Модни консултации - 73

• 74 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Според мен вместо джапанки по-добре е да вземете пантофи от кожа с кожена подметка. Малко по-скъпо излиза, но си струва.

# 436
Nursing care, чехли имат въздушна възглавница на петата, анатомични.
Удобни.

# 437
Може би тук е мястото да питам преди два месеца бях в ссс или нещо от сорта... търсейки джапанки или пантофи с мека подметка за вкъщи, тъй като имаме болки в стъпалата.
 Пробвах няколко модела но всичките бяха средно меки към твърди..а са с два-три сантиметра дебелина.
https://www.runners.bg/damski-dzhapanki-runners-rns-231-3026-svetlozelen Този модел е много мек. Погледнете дали ги има в мъжки вариант.Преди 2 години имаха.За мен това са най-меките джапанки.За 6 год. и за плаж и за в къщи съм с тях и нямат грешка.

# 438
Въпрос: (добавям в редакция, че няма мнение след моето): Как да скъся временно блуза, без да я режа и шия? Нещо с колан май имаше, но не помня какво.

Нямам този проблем от както открих тукашни магазини, които изкупуват старите ти дрехи, съответно и ти може да си купиш дрехи от там. Нещо като доста добре подбрана ВУ, на която може и да продадеш.
Мечтая за такава ВУ и тук! Heart Eyes

Аз имам неща на 10+ години. Още ми стават, но са ми ужаасно омръзнали. А са здрави и запазени. И не хвърлям. И ... така съм затрупана с дрехи, които не нося. :/

Бях почнала да качвам неща в приложението Stylicious, но прави back up само на карта памет, а този ми телефон не позволява такава. Сега съм качила в YourCloset, но не е толкова удобно.
(Например, ако искаш да избереш горна част, отваря всичко заедно - блузи, якета, тениски, дълги ръкави... И не може да избереш кагегория или сезон. Докато Стилишъс позволяваше да избираш по категории - Например, само тениски. И за долна част - само дънки. А сегашното приложение показва всичко и така е трудно.)

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 15:20 от Рошличката

# 439
Здравейте. Знаете ли този панталон на коя марка е? Бихте ли ме насочили къде мога да разгледам подобни?
Скрит текст:

Дънки са, just cavalli

# 440
  • София
Здравейте, момичета, препиръчайте ми дизайнер шивач в София, който да ми предложи нещо като прекрояване на рокля. Ето това е роклята, но на мен ми идва много тюл отпред и ме прави по-дебела, искам някак си да се направи по-права отпред, не толкова разширяваща. Аз исках да се хване част от тюла и да се захване отзад, но ще си личи, че е пипана и ръбовете отиват назад, а не стоят прави отстрани. Предложиха ми да се разшие, да се махне част от тюла и да се зашие наново, но аз не съм сигурна как ще изглежда и търся друг вариант, без чак разшиване, зашиване. Самата рокля е евтина, не ми се иска да дам много пари за промяна по нея. Ако имате идеи ще съм благодарна.

# 441
Няма как да стане по-гладка отпред, без да се разшие и прекрои. Къде е тюлът, под плата ли?  Трябва да се разшият всички пластове, да се махне излишното количество плат и да се зашие отново. Не е евтина и бърза поправка. Не знам на живо колко е бухнало, но може да пробваш да го притиснеш хубаво с ютия, с много пара, да обервш максимално обема.

# 442
напълно подкрепям горното Няма как без да се разшие

# 443
Не виждам смисъл да се инвестират още пари в тази рокля. С парите, които ще хвърлиш за поправка, ще си купиш друга, която ти харесва.

# 444
  • София
Това отгоре е тюл, не си личи на снимката. Отдолу е друг плат. Благодаря и аз мисля, че няма смисъл да давам още пари, прекрояването ще си излезе колкото цяла рокля. Иначе тази ми харесва като цяло.. ще пробвам с ютията да видя какво ще стане.

# 445
Здравейте, моля препоръчайте ми с каква чанта да съчетая тези обувки за повод. Роклята ще е тъмно синя, къса и разкроена:)
На живо обувките не са толкова розови, по-бледи са

# 446
Бяла или сребриста.

# 447
Сребриста.., поне така се вижда, че има сребристи елементи, а и тока е сребрист.

# 448
Бих избрала лилава чанта.

# 449
Здравейте, моля препоръчайте ми с каква чанта да съчетая тези обувки за повод. Роклята ще е тъмно синя, къса и разкроена:)
На живо обувките не са толкова розови, по-бледи са

Сребристата чанта е най-сигурният вариант, по и по-скучен. Но пък и много зависи роклята в какъв нюанс на тъмно синьото е.
Примерите са само като предложения за цвят, абстрахирайте се от модела и марките.

Общи условия

Активация на акаунт