Модни консултации - 73

• 74 665
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Ха! И аз бях снощи с гащеризон Grinning "Ana Alcazar" имаха богата колекция преди - на повечето горната част беше като бродирана с фин конец. Ако намерите нещо такова - фина материя, широка кройка- се обадете и на мен.

Скрит текст:

# 601
Момичета,кецовете Конверс отговарят ли си на номерата,и леки ли са/колко да са леки с тези гумени подметки/?

# 602
Не, умалени са. Лекотат зависи от модела и подметката да.

# 603
Денси,благодаря за инфото,тези дето харесах са 42 ри номер,аз съм точно 42 ,т.е.-НЕ!

# 604
Не знам да ти кажа, на дъщеря ми купувам 38, а носи 37. Аз не нося, не са ми удобни никак.

# 605
Ако си с тесен крак, точният номер ще ти е добре.  По-обемните гумени подметки на мен са ми тежки.

# 606
Денси,благодаря за инфото,тези дето харесах са 42 ри номер,аз съм точно 42 ,т.е.-НЕ!
Ако стъпалото е тясно, може и да стане, но ако си с нормален към широк крак - твърдо не, + 1 номер трябва да са.

# 607
Сега мерих различни модели, беше ми на път, няма да ви станат, не ги вземайте. Нося 39, някои и 40 ( с големите подметки) ми бяха леко малки.

# 608
За кашмир аз ползвам и специален шампоан, както и суша между кърпи, дрехата в легнало положение (или давам на химическо, защото не ми се разправя винаги).

# 609
Благодаря за впечатления,момичета!Поръчах други!

# 610
Момичета, поръчах този панталон цигара, на сега се чудя с какви обувки мога да го съчетая ?
Например дори ще си отива с тези?
Скрит текст:

# 611
То всичко вече се носи с кецове и маратонки...
Аз бих избрала стилето, лоуфъри, сандали, пантофки, дори и заострени

# 612
Аз пък се чудя яке с естествен пух как да поддържам? Химическото е ясно, но след поредни техни издънки, сега ме притеснява да давам.

Някой има ли вкъщи да си ги пере някак?!

# 613
Аз пък се чудя яке с естествен пух как да поддържам? Химическото е ясно, но след поредни техни издънки, сега ме притеснява да давам.

Някой има ли вкъщи да си ги пере някак?!
Вкъщи ги пера на ниска темп, препарат за вълна и суша в сушилня с топки. От години са ок, и аз се отказах от химическо, заради фалове там.

# 614
Пухените якета с течен препарат в пералнята на 60*, после винаги ги суша в сушилнята с 2 топки за тенис на екстра сухо - излизат, като нови!
п.с.
Една единствена грешка, допуснах в живота си - първия път, четейки из нета, че не се сушило в сушилка ами трябвало да го сложиш хоризонтално! Прецаках за вечни времена жестоко яке..
Когато след 2 дни изсъхна, смърдеше е слаба дума, вонеше на умрели лебеди..нищо не помогна ..изхвърлих го.
От този ден Обица на ухото Wink

Общи условия

Активация на акаунт