Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?
! Даже доколкото си спомням преди раждане го препоръчват - спомага за по-леко протичане на раждането.
Голяма патица съм
Мразя да повръщами адски ме е страх какво ще правя ако започна
!
.
направо съм в паника! Мога да пия само ефералган и то ако температурата ми стигне до 38. Всичко мога да понеса, само ужасно се страхувам това какви последствия ще има за бебчо! Пия също и лимони с мед по препоръката на ани-бани. Кажете ми някакви бабешки лекове. Знаете ли грипът и температурата как влияят на бебчо? 
)С искрени пожелания за всичко добро свършило и благополучна бременост,с много щастливи сълзи - Идиотова:)))

Все пак всичко е добре щом свършва добре!!!Нали?
Тя е просто уникална!Едва ли не- не искаше да ми даде направление!!!!!Защо ми било,откъде съм знаела че съм бременна,можело и друго да ми е,....???...,като и казах датата на последна менструация ме попита не ми ли е много рано за прегледи и тем подобни.....,след което съвсем онемях
Много ме изнерви и съм решила да я сменя при първа възможност.