с посочените по горе ходи.

# 87
Pepa57 не си виждала стъпала на балерина затова говориш така. Имам приятелка само с посочените по горе ходи.

Рядкост.  Болшинството търси удобството.

# 88
Полина, определено първите.
Но е важно и как е извивката и дали ще ти е ок на свода.

# 89
Първите и от мен. Даже по-горе публикувах какво уж е модерно при сандалите и точно златисти или сребристи имаше.

Общи условия

Активация на акаунт