Модни консултации - 73

• 74 719
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Аз редуцирах дрехите си  в последните години и се старая всяка горна част / топ, риза, блуза, сако/ да може да се съчетава поне с три долни, както и обратното. Оставих предимно едноцветни неща, пъстрота има при роклите, които се носят единично или по изключение някой топ/ панталон.
Винаги имам поне три опции в главата при обличане и така лесно избирам през седмицата какво да облека.
Нямам 4 къщи, но имам три гардероба и държа всяко нещо да е на отделна закачалка , за да има видимост, т е - не се пукат по ръбовете.
В единия са рядко слагани дрехи, в другия- сезонни, в третия- най- често обличани.
Не държа на марки и цени, а на това, което се вписва в моя стил и се чувствам добре в него. Мнението на околните ми показва, че не греша.
Освен дрехите, изчистих ненужни бижута, козметика, чанти, обувки, парфюми. От останалите ми неща всичко нося с удоволствие. Имам някаква мания за подреденост , която ми свърши чудесна работа.
Бих облякла цикламено с удоволствие, булката си е булка , как би могла да се засенчи.

# 391
Имам го това усещане, да. И всичко е един омагьосан кръг. Нямам дрехи - купувам - после буквално се чудя къде да ги държа.
Усещам, че съм се заринала от вещи. С козметиката е в пъъъъти по-страшно. Имам страшно много вещи (ненужно много!!!), а в нас няма място за тях, а не живея в малък апартамент....

Консуматорството е някаква съвременна болест..

# 392
  • Somewhere far away
Аз мислех че аз имам прекалено много дрехи, но като чета тук -.... добре съм си!

# 393
Покажи я. Не е само до цвят съобразяването.
Чудя се между тези две. Едната е цикламената, а другата е розова.

# 394
Аз съм за цикламената, цветът компенсира модела на роклята.

# 395
Нямам този проблем от както открих тукашни магазини, които изкупуват старите ти дрехи, съответно и ти може да си купиш дрехи от там. Нещо като доста добре подбрана ВУ, на която може и да продадеш.
Що дънки на Abercrombie грабнах за по 12 долара. Simple Smile Само тях нося, разкарах всички останали.
Не съм от хората с капсулен гардероб, нося, нося и искам ново, та това ми е решението на проблема.

# 396
  • Street of Dreams
А с какво Abercrombie & Fitch превъзхождат другите дънки? Преди често ги виждах по онлайн магазините, но като не съм пробвала такива, не съм и купила.

# 397
Серията им "curve love", специално за моята фигура е перфектна. Пасва идеално на д-то без да ми хлопа в талията.

# 398
И на мен цикламената рокля ми допада.

За да спестя висенето пред гардероба по половин час сутрин гледам от вечерта да съм измислила облеклото за следващия ден.
Напоследък и аз пазарувам само след като премисля с колко от нещата в гардероба мога да съчетая нещо или допълвам просто наличния гардероб.
Точно вчера правих чистка и се чувствам разтоварена, много панталони които са си супер, просто са ми големи и не съм носила ще подаря.
С козметиката и парфюмите и там е твжко положението, макар че напоследък нищо козметично не съм купувала, изхабявам мостри и минита та и там разтоварих.
Парфюмите обаче са ми слабост, за мен са много важна част от цялостната визия. Когато много харесам аромат си взимам, много често отливки и минита, но обичам да си имам любимите аромати.

# 399
един гардероб и два скрина никак не бих казала че е ограничено място. Grinning
🤣🤣🤣

# 400
Като цвят, само бялото ми се струва, че не е ок за сватба.
Постоянно имам чувството, че нямам какво да облека.

# 401
  • София
Нямам подобни проблеми с дрехите, въпреки че са много и разнообразни, не само класически. Начина ми на живот позволява да нося различни стилове, особено пък лятото , когато съм и доста по- активна. Така че нося си многото дрехи, което не ми е на сърце - подарявам, ако някой си го припознае или изхвърлям. Рядко прекарвам много време в чудене какво да облека. Същото е и с парфюмите, много са, но никога не се чудя кой. Решавам бързо. Grinning

От много време не съм имала чувството, че няма какво да облека, което обаче не ме спира да пазарувам . Имам доста място за дрехи, което ми позволява всичко да е по закачалки и лесно достъпно, това също много помага.

Цикламената рокля ми е по- сватбена от розовата.

# 402
Розовата твърдо не, цикламената ми се струва компромисна, ако това е единствения друг вариант. Аз не бих облякла нито едната за сватба.

# 403
Скрит текст:
Покажи я. Не е само до цвят съобразяването.
Чудя се между тези две. Едната е цикламената, а другата е розова.

светло розовата рокля много ми харесва! кукленска е ^-^

# 404
С розовата рискуваш на някои снимки да изглежда като бяла, избягвай толкова светли цветове, особено без принт.

Общи условия

Активация на акаунт