Модни консултации - 73

• 74 707
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Аз мисля, че тези подметки вече са аут от тенденциите.
Казвам го малко като твърдение и малко като въпрос. Blush Вие какво мислите?

# 481
  • Somewhere far away
Не мисля. пък и да са аут - за мен лично са много по удобни и винаги ще предпочитам дебелата подметка.

# 482
Аз мисля, че тези подметки вече са аут от тенденциите.
Казвам го малко като твърдение и малко като въпрос. Blush Вие какво мислите?
Мисля същото. Simple Smile
Има тенденция за връщане към добрата стара класика, което много ме радва. Който има такива, естествено ще си доизноси, няма да си ги хвърля, но за купуване сега по-скоро - не.

# 483
При нас се застуди изведнъж и май ги носят още тези подметки, но не като да си в Ню Йорк или Париж, тоест тук трендовете се застояват.

About you предлага подобни само в черно, но са само три-четири номера.

# 484
То и ниската талия се завръща за сметка на високата, която отстъпва, но изобщо не мисля да се връщам към нея.

# 485
  • Somewhere far away
ниската талия я мразя , поради простата причина че дори не може да седнеш без да се притесняваш че д-то ще  е моментално на показ.

# 486
Д-то, кореми, паласки- абсурд.От няколко години се опитват да наложат ниската талия, но освен млади девойки, не мисля, че някой ще е очарован.Да не говорим зимата как мръзне кръст.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 12:36 от ДХ3

# 487
Аз пък купих два чифта дънки с висока талия и едните замахнаха при мама, а другите са ми леко свободни и само ги дърпам надолу. Не можах да свикна да се загащвам до под мишниците. Smirk

Сега, не говорим за ултра ниската талия почти до пубиса Grin, а нормална среда талия.
Дънките Ливайс 501 са ми еталон за средна талия. Това са най-удобните ми дънки!

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 19:51 от Sysly

# 488
И аз съм фен на по- ниските талии при дънки.

# 489
Е това си е класическа талия, ниска значи доста под пъпа.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 12:37 от ДХ3

# 490

Преди дооостааа години имах такъв тип обувки, които ми бяха адски удобни. Сега разглеждах сайтове и попаднах на тях. Мислите ли, че са старомодни? Или пък с дънки и сако може да се носят?

# 491
Ох, леле! Поли, обущата за самозащита стават единствено.

# 492
Не знам дали въпросът ми е за тук, но има ли специално наименование за кринолин, който е сплескан отпред и на задника, а отстрани е изпъкнал? Нещо подобно.

# 493
Ох, леле! Поли, обущата за самозащита стават единствено.
🤣🤣🤣🤣
Права си 😘
Но преди 20 години ми бяха адски удобни.

# 494
Дами, търся съвети как да подобря стила си. От семейни ангажименти и работа съм изпуснала нещата.

Нося дънки, тениска, маратонки, сако или кожено яке, семпли обици и колие, косата на кок, но искам да променя вида си.
Искам да изглеждам като мацка, да нося рокли (слагам само за събития), да си купя много хубав часовник, да сменя бижутата и да нося нещо скъпо и стилно, да сменя малко прическата така че да мога да я нося пусната, да си избера нов красив парфюм и с две думи - пълна промяна.

Общи условия

Активация на акаунт