Модни консултации - 73

• 74 688
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
На мен от показаните часовници най-много ми харесва предпоследният, даже й аз му се чудих.
И аз имам два на Fossil и са ми много любим аксесоар.

# 526
Този Ролекс е голям кич. 🙈🙈

# 527
  • Street of Dreams
Е, марката не е известна с демонстрацията си на скромност. 😁 Има си публика за всичко и аз не съдя никого. Ако искам красив диамантен часовник - бижу и аз бих сложила на друга марка, но ако искам да символизира статуса ми и финансовата ми стабилност, ще заложа на познатата на всички марка.
Тук имаше голям шитсторм срещу една политичка заради нейните Ролекси, хората се дразнеха, защото е на държавна издръжка. Други казаха - машалла! 😅

# 528
Часовници за над 20/40 000 евро носят хора, които могат да си ги позволят. Такива часовници са вечни, освен това са актив, истински скъпоценности и бижута. Има много по-изискани марки от ролекс и който има вкус и може да си позволи това удоволствие - залага на тях.

# 529

Ужас! Bowtie

Нищо лично, въпрос на вкус.
Харесвам скромни часовничета . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
  • София
Ако някога мога да си позволя наистина хубав часовник, бих избрала Patek Philippe.

# 531
Откровено, този часовник с диамантите можеше и да е много красив (и скъп) и без този кич. Всичко в него е ту мъч, както казват.
Пардон

# 532
  • Street of Dreams
Не го вземам лично - всички знаете аз лично с какъв часовник съм 😅 Просто дамата каза, че й се носи Ролекс с диаманти, не виждам нищо лошо. Просто Ролекс не печелят точки заради красив дизайн по мое мнение, а точно защото производството е много по-малко от търсенето.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:21 от OnDiNe_

# 533
Момичета този панталон и това сако ги взех от четири сезона втора употреба в бяла Слатина с какво мога да съчетаят панталона и сакото

# 534
Панталонът може с много неща. От кецове до елегантна обувка през лоуфъри. Нагоре бяла риза, тениска, черно, розово, сиво ... Лесно комбинативен е.

За сакото нищо добро няма да кажа и затова ще замълча за него.
Най-лесно е да комбинираш дрехите от твоя гардероб с тези и ще видиш как ти харесва. Успех! 🍀

# 535
Панталонът може с много неща. От кецове до елегантна обувка през лоуфъри. Нагоре бяла риза, тениска, черно, розово, сиво ... Лесно комбинативен е.

За сакото нищо добро няма да кажа и затова ще замълча за него.
Най-лесно е да комбинираш дрехите от твоя гардероб с тези и ще видиш как ти харесва. Успех! 🍀
сакото много ми харесва но с какви обувки да го нося моля за модели бюджетни с които да го съчетая за есента с какво яке  мога да го нося този панталон искам малко да си сменя стила за да изглеждам добре и с малко бюджетни дрехи

# 536
Мокасини, лоуфъри, кецове/сникърси.

# 537
Не го вземам лично - всички знаете аз лично с какъв часовник съм 😅 Просто дамата каза, че й се носи Ролекс с диаманти, не виждам нищо лошо. Просто Ролекс не печелят точки заради красив дизайн по мое мнение, а точно защото производството е много по-малко от търсенето.
Човек ако иска ролекс трябва да си поръча и да чака. Не било да влезнеш в магазина и да си купиш каквото искаш. Не знаех.

Бях на фризьор, сега съм с нова прическа - пак е дълга, но стои много хубаво пусната, бретона е по-различен, цвета по ми отива, почти нищо не отрязаха от обема

Харесах си чанта, обувки ще поръчам онлайн, дънки също и след няколко дни ще отида да си взема обеци.

# 538
Момичета, някоя от вас да има този модел спортни обувки?  Или да е пробвала да ги обуе ? Лесно ли се обуват, предвид липсата на цип и малката им гърловина? Не успявам да обуя лесно боти с подобни ластици

# 539
  • Виена
Има техника за обуване, с едната ръка държиш лентичката отзад (двойна прегъната обикновено рипсена лента, зашита в часта на петата при отвора на обувката) , с другата държиш в предната част, точно срещу лентата. И пъхаш крачето

Общи условия

Активация на акаунт