Модни консултации - 73

• 73 915
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
New balance са overrated като качество/цена.
Само да кажа. Иначе са приятни модели.

# 676
А какво мислите за Vaje като качество? Много им се чудя, вузуално ги харесвам.

# 677
New balance са overrated като качество/цена.
Само да кажа. Иначе са приятни модели.
А какво ще препоръчаш ти търся черно сиви спортно елегантни но не с много нисък профил даже да са на лека платформа ще е добре!

# 678
  • София
Аз харесвам Reebok - glide нещо си. От кожа са и имат и по- висок модел.

# 679
Аз много харесвам Guess Harinna:

# 680
Какво е overrated?

# 681
Прехвален.

# 682
Ами явно зависи, вкъщи всички- 2 възрастни, 3 деца-  ползваме 574 и 327, най- старите са на около 6г. За мърляви разходки, много колела и спорт- аматьорски разбира се. Платформите не са ок за и лек спорт дори.
Не мърдат- пера в пералня, защото налитам на светло. За цената ясно, има достатъчно промоции, няма как да ги платя 250 плюс, имам попадения и за по 80лв.
Иначе като модели са доста еднообразни, цветово имат предлагане. Но са си маратонка, за мен извън елегантия стил.
Спортно елегантно ми е нещо този тип:

Беше коментирано преди, но със смесени чувства. Някой има ли впечатления от текущото качество на чанти Vera?

# 683
  • София
Моите са тези, според мен горе- долу се вписва в по- обраните модели. И пак рядко ги комбинирам с ежедневното си облекло.
Скрит текст:

Това hobo bag ли се води като форма? Искам една такава, ама не на Пинко.
Скрит текст:

# 684
Кяч, хобо е. Не си купувай Пинко, страшни боклуци са. Както и Лиу Джо.
Много искам чанта с метална дръжка като верижка, но нещо не мога да открия моя модел.

# 685
  • София
Да, питам просто за формата, да знам как да я търся.
Приключих със "скъпите" чанти.

Моите синджирни повечето са от този тип
Скрит текст:

# 686
Бях намерила такава, естествена кожа, подходящ размер, но понеже е имитация на шанелската, се отказах. Пак ще гледам.

# 687
  • София
Да, тази доста си прилича. Аз също не харесвам много да прилича на нещо марково, а да не е то.

Моята е ето такава, различава се г/д, но не ми харесва, че не е структурирана, ако мога буквално да преведа. А по- мекичка. Имам в черно и червено. Laughing

https://www.danielfootwear.com/gansevoort-quilted-black-nappa-le … oulder-bag-p86062

# 688
Cather разкошна е, аз миналата седмица разглеждах, но с метална дръжка не видях.
Аз залитнах по винтидж чанте, с ботуш офицерка да го разнасям.

# 689
А какво мислите за Vaje като качество? Много им се чудя, вузуално ги харесвам.

Veja ли имаш предвид? Те са много хубави, но неудобни. Иначе качеството е безупречно.

Общи условия

Активация на акаунт