ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 33 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Здравей, Bobbi. Хотелът е Grifid Vestimar, Златни пясъци. Всичко ни хареса. Местоположението, на централната улица е, но не е шумно, няма заведения със силна музика, има аптека и магазин директно до хотела, ресторантът (основният е с гледка към морето) и има още тематични вечери(италианска, азиатска)  в другите ресторанти. Има безплатни и достатъчно шезлонг и чадъри, бар на плажа, 24 часа All inklusive. Ние имахме гледка към басейна и морето, стаите са бохо стил. Всичко изглежда скоро реновирано. Зад хотела има още един хотел с лунапарк, който също може да се ползва безплатно. Анимация има и някои от гостите могат да ползват и басейна на покрива на хотела. Един минус- по-добре е да се резервира по-отрано, че в момента цените са доста високи. Има и сладкарница с торти и сладки неща, която е в хотела.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 23:51 от elface

# 301
Мерси ,момичета❤️.Иначе не ми взеха просто ей така 60 лв докторката ми каза ,че за тази сума поне можем да го видим на ехографа и да пуснем кръв и урина аз много се зарадвах защото последния ми преглед беше на 5 (вече истрещявах).Толкова мила и подробна докторка прегледа ме по обстойно от моето си АГ 😁 Всичко му е наред на бебчо , потвърди ,че е момченце което много шава 🥰.Обясни ми за разликите в седмиците ,че АГ трябва да направи корекция спрямо първата фетална защото на нея се датирало на колко точно е бебока(отклоненията  идвали от това ,дали овулацията е по-ранна или по-късно).Общо взето много доволна останах от докторката дори и взех кординати ,ако ми се наложи нещо когато съм в Бургас .Надявам се и с болничния всичко да е наред и да си довърша спокойно почивката 🌞🌅

# 302
Искам да ви кажа, че перколясах нещо тази вечер и реших и поръчах компресивни чорапи, защото аз и като бях небременна задържах яко вода лятото от жегите, а сега съвсем ще е ужас, отделно за превенция на пукнати капиляри и разширени вени, тъй като чета от бременноста има шанс и за това 😁 thank you for listening to my midnight podcast 🤌🏼🤣

# 303
kity казуса е следния.Днес ходих да си удължа болничния в девата ,а там миобясниха ,че може само чрез хоспитализация.Направихме нещата всичко точно,но аз забравих да питам как ще върви по дати.14 дневният ми болничен е до 21 юни казаха ми да отида в болницата след четири дни(от днес) да си взема готовия болничен.Та се чудя дали ще ми го запишат от 21 да не ми стане прекъсване ,макар че сега се водя хоспитализирана.Не знам дали го написах разбираемо 😁
Аз също имах такъв случай преди. Водех се само хоспитализирана и нямаше проблеми после. Казали са ти да отидеш след 4 дни защото тогава "ще те изпишат", но болничния ще ти е продължен, защото ти се водиш, че през тези 3 дни си в болницата.

# 304
Добро утро,
И аз имам казус с болничния и ще съм благодарна,ако има тук някой вещ да даде съвет и мнение:
В непрекъснат болничен съм от деня на трансфера. Издава го ЛКК(в Надежда), с диагноза “заплашващ аборт”. На 25.06 ми изтича сегашния и щяли да ми издадат за 15 дни,а не за 30,защото първия ми преглед за ЖК е чак на 11.07,и тогава вече следящия ми ще пусне пак за 30 дни.
Ще се води ли прекъсване според вас,дори и да е със същата диагноза?

# 305
Tinydevil, моят гинеколог ми изписа компресивни чорапи. На мен ми се струва, че още е рано, но ще ги взема. В това лято е трудно да се носят, но на нас ни предстои 5-часа път след две седмици и мисля да си ги сложа. Иначе на морето няма да ги нося, много ясно.

# 306
Аз вкъщи на хладно ще ги нося определено, понеже не искам после да имам и разширени вени ☹

# 307
Добро утро 🙂 Аз имам един въпрос. Получих съобщение за чат от групата ни във Facebook, но не мога да го намеря във messenger.🙈 Каде да го намера нашият чат?

# 308
Виж в спам, в рекуести или тук:

# 309
Pivolini, коя докторка те прегледа в Бургас ?

# 310
  • София
Девилче, не е прекъсване, щом на ЖК-то веднага на другия ден ще ти издадат нов.
Моят корем не е силно чувствителен, но не бих дала да го пипа кой да е. От два дни усещам нещо като леки боцвания долу вляво и в дясно, рано сутрин. Дали това не са първи усещания за движенията на бебчо? С предна плацента съм, 15+2.
Добро утро,
И аз имам казус с болничния и ще съм благодарна,ако има тук някой вещ да даде съвет и мнение:
В непрекъснат болничен съм от деня на трансфера. Издава го ЛКК(в Надежда), с диагноза “заплашващ аборт”. На 25.06 ми изтича сегашния и щяли да ми издадат за 15 дни,а не за 30,защото първия ми преглед за ЖК е чак на 11.07,и тогава вече следящия ми ще пусне пак за 30 дни.
Ще се води ли прекъсване според вас,дори и да е със същата диагноза?

# 311
  • София
Добро утро!

Аз днес съм нов човек, не бях спала до 8 сутринта без ставане не знам от кога... Още след прегледа спря да ме боли главата, но и изпих една кола зиро, та бях добре остатъка от деня. След това слезнах и пред блока, взех си кемперския стол за да ми е удобно и поседях до късно навън със съседката, абе друго си е малко да се раздвижи човек. Магнерота вярно че е изчезнал, едната ми съседка е фармацевт и ме уреди, ама каза че от 2 месеца го няма, в София в Марешки се намират някакви бройки.

Запазих час за нефролог в петък, че ме е страх да не стане някоя беля.

Лейди Роуз възможно е, аз съм от утре 16та, и вече почнаха пеперудките отчетливо да се усещат, вчера даже и по време на УЗ докато мърдаше го усетих няколко пъти.

# 312
Освен вече споменатите приложения, следя седмиците и тук https://ohnamama.bg/bremennost/bremennost-po-sedmici Седмиците са описани готино и има калкулатор за качване на килограми.

Ох, дописвам, че пуснах коментара преди да го довърша Laughing Аз понякога усещам нещо като припукване на черва и още не съм сигурна дали е бебе или са си черва. Постоянно се ослушвам, вчера като при diorgg мисля че беше застанал някъде около пъпа, защото усещах нещо там и мястото се беше втвърдило.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 09:35 от jackie_m

# 313
Дами, най-накрая дойде и моя ред, едвам дочаках от 19.05 до днес да се видим отново с мъника. Само ако имаше начин за ехограф вкъщи и да си го гледам на телефона Joy ама може би след някоя и друга година технологиите и това ще позволяват Thinking
Стискайте палци всичко да е наред и да можем да разберем пола (16+3) Чак не мога да повярвам, че другата седмица влизам в пети месец.. то не остана дето се вика Joy
                    💦 ПИЙТЕ ВОДА 💦

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 09:44 от cookiess3

# 314
Има ехограф домашен дето точно на телефона го виждаш, но си е цифра нещо от сорта на 6-7 хиляди хахах ако си милионерска съпруга

Общи условия

Активация на акаунт