Модни консултации - 73

• 73 929
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте тази чанта та Parfois е много по симпатична  и мъничка та живо.С кои сникърси бихте я съчетали ,може да дадете и други идеи.
......
Верно ли такава дилема за най- обикновена черна, изчистена чанта?...

С каквито и обувки да се съчетае, става.

# 631
Здравейте тази чанта та Parfois е много по симпатична  и мъничка та живо.С кои сникърси бихте я съчетали ,може да дадете и други идеи.
......
Верно ли такава дилема за най- обикновена черна, изчистена чанта?...

С каквито и обувки да се съчетае, става.
Ми тя не е черна тя е мишаво сива и е

# 632
Сивото е неутрален цвят и лесно се съчетава.

# 633
На предишната снимка изглеждаше черна, сега се разбира, че е сива, но пак така- без значение какви ще са обувките ( пък и говорим за спортно- елегантен стил, не за някакво официално събитие).

# 634
  • София
Здравейте,

Не знам къде другаде да питам, затова тук - на някого случвало ли му се е чантата да придобие такъв вид на дръжката. Не само че се износи за нула време, ами някак е меко там, по топлото все едно се топи и ми оставя черна кир по ръце и дрехи.
Скрит текст:

Чантата е тази, която е доста стар модел, но реално аз започнах да я нося преди по- малко от година. Преди това е съхранявана и нямаше изгледи за такова фиаско. Знам, че сафиано кожата има доста обработка, но сега ме е страх да поднося една бяла от тази кожа.
Скрит текст:

# 635
Случвало ми се е с изкуствена кожа, занесох на ремонт и подмених с естествена протритите елементи.
За изкуствената кожа е разбираемо, старее.
Но такава скъпа чанта...

# 636
Случвало ми се е с изкуствена кожа, занесох на ремонт и подмених с естествена протритите елементи.
За изкуствената кожа е разбираемо, старее.
Но такава скъпа чанта...
Идея къде да занеса и аз?В София.Simple Smile

# 637
все едно се топи и ми оставя черна кир по ръце и дрехи.
Леле, пиши на производителя, това звучи нетипично. Аз съм имала проблем с една бежова кожена раница, оставяше цвят по светлите дрехи. Накрая един обущар ми я импрегнира и спря тази мъка. Но беше само изпускане на цвят без промяна на самия материал.

# 638
Имах едни обувки на Гес, които няха с гумена подметка.От много години ги имах и накрая подметката се разпадна по същия начин.Едни обувки на Пачоти също.Няма нищо вечно.

# 639
  • София
Ами, добре, ще пиша.

Аз гледах един канал на профи кожар, който разпарчетосва разни известни чанти и тества кожата с химикали. За сафианото беше на кофти мнение, защото не се виждала истинската кожа, а била мнго обработена. И точно една такава дръжка започна да стърже, премахвайки цялата обработка на кожата.

Единствено се сещам късата дръжка да я увия с шал, а дългата да заменя със синджир. И без това мини версията е със синджирче. Свиди ми се да я метна в кофата, но така не може да се носи.

# 640
Catcher, истината, че дори и като седят в гардероба, дрехите се износват и състаряват.
Може да е проникнала влага, може от топлина. Кой знае.
И аз така си пазя любими неща, но трябва да взема просто да си ги нося.
Пак е добре, че за дръжки има 100 решения.

# 641
Според позната, която има опит с кожа по-скоро е от обработката на кожата и боята, която е използвана. Дори и да не е ползвана чантата, боята старее, нарушава горният слой на кожата и се появява подобен ефект.
Бих се обърнала към производителя за съвет, евентуално подмяна на дръжката.

# 642
Особено, ако чантата е Фурла. Не е евтина и съсипването й след един сезон е абсурдно. Сафиано или не, все пак трябва да има някакво качество. Аз бих била бясна.
Иначе като ми се износи нещо, аз го хвърлям и купувам ново. Тук всякакви поправки са толкова скъпи, че смяна на дръжка ще ми излезе колкото една нова чанта от естествена кожа.

# 643
Barbi, носи ги в Бг- ще ги спасим 😀

# 644
  • София
Фурла е, да. Това се случи в големите жеги по 40 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт