Септемврийска мама сърчице ще види скоро на екрана

• 14 027
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
 LaughingАни бани радвам се,че все пак накрая всичко се е оказало наред Hug  bouquetКато гледам с теб почти сме заедно твоя термин е за 09.09 е моя е за 07.09.И при мен се съмняват за това,но док. мисли, че нещата са станали по-късно.А и моята лелка не беше много точна така,че е възможно.Ай де приятна вечер. Simple Smile Кали права си за добрите лекари,но на некадърните не им го пише на челото.

# 241
Здравейте, момичета! Ето ме и мен - още една щастлива септемврийска мама...

Тези дни видях сърчице и направо останах без думи, хем знаех, че вече е време да го видя...

Лека полека почвам да се успокоявам, а в началото много се бях паникьосала - дали всичко е нормално...все пак за първи път ми е - всичко е ново, непознато и поради това - страшно Simple Smile

Важното е всичко да е наред с малките човечета, пожелавам това на всички ни!

# 242
  • София
Ам...идея си нямам какво да кажа  Embarassed
И аз съм ново попълнение към мамите за септември...термина ми се пада на 22.09.07
За първи път ми е и още някак не съм го осъзнала може би  Crazy Crazy
Пожелавам на всички в тези сравнително ранни дни много здраве най-вече и дано всичко да е наред и занапред  smile3525

# 243
  • София,
Здравей мила нова мамо Жужу 42, както и на теб gia_fire Добре дошли при нас - тук ще ве е добре!
Ще ви е весело, забавно и много полезно!
Радвам се за теб Ани Бани за сърчицето на малкото човече! Много голям шок си изживяла, но съм щастлива че всичко е наред в крайна сметка!!
Инна, къде си - чакаме те с нетърпение!!!!

И така на всички останали желая приятна вечер и спокойна нощ!

До утре!!!   bouquet

# 244
Мале Ани Бани потресена съм то бива бива ама как може такова безобразие като не е 100 % сигурна така да шашка хората, идва ми да испсувам здравата, че като се замисля, заради такава кокошка какво преживях първия път да им плюеш малко им е, е хубавото е че сега си видяла тупкащото сърчице и забрави за кокошката некадърна, не го мисли повече
На новите мами ДОБРЕ ДОШЛИ - Жужу и Гиа, тук е наистина много забавно и всички са толкова мили и добри, че няма как да не ни хареса и да не ни е добре да си растем и дебелеем всички заедно със здрави и хубави бебъци

# 245
  • София
Beni4 и cherry_spa - мерси за топлите думи   bouquet
просто ми е още много мътна цялата работа и даже не съм се ориентирала за лекар или каквото и да било. Имам колежка в шестия месец, регистрирана тук и тя ме засипа с някакви термини веднага и се ошашавих съвсем  Laughing
Единственото, което се моля е да запазя бебето и да го гушкаме с таткото след 9 спокойни месеца  Grinning

# 246
  • София
Честитосърчице ani-bani, макар и видяно след много перипетии   bouquet   bouquet   bouquet . Не се ядосвай  Hug. Важното е, че вече всичко е наред  Peace. Нормално е наистина, ако й е бил по-лош ехографа да се е заблудила  newsm78. Вече, предполагам, няма да ходиш при нея. Пожелава ти да си намериш много по добър гинеколог. Успех.
 welcome и на новите мами.
И пак да кажа, ча а време да мислим заглавие за новата темичка. Какво ще кажете за "Зима иде и се застудява, септемврийско сърчице ме сгрява". Спокойно можете да давате и други предложения. Не съм от най-поетичните и не е задължително да ви хареса.  Embarassed

# 247
  • Габрово
Здравейте момичета,
Най-накрая се престраших да се присъединя към вас, макар че чета форума вече близо месец.  Blush
И аз съм от септемврийските майки, термина ми е 06.09.. На 28 години съм, втора бременност. За съжаление първата беше неуспешна - кухо яйце и сега ми е много притеснено, въпреки че в понеделник бях на док и видяхме сърчице  Two Hearts
Надявам се този път всичко да е успешно и септември месец с мъжа ми да си гушкаме едно сладко бебоче  newsm30
Лек ден на всички!

# 248
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Добро утро, бременлийки!  bouquet

ani-bani, много съжалявам, че е трябвало да преживеете този кошмар и съм страшно щастлива, че всичко е завършило добре и че сега сте спокойни и щастливи! Heart Eyes

Didka_M, съжалявам, че няма да се впишеш в нашите редици, но искрено се надявам, че и при октомврийките ще се чувстваш уютно и комфортно, а нас веднага да ни информираш, когато видиш двете чертички!!! Laughing

Много се радвам за новите попълнения! Добре дошли при нас, juju42, gia_fire и simona_666! Леко бременеене ви желая! Simple Smile Прибавих ви в списъчето (на 11-та стр.), ако искате да добавите нещо или съм записала некоректно дадена информация, свиркайте - това се отнася за всички септемврийки, разбира се! Wink
И накрая, St.Anger, чудесно заглавие на новата темичка си измислила!  bouquet Напълно подкрепям. Ако искате, мога да отворя новата тема с това заглавие, но не знам как се затваря настоящата? Или ако предпочиташ, St.Anger, можеш ти да отвориш темичката - правата над заглавието са си твои - можеш спокойно да копираш списъка от 11-та стр. Hug

# 249
Здравейте момичета  Hug
Добре дошли и на новите попълнения в редиците ни juju42, qia_fire и simona_666    bouquet
Ani_bani......нямам думи  Shocked Представям си какъв е бил шока.... КУХА Е ЛЕКАРКАТА  Crossing Arms Писнало ми е от непросветени  ooooh! .... хипократови последователи  newsm78
Важното е, че вече възможно най-точния ехограф си е казал думата и всичко е наред  Praynig
Didka_M..... съжалявам наистина.... ще стискам палци да се появиш скоро с добри новини  Praynig
Zlo, какво представлява това изследване в 11 седмица за пола на бебо newsm78 Необходимо ли е да се правят подобни изследвания ? Аз лично бих изчакала да го види моето Док на ехографа, тъй като и имам 100% доверие  Blush
И още нещо .... готина е идеята за снимки, само че лично аз предпочитам да вляза в 4ти месец преди да публикувам моя снимка... ей така от суеверие..... че сега са адските притеснителни дни и .... предпочитам да си трая и да се надявам всичко да е наред  Praynig
Анири, Beni4, АБЕ НЕВЕРОЯТНИ СТЕ И ДВЕТЕ ДА ВИ КАЖА  Hug
Какво бихме правили без вас   bouquet
Beni4, честито ти сърчице и на теб  Hug

Нови мами няма ли да се похвалят със сърчицааааа  Party

# 250
  • София,
Охооо Здравей нова мамо simona_666 - много се радваме че си тук!
Да едреем заедно би било прекрасно  Hug !!
St.Anger - няма как да е по-хубава новата темичка  Naughty!!!Давай да я започваме, че като гледам с какъв темп се размножаваме ще ни се наложи да ги сменяме честичко, което е просто разкошно!
Дидка мила, няма страшно, щом не  е този месец ще е следващия - вярвай в това!
FEMININE - съгласна съм с теб, че лекарката е куха, може ли жена така да се държи с пациентите?!?! Просто не го доумявам  newsm78 !!!! Но все пак Ани Бани нали сърчицето тупка - нямай грижи повече - всичко ще е на ред!!!
Инна продължаваме да те чакаме с хубавата новина!   bouquet
Момичета да ви кажа, много ме е страх с този грип, мойто малкото нещо започва да кашля, което страшно много ме плаши - незнам как да се предпазя! Дано не се разболее, но в тези детски градини знае ли човек! Имате ли идея какво да направя, че да е невъзможно да се заразя?

И така това е от мен мами! Лек и спокоен ден!!!  Heart Eyes

# 251
Момичета да ви кажа, много ме е страх с този грип, мойто малкото нещо започва да кашля, което страшно много ме плаши - незнам как да се предпазя! Дано не се разболее, но в тези детски градини знае ли човек! Имате ли идея какво да направя, че да е невъзможно да се заразя?

Действай по препоръките на ani-bani - много лимон с мед - и за теб, и за детенце (на него не знам дали ще му се нрави). И аз съм на мнение, че много добре действат лимоните с мед, пък и няма никакъв начин да ти навредят. Wink

А за новата темичка, ако искаш, Beni4, ти я отвори. Аз много се притеснявам (най-вероятно напълно неоснователно и глупаво) да не се засегне някой, ако я пусна аз и не смея. Списъчето съм го обновила, та който иска, може спокойно да го грабва и да действа! Laughing

# 252
  • Кърджали, България
Ето ме и мен, момичета! Щастлива и доволна, но и малко притеснена... Снощи си видяхме пулсиращото ембрионче - колкото ечемичено зрънце Two Hearts, отговаря на "възрастта" си - 7 г.с. и термин - 11.09.  Wink - присъединявам се към датата с най-много очаквани бебета и следвам Бенич  Hug Лекарката беше супер усмихната, ведра и обяснителна, много драго ми стана  Blush Следващият ми преглед е на 27 февруари. Дотогава трябва да се пазя да не пипна варицелата - док каза, че не е доказано тератогенна като рубеолата, но все пак по-добре да не се заразявам докъм 4-ия месец. Ако все пак стане, ще ми направи изследвания дали всичко е наред. Но при всички положения към 17-та седмица препоръчва да направим биохимичен скрининг най-вече заради възрастта ни (вече сме в рисковата група  #Crazy)
Beni4, trex - браво на вас, момичета, само такива новини да се чуват, поздравления    newsm51! trex, да внимаваш с това кръвно, да не се вълнуваш много  Hug! Бенич, много витамини, ако трябва слагай маска и гледай да не се врете много един в друг (което си е меко казано, невъзможно, де)
Благодаря на Бенич и Анири за труда, който са положили да систематизират цялата информация   smile3501
Леле, ани-бани, направо настръхнах, като четох поста ти  Twisted Evil За съжаление има много лекари, които без да са сигурни, ти сервират лоши новини просто така, като нещо нормално  smile3514, но най-важното е, че всичко е наред, не го мисли вече - расте си малкото човече  Hug
Жалко за Дидка_М, дано да си намери място при октомврийките  Praynig
zlo, аз горе-долу побеждавам гаденето с лимонов сок или сода с лимон  Peace Благодаря ти за сайта на Дискавъри - страхотни филмчета, довечера ще ги пусна на баткото! Колкото до снимките, аз и без туй отдавна си мисля да сложа една на аватара си заедно със сина, но нали bgphoto-то се скапа, а там са ми всички снимки  Twisted Evil.
St. Anger, имаш и моя глас за заглавието  newsm10
И накрая, добре дошли на juju42, gia_fire, simona_666!!! Добре ще си прекараме тук, момичета, до края!!!

# 253
Абе, момичета .... Rolling Eyes малко ми е неудобно да ви питам  Blush, но .... правите ли секс ?
Защото на мен са ми казали да го намаля.....  newsm78 свели сме го до минимум, ама можеш ли пък съвсем да го секнеш..... и след всеки път се притеснявам да не навредим на бебо.... newsm78

# 254
Абе, момичета .... Rolling Eyes малко ми е неудобно да ви питам  Blush, но .... правите ли секс ?
Защото на мен са ми казали да го намаля.....  newsm78 свели сме го до минимум, ама можеш ли пък съвсем да го секнеш..... и след всеки път се притеснявам да не навредим на бебо.... newsm78

Аз съм чела, че ако бременността си тече нормално и нямате специално предупреждение от лекар, няма страшно. Като, разбира се, не се впускате в някакви безумни страсти, по-полечка и така. Wink

Общи условия

Активация на акаунт