Модни консултации - 73

• 74 692
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • Street of Dreams
Всички визии изглеждат по - намахани с токчета и обеци. Можеш да започнеш от там примерно.

# 511
Има го и обратното, че с няколко сполучливи съчетания, и самочувствието се променя също. Simple Smile
Аз лично препоръчвам по един акцент в съчетание, без прекаляване с бижута, а и токчетата невинаги са уместни. Излез по магазините, пробвай различни дрехи и обувки, не се притеснявай да пробваш нещо различно и ново. С времето ще изкристализира какво искаш и как се харесваш, само трябва да пробваш и да се погледнеш с нови очи.

# 512

https://www.instagram.com/p/CrPggvqM_tC/

Коя от двете дължини на панталона е точната?

# 513
Втората- иначе ще стане на парцал много бързо.

# 514
Момичета, имам нужда от нов часовник. Имам Fossil, който адски харесвам и се съчетава с абсолютно всичко. С верижка е, цвят “розово злато”. Сега искам с черна кожена каишка, но не ми се дават отново толкова много парички…
Нахвърлях си няколко модела във Фешън дейс. Дайте мнение кой от тях е по удачен за ежедневно носене. Аз не мога без 🫣. О, и го нося на дясната ръка 😉
Показвам няколко, но съм отворена и за други предложения.

Този е с диамант 😉(първия)

Приемам и други предложения 😉

# 515
  • Пловдив
Зависи от цялостната визия.
Нося се спортно-елегантно или умишлено неглиже, много ми допада втория на Marc Malone.
Ако си харесваш много Fossil-а може да му подмениш каишката.

# 516
С белия циферблат.Или първият.

# 517
Не - за показаните часовници. По-добре без, отколкото с компромисен.

# 518
Какво значи компромисен?Че не е известна марка за някого ли?

# 519
  • Street of Dreams
Да ви кажа, не мога да се разделя с моя часовник от Коледа 2017. Не знам защо съм адски привързана към него и го нося нонстоп, а от онази година почти нищо не ми е останало, дори мебели и посуда... А е толкова семпъл. Дали е време да се насиля да го сменя...

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:03 от OnDiNe_

# 520
Благодаря за идеите дами.

"Дяволът носи Прада" съм го гледала отдавна, но мисля да си го припомня за вдъхновение.

Ще започна с токчета и обици, вярно е че токчетата променят облика дори на дънки и тениска.
Часовник искам златен ролекс с диаманти 😃

# 521
Риза с един ръкав, който се разширява на китката. Доста е широк. Каква връхна дреха бихте препоръчали в такъв случай?

# 522
Пелерина, пончо.

# 523
Часовника е бижу, а колко е часа всички виждаме на телефоните си.

OnDiNe_, изглежда добре

# 524
  • Street of Dreams
Имам близък, който търгува с Ролекси, обяснявал ми е защо хората дават по 20-40 000 Евро за часовник. Той самият е бижутер и ги пимпва със злато и диаманти, ако клиентът иска. Преди две години ходи до Дубай и докара няколко диамантени, Iced out и нестандартни модели и ги продаде веднага.
Ето един хубав Ролекс

Общи условия

Активация на акаунт