Модни консултации - 73

• 73 927
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
А пък в Италия нямаме ни жеги, ни влага... Grinning
Заслужават си рекламацията. Дано откликнат!

# 646
  • София
Благодаря, дами, ще им пиша значи, щом е недопустимо.

# 647
Barbi, носи ги в Бг- ще ги спасим 😀

Хаха, бих, но рядко си идвам и с ограничен багаж. Но и тук боклуци сякаш няма, цените кореспондират с качеството. Чак ми омръзва да ги нося и ми се иска нещо ново, но пък като са здрави, не мога да ги хвърля.

# 648
  • София
Кои препоръчваш, Бабри.
Не че не съм се накачулила.

# 649
  • Street of Dreams
Фурла е, да. Това се случи в големите жеги по 40 градуса.

Не е високо изискване една чанта да може да издържи на 40 градуса, а не да се разпадне. Аз също бих била бясна.

# 650
  • София
Нахъсах се. Аз не го отразих като голямо събитие, но ето, добре, че писах.

# 651
Кяч, аз в момета съм с една на Брамин. Моделът е като този от линка, но моят цвят е жълтозелен. Има лек блясък и е много красив. Преди това бях с една от крокодилска кожа, хубава е, много ефектна, но страшно тежка. Тя е неутрален цвят, слонова кост. Имам още две, италиански, черна и червена, стоят прибрани. Аз не обичам да сменям чанти, защото все нещо забравям да преместя.
Следващите ми чанти ще са пак Брамин. Много красиви и чудесно качество. Нося я почти година всеки ден, изглежда като нова.

Между другото, дойде ми Поемата на Ланком. Много хубав парфюм, благодаря ти, че аз заради твоето описание го поръчах на сляпо.

https://www.ebay.ca/itm/155726906490?hash=item24420c047a:g:6Y4AA … %3ABk9SR4q_nsnUYg

# 652
  • София
Радвам се, хвана последния влак за него. Simple Smile

Днес си разносвах една евтина чантичка, от кожа е, вече е мекичка доста, но няма такива "ефекти" като при фурлата.

# 653
Babri,
Чудесна е чантата, като за истинска бизнесдама.

# 654
Някой със съвет за хубаво “инвестиционно” палто? Много държа на качество и да се носи години. По-известните марки са ми ясни, но ще се радвам са прочета и личен опит. Важно ми е да става и за работа, и за свободно време.

# 655
Ted Baker палтата са страхотни за мен.
Нося едно в кралско синьо, 6-7 години вече. Изглежда страхотно все още. Правеха ми комплименти в метрото в Лондон, момичета. За цвета на палтото.
Еми още е толкова красив, но направо ми е омръзнало вече.
А подплатите им са като от приказките. Моето е с птички, клонки.
Доволна съм. А в сравнение с една Max Mara са си бюджетни 😉😉.

# 656
И аз съм за Ted Baker, Karen Millen, бюджетни и със сравнително добро качество.
Класа са Max Mara, Burberry, можеш да намериш на добра цена от стари колекции или по сайтовете за продажба като Vestiaire.

# 657
  • в пералнята
Още един глас за Тед Бейкър, аз имам 2 палта и не са мръднали, стилът им също е класически.
Един съвет - има ги често на добри цени в Best Secret.

Друг хубав и качествен бранд за палта е &other stories. Страхотни модели имат, а материалите също са на ниво.

# 658
  • София
Някой със съвет за хубаво “инвестиционно” палто? Много държа на качество и да се носи години. По-известните марки са ми ясни, но ще се радвам са прочета и личен опит. Важно ми е да става и за работа, и за свободно време.
Много ми харесват Ivy and Oak, хубави платове и кройки.

# 659
  • в Кошера

Предвид второто изречение - Max Mara. Peace
Линията им Weekend е прекрасна по-бюджетна алтернатива. И да, инвестиция е, за мен, без кавички. Непреходни кройки, цветове и качество. Ползват се години. Peace

Общи условия

Активация на акаунт