Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?

Дано да изгрее слънчице навън, че едно небе е надвиснало, от време на време заръмява и изобщо - плачливо време...
cherry_spa, 27 г., Варна, първо дете
Много късмет и на вас днес!
,защото аз на този етап не мога.Доста се чудих дали да пиша,за да не стряскам другите мами,но няма с кой да сподела.На дали има някой който може да ме разбере освн вие.Та според моя док. или съм забременяла по-късмо,защото се вижда бременност,но не се вижда жълто тяло вътре.но от 10.01-6мм. до днес (24.01)-9.9мм. сме пораснали,но това може да е от хормоните.Та може да се окаже кухо яйце.Дано не е така,защото така много искам да я задържа тази бременност,а и не искам да ви напускам,така много ми допаднахте,че си нямате напредстава.А иначе ми дадоха още 1 месец болничен.Док. се притеснява с този грип,а работата ми е свързана с хора и за това.Но аз си мисля ако всичко е наред като отшуми грипа да се върна на работа,защото и в нас да си седя не си е работа.Почвам много да го мисля,а така ще се разсейвам.А иначе на док ще съм чак след 1 месец и тогава ще се види със сигурност кскво е.Аз ходя на частно,но мисля и да посетя и личната и от нея да си взема един талон и да отида и до майчин дом при една позната на майка ми.Та ще видим.Ай де стига оплакх ви се.А от тук на там само положително ще мисля.Та добре дошла на чери спа
, по-добре чуй и други мнения! Бързо си записвай час и чакаме да се похвалиш с хубава новина, защото и ние не искаме да те пускаме
Ами момичета и аз мисля по-рано да отида на док.Но милълта ми беше,че при него съм след 1 месец,а иначе най-късно след седмица или по точно началото на месец февруари .Дано да мога да ви се похваля,че няма нищо страшно.
само не се притеснявай - ние сме с теб