Модни консултации - 73

• 74 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, с какво колие да поосвежавам зимните тоалети, които са семпли и изчистени. Ако не нося пола или рокля, нося изчистен пуловер с кръгло деколте по врата.
Нещо такова и такива сърца стават ли за жени над 30г? Какво е модерно сега и бихте ли ме насочили. Да е сребро и да има камъчета.

# 421
Избери си висулка със сапфир/и. Сърчицата са доста инфантилни.

# 422
Даниела ако харесваш сърца, носи ги. Simple Smile Доста неща са модерни сега, но с тези тънки колиета модата е да наредиш няколко от тях с различна дължина и различен тип верижка.

# 423
Иначе любимото ми е едно тънко яке на Адидас Силвърстар - леко като перо от промазка, до коляното и с колан. Не особено спортна визия.
Нещо такова ще ми трябва, да. В Killing Eve видях две-три идеи, но се оказаха всички от по-стари колекции, та може би трябва да отида в някакъв специализиран магазин. Имам още една седмица спокойствие, ако успея да намеря сега - ще се похваля Hug

Беше ми интересно да прочета за приложенията, не съм ползвала досега.

ПП За бижутата дочетох. В офиса младите момичета носят един ред перли и под тях няколко тънки "верижки". Layering му казват като че ли.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 11:31 от Анонимен

# 424
Имам гривна пандора. Но може би ще трябва да се носят оделво.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 13:02 от DanielaSt.81

# 425
Тази форма на камъчето на колието ми е любима, годежният ми пръстен е подобен. Според мен колието може и с гривната пандора да си го носиш, те доста го наподобяват.

# 426
Аз от година преминах на жълто злато, необяснимо след 20 години носене на бяло и сребро.
Най- носеното сребърно колие ми е това, в сет с обеци и гривна е:

Стои добре на всякакъв вид деколтета и поло, дължината се регулира. Преди месец получих ново с талисман , отделно имам и такова с пръстен, на който могат да се окачват талисмани, но ми идва някак грубо.

# 427
  • Street of Dreams
Ли лу, снимах ти якето да се ориентираш дали е това, което си представяш. Имам го отдавна, но сигурно се намират и сега подобни модели. На естествена и изкуствена светлина.

# 428
Страхотно е якето!

# 429
  • Пловдив

Приемам идеи с какви обувки /представям си тип груба маратонка/ и чанта да го нося?

# 430
Много ми харесва, OnDiNe - има ли качулка? Дължината е супер Heart Eyes

ПП Ето такъв тип много харесвам, но още не съм видяла отималния вариант. Засега последното като кройка, но се опасявам, че материята ще е прекалено плътна.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 19:42 от Анонимен

# 431
  • Street of Dreams
Добре изглеждат, с последното ще имаш най-много подвижност. Тези материи не са от най-удобните,особено ако са с кройка на тренчкоут.
Алтернативно това е много нежно, а и си падам по този цвят:
https://zalando.de/ilse-jacobsen-rain-waterproof-jacket-il121u001-a11.html
Еспри, лежерно

Това пък е марката на марките 😁, що се отнася до дъждовно време https://en.zalando.de/schmuddelwedda-bridgeport-waterproof-jacke … d221u0r0-b11.html
Имам тяхно в ярко жълто. Пристяга се на кръста.

На мен това ми е в уишлиста, за по-спортна визия, но просто не ми е необходимо
https://zalando.de/ilse-jacobsen-waterproof-jacket-black-il121h00d-q11.html

# 432
Десиссслава, страхотно яке!!! Очите ми останаха в него.
Може ли инфо за марката, откъде си го взела?
Освен с груба маратонка, го "виждам" и с груба бота, тип Вагабонд
Скрит текст:
(онагледявам с линк, защото с изображение нещо не става- https://cdn.aboutstatic.com/file/images/2a08bc88bd65d940a7d88af2 … ght=480&width=360)

За чанта... зависи от обувката и останалия аутфит.
В днешно време вече всичко е разрешено в крайна сметка. Blush

# 433
  • Пловдив
TuЛи, Бенетон е, от Ремикс го взех.

# 434
  • София
Може би тук е мястото да питам преди два месеца бях в ссс или нещо от сорта... търсейки джапанки или пантофи с мека подметка за вкъщи, тъй като имаме болки в стъпалата.
 Пробвах няколко модела но всичките бяха средно меки към твърди..а са с два-три сантиметра дебелина.

Общи условия

Активация на акаунт