Модни консултации - 73

• 74 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Може би тук е мястото да питам преди два месеца бях в ссс или нещо от сорта... търсейки джапанки или пантофи с мека подметка за вкъщи, тъй като имаме болки в стъпалата.
 Пробвах няколко модела но всичките бяха средно меки към твърди..а са с два-три сантиметра дебелина.
https://www.runners.bg/damski-dzhapanki-runners-rns-231-3026-svetlozelen Този модел е много мек. Погледнете дали ги има в мъжки вариант.Преди 2 години имаха.За мен това са най-меките джапанки.За 6 год. и за плаж и за в къщи съм с тях и нямат грешка.
питах ги през страницата им във ФБ, но казаха че нямат мъжки, а и аз търся най-вече чехли (рядко ходя бос). Пратиха ми линк към едни но са не повече от 1см.
Nursing care, чехли имат въздушна възглавница на петата, анатомични.
Удобни.
ще потърся тези, най-вече предната част ми е важна.
ПП: Ще търся и за есен/зима подходящи обувки/сникърси./// За лятото имам едни ултра фоам на New balance маратонки и съм като нов човек в тях.

# 496
KallliMi, конкретни предложения ли търсиш?
Бижута и часовник можеш много лесно да си купиш. Отиваш в магазин, казваш бюджета и стила и ще ти предложат модели, пробваш и избираш.
Парфюм, зависи какво харесваш, ванилия, роза, цитруси….
С прическата може да помогне добър фризьор.
Рокли според фигурата и това къде ще ги носиш.

# 497
Да, конкретни предложения търся.
Страхувам се да не изглеждам прекалено докарана, не искам да изглеждам и неврзрачно.

# 498
  • Street of Dreams
Малко трудна задача, като не знаем нищо за теб. Нито какви дрехи ще ти отиват, нито какъв парфюм, нито каква прическа. Тука да ти кажа всички сме мацки 😁, но имаме различни стилове.
Дай някакво описание на себе си и какъв тип мацка искаш да бъдеш.
Харесала ли си нещо в нета, някоя марка любима?

# 499
С какъв бюджет разполагаш? Има прически, които изискват ежемесечна поддръжка при фризьор и такива, които може да се поддържат от фризьор няколко пъти годишно. Бояидваш ли се? Сама или при фризьор?
Какво работиш? Хубавата жена (за мен) е адекватно облечената. На работа аз ако отида с клин/анцуг ще ме изгонят вероятно, но продавачката в магазина до нас винаги е с клин. Разбираш ли....?
Часовник, грим, парфюми. Пак бюджет? Парфюми имам любими по 200лв, но и доста по евтини 70-80лв. Гримове от Катрис до Ланком имам. Какво да препоръчваме?
Какво включва сутрешната ти рутинна? Как се гримираш? Какви продукти използваш? С колко време разполагаш за себе си?
Какъв цветнотип си? Какви цветове ти отиват? Любими марки? Визии?

С така изложената информация от теб освен да извадя магическата топка и да гадаем, друго не ни остава. Дай малко информация за себе си и съм сигурна, че ще получиш много полезни съвети! 🤗🍀🙏❤️

# 500
  • София
Телосложение, възраст, начин на живот?
На косата какъв и е случая, че в момента не можеш да я носиш пусната - много къдрава, много рехава, друго?

Като искаш конкретно часовник, парфюм, бижу - какво те спира да си избереш ?

# 501
Mariat, това се казва турнюр, на английски е bustle.

# 502
 Ризи и ефирни топове вместо тениски, хубави панталони вместо дънки.
За прическа ще питаш фризьор, насляпо не става.
Парфюми и козметика има навсякъде от Кауфланд до Сефора, съобразяваш се с нуждите на кожата си и вкуса си.

# 503
  • Somewhere far away
Всичко е въпрос и на финанси. Има парфюми за по 10 лв, както има и парфюми за по 200 лв.

# 504
То не е точно сплескан кринолин, а са две "кошнички" (панерчета), които се връзват отстрани на кръста на хълбоците.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pannier_(clothing)

# 505
Според мен направи така че да си вземеш нови дрехи които да допълнят сегашния ти гардероб и да го разчупиш.
В Пинтерест има супер много идеи от които можеш да се вдъхновиш.

За косата избери опитмалния за теб вариант - аз например винаги поддържам дълга коса и давам идея за супер сполучлива прическа която не изисква умения - така популярното къдрене с колан от халат или чорап.

Що се отнася до парфюмите - аз съм си парфюмна фенка, но имаш много варианти - набелязваш си според нотките които харесваш и пробваш - може в Дъглас, арабски парфюми, дори и в ДМ има.

Повече конкретна информация наистина била полезна за да нахвърляме предложения Simple Smile

# 506
Искам да бъда мацка с главно М 😃
За прическата запазих час за фризьор, малко да се освежи, защото сега е на черта до под рамената и някак не стои добре пусната. Имам още няколко години до 50, висока съм 1.7, стройна към слаба, бяла кожа, тъмно кестенява.
Не зная как да променя изведнъж облеклото си, пробвах вчера по-забележими и бляскави бижута, костюм и сандали на ток и сякаш друг човек видях.
Разгледах всичко в началото на темата, вдъхнових се, само смелост ми трябва

# 507
По- скоро пари ти трябват и желание да обновиш целия си гардероб. Иначе, не виждам нищо трудно и невъзможно, стига да го искаш.
Успех.

# 508
За да си мацка с главно М, трябва да ти идва отвътре. Само с обновяване на гардероба няма да стане.

# 509
Доста филми има по темата. Шер се преобрази в старата класика "Лунатици", "Дяволът носи Прада"е също знаков.

Общи условия

Активация на акаунт