Модни консултации - 73

• 74 220
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Какво ви е мнението за тези сандали, актуални ли са като модел?
https://fdcdn.akamaized.net/m/780x1170/products/54638/54637320/i … pg?s=Re191e7hLjfN
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%B … -geox-p6155825-1/
Благодаря предварително за мненията!

Дали са актуални не зная, но изглеждат удобни.
Въпреки всичко, за мен са голямо НЕ.

# 61
Не ми допадат хич. Цената им също за компромисен вариант.

# 62
Бих казала, че са актуални, тъй като в мола доста често започнах да ги виждам тези сандали. Наистина са доста детски, но изглеждат удобни

# 63
  • обл. Шумен
Изглеждат удобни. Но за равни сандали не си струват цената. 🤔 За тази сума можеш да си вземеш нещо по-елегантно.👠👡😝

# 64
Аз нося такъв тип сандали заради удобството и хич не ме вълнува как изглеждат.
Геокс, Кларкс, Риекер, Каприс са марките, които са ми удобни и избирам за всякакъв тип обувки.
Но...тук все пак е модна тема и се очаква всички да се обличат и обуват като за моден подиум. Simple Smile
Та не очаквай мнение различно от "не стават".

# 65
Сандалките на Геокс или както тм се произнася са много симпатични ,изглеждат удобни и са съчетаеми с много неща. Цената не ми харесва хич,ама това е друга тема. А дали за тази цена може да си вземе човек по-елегантен сандал е въпрос на  личен избор. Ако носи предимно удобни обувки,няма защо да инвестира много в елегантни,които ще обуе веднъж. И обратно.

# 66
  • София
Щом жената пита, значи освен удобството и е важна и визията.
Аз не смятам, че е невъзможно да се съчетаят и двете, но аз имам много обувки на ток, които са ми удобни, така че може да съм с изкривени представи за удобство. Общо взето, ако дамата е млада и няма проблем с краката, моя съвет е да ги пропусне.

# 67
Благодаря за мненията!
За млада, не съм толкова млада вече Simple Smile
Досега не съм имала сандали с такава платформа, и аз доста им се чудих именно заради това, искаше ми се нещо да не е съвсем ниско, че те ниските ги правят с милиметри подметка. На ток определено ще е по-елегантно, но доколкото се познавам, сигурно ще ги сложа броени пъти.
Благодаря още веднъж за коментарите!

# 68
Като чета кои са актуалните, по-добре да си нося това, което ми харесва и ми е удобно:
Скрит текст:
Показаните по-горе сандали от съфорумката са доста удобни, което за мен ги прави подходящ избор, предвид, че нося предимно маратонки в ежедневието и не бих се измъчвала, освен ако не е за повод.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 17:26 от Rimmona

# 69
Винаги се озадачавам и на такива общи/ генерални въпроси и на такива отговори. В момента маам гащи из Барселона и през ум не ми минава да сложа елегантни сандали за да мина пеша 20 км по калдаръма. Но си нося и елегантни за подходящото място и време... харесвам си ги всичките...
Купувам обувки на Геокс за ММ, той е с проблемни ходила, за себе си от този тип предпочитам ЕССО. Напоследък и доста Биркенсток.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 08:47 от Agent Provocateur

# 70
Удобството преди всичко. Особено от определена възраст. Шик, фентъзи и т.нар.стил - в детайлите.

# 71
Нещо да ви покажа от реклама от обувки.бг Simple Smile)))

# 72
Момичета, как виждате ниски жени (155 см) с поли до средата на прасеца? Аз съм дребосък, а толкова ми харесват полите-солей.. и не само.. Харесвам се, но като съм дребна и не знам как се “виждам” отстрани…:(
Всичко красиво е за високи…🥲

# 73
Pollinaa, aз не виждам проблем ниска жена да носи миди поли. Всичко зависи от пропорциите на тялото, няма значение дали си ниска или висока, ако пропорциите са ОК. Щом се харесваш, предполагам е ОК, може да пуснаш някоя снимка...
Съвет - избирай поли с по-висока талия, особено ако ще ги носиш с ниски обувки.

# 74
  • София
Хоп, аз също по сандален въпрос:
какво мислите за т.нар. рибарски сандали и носенето им с рокля/пола?
Много ме изкушват, че има възможност да скрият малко не особено красивите ми ходила, изглеждат и удобни, но ми се връзват само с панталони - тесни/широки, къси/дълги, а лятото ходя само с рокли и поли.
Тези са много-много красиви и ще паснат, но не ме устройва цената и опциите за евентуално връщане, така, че ако някъде сте виждали подобни.
Масово са такива и ми се виждат твърде груби, аз съм 40-ти номер.

Общи условия

Активация на акаунт