Модни консултации - 73

• 73 926
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Някой със съвет за хубаво “инвестиционно” палто? Много държа на качество и да се носи години. По-известните марки са ми ясни, но ще се радвам са прочета и личен опит. Важно ми е да става и за работа, и за свободно време.

Палта купувам само от една канадска марка - Mackage. Погледни, ако ги има в Европа или ако доставят. Безкомпромисно качество, невероятни материи, модели и кройки. Нося ги с години, като нови са, даже не ми и омръзват, толкова са красиви и уникални. Освен това са и практични, защото топлят.

# 661
Момичета, много исках чанта в такъв цвят и си взех.
Но съм свикнала на чанти с повече прегради и отделения и сега се чудя как да я нося тази.
Имам един органайзер, но той е много малък и ще се окаже, че се въргаля на дъното.

Това в чантата е нещо като мек подвижен несесер. 

# 662
Някой имал ли е такива сникърси на h&mи pepe jeans и удобни ли са .Кои повече хващат окото от двата чифта 🙂h&m

Pepe jeans

# 663
H&M определено.
Но най- вече зависи с какво ще ги носиш. Вторите са ми малко демоде, но ще отиват на повече неща. Първите ги харесвам само във вариант с чорапи от същия цвят.

# 664
Нито едните за мен.

# 665
  • София
Първите. Аз харесвам точно такъв тип маратонки - спортни, тенис тип и с дебела подметка. Но маратонките ги ползвам за спорт/преход/път. Т.е. не са ми ежедневната обувка, която да комбинирам.

Ако искаш да ги носиш в ежедневието и комбинирани - нито едните. Освен ако нямаш много спортен стил на обличане.

# 666
Първите. Аз харесвам точно такъв тип маратонки - спортни, тенис тип и с дебела подметка. Но маратонките ги ползвам за спорт/преход/път. Т.е. не са ми ежедневната обувка, която да комбинирам.

Ако искаш да ги носиш в ежедневието и комбинирани - нито едните. Освен ако нямаш много спортен стил на обличане.
Спортно елегантен ми е стилът 😃не виждам защо да не могат да се комбинират с блейзър примерно.

# 667
  • София
Ами, комбинирай си ги. Нали питаш за мнения, аз изказвам своето. За мен са откровено спортни модели.

# 668
Моето мнение също е, че са типично спортни. И аз нося спортно сако или спортна рокля със спортни обувки- но за мен са подходящи такива от кожа и съответна форма, стил. На тези има промазан шушляков плат и др детайли, които аз не бих комбинирала в ежедневието. Но това е моето мнение. Не са мой тип просто, а и са ми подозрителни за качество.
Има кожени/ велурени подходящи модели, на брандове с добро качество
допълвам за да е градивно. Ето New Balance, стил 2рите. Но са си спортни, нищо елeгантно няма за мен. Удобни и качествени- имам модела. Цветова гама, доста богата като избор.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:01 от BrightT

# 669
Моето мнение също е, че са типично спортни. И аз нося спортно сако или спортна рокля със спортни обувки- но за мен са подходящи такива от кожа и съответна форма, стил. На тези има промазан шушляков плат и др детайли, които аз не бих комбинирала в ежедневието. Но това е моето мнение. Не са мой тип просто, а и са ми подозрителни за качество.
Има кожени/ велурени подходящи модели, на брандове с добро качество
допълвам за да е градивно. Ето New Balance, стил 2рите. Но са си спортни, нищо елeгантно няма за мен. Удобни и качествени- имам модела. Цветова гама, доста богата като избор.

Тези ми харесват точно такива търся черно сиви може ли линка моля те 😃🙏или.модела

# 670
New Blance 574 +
Разгледай за оферти във FD, About you, Answear и този тип

# 671
New Blance 574 +
Разгледай за оферти във FD, About you, Answear и този тип
Същия модел е изчерпан гледах 🫤

# 672
https://obuvki.bg/p/snikrsi-new-balance-wl574evb-cheren
Има го, масов е, ако ти харесва, разрови и в бг сайтовете, footshop и тн. Малко търсене помага Simple Smile и за ок цена, ваучери и тн.

# 673
Има го, масов е, ако ти харесва, разрови и в бг сайтовете, footshop и тн. Малко търсене помага Simple Smile и за ок цена, ваучери и тн.
Да но има разлика този 1 нисък а онзи висок на платформа е.

# 674
Да но има разлика този 1 нисък а онзи висок на платформа е.
Разгледай ги внимателно..има 20 цвята, някои с, други без платформа Simple Smile
574 без, 574 + със
Успех с избора:)

Общи условия

Активация на акаунт