ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 33 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Р.М. 689167 надявам се всичко да е наред. Емоциите, които предизвикава майка ми, особено след като забременях в повечето пъти са неприятни за мен, като един път (след като и казах че ще правя пренатест), толкова се разстроих че ме боля корема цял ден след това и бях много уплашена за бебето.
Исках да кажа, че ти съчувствам и разбирам и подкрепям Yellow Heart

На всички останали момичета, се моля всичко да е наред с вас и бебчетата, вярвам, че ще е така!

Днес и аз съм на преглед в Лозенец, още не са ме записали за ЖК и се изнервям от това, че все прегледа ми трае 5 минути, а струва 70 лв. Добре, че ходя и в Плевен при д-р Бодурска.

Какъв колаген пиете момичета, днес мисля да си взема и аз.

Не спах добре, сънувах кофти неща и тази сутрин пуснах доплера да го чуя - е веднага се успокоих, но снощи като не успях много се притесних.

# 106
Ах,момичета,момичета
Ако не влезем в лудница до края ще сме герои.
Надявам се със всички Ви,всичко да е наред и неразположенията скоро да преминат!🍀

# 107
здравейте, и аз утре инзвънредно съм на преглед. Вчера имах много неприятен конфликт с майка ми и цял следобед и нощ съм с бодежи и болки където е бебето. Дано утре да кажат, че всичко е наред.

Аз крещях на ММ преди 2 дни и тогава бях така, после на следващия ден пак имах малко дискомфорт, но отмина, дано всичко е наред 🍀🍀🍀

# 108
Здравейте,  аз въпреки че се включвам рядко прочитам всичко, което пишете, но малко трудно успявам да наваксам Smiley
Присъединявам се и аз към момичетата с болки. Тази сутрин станах с леки болки ниско долу на корема, но за мое съжаление трябваше да дойда на работа. Вече не издържам на темпото, но чакам сега да намерят човек за моето място и няма как да отсъствам. За щастие утре сутрин съм на преглед и ще видим от какво са болките и дали всичко е наред. Аз също често имам негативни емоции, защото се ядосвам на всички от най-малкото нещо, но ми е много нервно. Все се старая да не се дразня така и да не се ядосвам, но не мога.
Успех на всички , които имат прегледи днес Flowers Four Leaf Clover

# 109
Днес и аз съм в стрес, детето от неделя следобед е с 38-39°, много се притеснявам да не е шарка....днес в 14ч сме на преглед. Видимо няма симптоми- кашлица или сополи. Ходих на своя глава да й пусна пкк, црп и суе, ще видим....

# 110
Здравейте,  аз въпреки че се включвам рядко прочитам всичко, което пишете, но малко трудно успявам да наваксам Smiley
Присъединявам се и аз към момичетата с болки. Тази сутрин станах с леки болки ниско долу на корема, но за мое съжаление трябваше да дойда на работа. Вече не издържам на темпото, но чакам сега да намерят човек за моето място и няма как да отсъствам. За щастие утре сутрин съм на преглед и ще видим от какво са болките и дали всичко е наред. Аз също често имам негативни емоции, защото се ядосвам на всички от най-малкото нещо, но ми е много нервно. Все се старая да не се дразня така и да не се ядосвам, но не мога.
Успех на всички , които имат прегледи днес Flowers Four Leaf Clover

И аз съм така нервна и все беснея, това също допринася за болките ни 😁🍀

# 111
Аз не съм нервна и пак си имам болки,така че не знам ако започна да беснея какво ще е.
Явно определено емоционалното състоя ие влияе и на физическото,но опитайте да вкарвате положителна емоция , пред това да се ядосате кой си е хвърлил чорапа на грешното място. 😅

# 112
Момичета не мога да смогна да ви изчета SmileySmiley Днес бях на преглед,всичко е наред,бебчето си расте и следващ преглед 2ра фетална и се надяваме вече и пол да знаем на 100%.

# 113
Мина първата фетална, всичко е наред. Задна плацента, цяла шийка на матката. Бебо си отговаря на седмицата. 77% е сигурна, че е момче. Сега ще чакам кръвните изследвания да излязат.

# 114
И аз съм с преглед за утре, трябваше да е другия вторник, но пътувахме до морето миналата седмица и се притеснявам дали всичко е наред след това и не можех да чакам още седмица, та го преместих.
Иначе престоят на морето ми се отрази супер, проятелят ми каза, че ми се е доживяло там, хаха, изчезна ми гаденето и повръщането, ядях 3 пъти повече, а само деня преди да заминем пак повръщах…и се прибираме в София и тука мраз, мрак, мъгла, порои…
А снощи като си легнах усетих леко трептене, пърхане, като пукане на черва, но на мястото където трябва да е матката. Дали е възможно да е бебето? В 15 седмица съм, а Атанасова на ФМ ми каза, че заради предната плацента ще го усетя доста по-късно и по-вяло.

# 115
Едва успях да ви изчета. Ходихме събота и неделя на разходка до Чорлу, Турция и днес и на работа ми е доста натоварено. Радвам се, че най-накрая съм здрава, защото за пръв път в живота си се разболявам толкова тежко и се поизплашихме. Днес малката е отново на ясла и ми е свито за следващия вирус Sad Надявам се лятото да е по-спокойно.
Много се радвам за добрите резултати на миналите днес преглед. Чакам и другите да се похвалите с добри новини! 😊

# 116
PPPPP, аз усещам същото (дори тази нощ в 2 кукувах с това), особено покрай период с болки, по-скоро са безболезнени контракции. Дори и за задна плацента е рано за такива усещания.

Мен ме почна вече нощното безсъние.. тази нощ се събудих около 1 и чак след 3 успях да заспя отново, съответно сега ме боли главата от недоспиването. Ходенето по малка нужда ще ме унищожи, на често и по малко е, а нощем си е направо бич.
Иначе, емоционално съм много блага, не беснея (имах само едно изключение миналата седмица на работа) и се чувствам в настроение, почти винаги. Някак си дори изпитвам силна емоция към моя приятел, искам само да го гушкам и да му казвам, колко го обичам. Много ми е миличък, много ме тресе хормона май Joy

П.С Днес ми казаха за командировка до остров Мавриций, на която само аз можех да отида от целия ми екип..и сега се изяждам от яд!

# 117
И аз напоследък спя много зле, а в началото си поспивах по 10 часа 🤣

# 118
Да, възможно е и да са били контракции. По време на ФМ Атанасова каза: "а, ето тук има една локална контракция на матката" и трябваше да я заобиколи с ехографа, за да види добре бебето. А аз нищо не усещах в този момент, питах дали е опасно, трябва ли да взимам Но-шпа, магнезий, тя каза: Не, това е само локална контракция, иначе цялостно матката е спокойна, може да се получи дори от вървенето до тук и после отминава.
При прегледа при АГ след седмица я питах специално, тя каза, че не вижда контракции, но това беше преди 2 седмици. Та явно, че не мога да ги различавам като усещания все още...
А за пишкането през нощта - ако си легна към 11-12 ч, ставам около 02:30 и след това към 06:30 до тоалетна.

# 119
И аз съм много блага и като Валерита се чувствам безкрайно привързана и обичлива към приятеля ми. Онзи ден плаках, защото се смях много дълго и ме изби на рев Laughing От което ми стане още по-смешно и се разревах повече.... Малко бях объркана, признавам Smile

Момичета, вие колко често ходите на преглед при следящия ви АГ?

Общи условия

Активация на акаунт