ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 33 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Случвало ли ви се е да си чувствате корема много тежък? От няколко часа го чувствам много тежък, твърд, все едно камък има вътре и ще изпада 🤷 Не е чувство от време на време, а без да спира.

Относно кошарите с първото мечтаех за бяла дървена кошара. Такава и взехме. Хиляда пъти съжалих, тъй като не спа много в нея и ако беше сгъваема щях да я сгъна и разкарам, а тази си стои така, не я прибрахме, защото така или иначе обмисляхме второ дете. Сега ще я ползваме пак. Много ми се иска next to me, но ще видим ще измислим ли разположението на мебелите 😁
Племенницата беше със сгъваема, много удобна им беше и беше голямо удобство като се събуди да си откопчее ципа и да си излезе сама.

# 586
Момичета, можем ли да разгадаем резултата от БХС , получих сега имейла,но нищо не разбирам , а чак следващата седмица ще се коментира с АГ

# 587
От всичко на мен само риска за преклампсия ми се струва по-височък, ще ти дадат да пиеш аспиринче вероятно. Другите рискове от това което гледам аз на изчислен риск са ниски

# 588
От всичко на мен само риска за преклампсия ми се струва по-височък, ще ти дадат да пиеш аспиринче вероятно. Другите рискове от това което гледам аз на изчислен риск са ниски
[/quote
Даже най-отдолу е написано.

# 589
Оле аз хич не прочетох, а то болднато даже хаха

# 590
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ние вкъщи сме с бяла дървена от Икеа, имаме сгъваема от плат за път.
Според мен не е добро постоянно решение, шумна е, като се върти детето; в топлите месеци може би няма да е с добра вентилация; не е толкова стабилна, а повечето са и със значително по-ниско ниво на матрака, което не е подходящо за малко бебе, а ако подът излъчва студ - ще му е дискомфортно.
Иначе за пътувания или гости, при нас е необходимост.

Аз основно се оплаквам от болката в кръста вечер, която е неизменна и жестока и умората. Но то с работата, дома и тодлъра е лесно обяснимо.

# 591
  • София, България
Не харесвам сгъваемите кошари. Както казаха едното много е шумна.
Другото, което аз не харесвам е, че когато детето се събуди и иска примерно да бъде галено или да му се държи ръчичка, висиш като прани гащи надвесен над тази кошара. Ние я ползвахме при пътуване и това ми беше огромен проблем. Направо предпочитах да си го взимам на кревата при нас (нещо, което по принцип не правех), отколкото да се мъча със сгъваемата. А на дървената през решетките си промъквах ръката и си го обслужвах, подавах му биберона, държах му ръчичка, ей такива неща.

# 592
Ние със сина ми взехме дървена , бяла с люлеещ механизъм кошара. Много бях доволна с изключение ,че тези механизми са супер паянтови и сигурно сменяхме 3-4 пъти , даже и последно беше счупен единия ,но не го ползвахме вече(може да се стопира и да не се люлее) Сега пак ще я ползваме , ние така и не я прибрахме , още си стои до нашето легло, без решетка и сме ги съединили направо със спалнята , нищо че от повече от година малкия си спи в неговото легло в неговата стая, вечер понякога идва при нас. Та ми е готова кошарата 😀 но ще сложим решетката и ще вдигнем матрачето на най-високото нито , за да не може баткото да влиза вътре , а пък и по-беопасно ми се струва ,че ще е за бебето. Аз винаги съм мислила за сгъваемите кошара ,че са си за път или за при бабите ,не съм ги харесала за вкъщи за постоянно,но все си има гледна точка и със сигурност и те си имат плюсове.
Много ми хареса идеята на фъстъчето за колелцата и ще видя дали има вариант и на нашата да сложим , за да се мести лесно, но пък тя има и чекмедже от долу и май няма да стане като се замисля сега ...ще питам някой мъж 😀

# 593
  • София
Diorgg, според мен всички рискове са ти ниски, вкл и за прееклампсия 😊👍🏻

# 594
Здравейте, момичета! Heart

Може ли помощ и с моите изследвания? Май са ок, но за всеки случай, че скоро нямам насрочен преглед.

# 595
  • София, България
M a r i a, и нашата е с чекмеджета, но ММ казва, че няма проблем да се сложат. Ще пробваме в някакъв момент и ще споделя, ама кога точно ще е, не знам. Като знам мъжО какъв е - около Ноември Joy

upincloudnine, екстра са Wink

# 596
Благодаря ви много, момичета ! И аз смятам ,че дървената е по  - удобна ,но ме разколебаха . Сега си затвърдих решението . 🤗

# 597
За пробиотика- за мен направо си е задължително като пия АБ. Макар че през живота съм пила максимум 3 пъти АБ

За кошарите- имаме бяла дървена от баткото с люлеещ механизъм, но аз не съм го люшкала изобщо. Много ми е удобна. Имаме и сгъваема за път, но не ми харесва, не ми е удобна.

За скрин с повивалник- е, няма такова удобство, особено ако ще се ражда секцио. Много съм доволна!

Гнездо също си имаме от баткото- ползвах го около 3 4 месеца. И то ми беше удобно през деня за хола на дивана го слагах. Особено сега като са зимни бебета, едно такова уютно, топло ми изглежда.

Столче за кола трябва да купим. Баткото си ползва неговото.

# 598
  • София
Супер са!
Здравейте, момичета! Heart

Може ли помощ и с моите изследвания? Май са ок, но за всеки случай, че скоро нямам насрочен преглед.

# 599
  • Бургас
Момичета, със страхотно главоболие съм от вчера сутрин. Не знам климатик ли ме надуха или е от кръвното, което започнах да вдигам, ама е много неприятно…
А и сега така ме притеснява този гестационен диабет, с него не се ли качват повече килограми? Аз засега съм качила по-малко от 1кг.

Общи условия

Активация на акаунт