Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 292
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 875
  • На острова
Къде сте, момичета? Влязох да се похваля с покупка хванала последния влак за лятото, която нося всеки ден, никой тук 😀. Гледах ги тези midi/maxi дънкови поли цяло лято, и в края на август се сдобих с една, та не съм я свалила, даже в офиса я носих.

Днес съм на фестивал и отивам да мисля в какво да се спретна. Знам само, че ще е в черно.

Хубава неделя ❤

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 01:49 от ~Миа~

# 1 876
  • Бургас/Пз
Много си хубава,Миа, да покажеш и тоалета в черно Simple Smile

# 1 877
Миа, изглеждаш чудесно!
Ще споделиш ли линк за чехлите и блузата?

# 1 878
Много си хубава, Миа!
Аз днес за първи път съм на плажа Blush

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 08:25 от MagniМ

# 1 879
~Миа~ много ти отива, стои ти чудесно и за капак супер ефектно съчетание с тази блуза!

Машалла, Магни, машалла!

# 1 880
  • Бургас/Пз
Магни, голяма си красота. Наслада за очите! ❤

Днес най-после облякох жълтата рокля . Дойде й времето, както се казва Simple Smile Дъщеря ми е кръстница на най добрата й приятелка

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 12:20 от ani_d

# 1 881
Ех, Ани! Красотата е в твоите снимки. Прекрасно съчетани рокля, обувки, чанта. И хубава млада жена.
Понякога съм готова да си продам душата на дявола срещу - 10 години. Пък който ще да ми казва, че новите 50 били старите 40. Да бе, да 😡

# 1 882
Миа, Магни, Ании, красавици! Страхотни сте!
Магни аз още не съм стъпила на плажа!😭

# 1 883
Мими, бургазлии и варненци не ходим на плаж. Стара истина си е това. Сега живея на остров и морето само от прозорците го гледам. Щерката ме измъкна днес. И пак тя ме снима - вика, за бг мама 😂

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 08:26 от MagniМ

# 1 884
Ах, морето, такава любов е за мен...вечна ще бъде...все не ми стига времето, близо до него...
Миа, в десятката си. Случайно току- що прочетох материал за дънковите миди поли. Ще бъдат модерни и през есента, ще се носят и с ризи, пуловери, кецове, боти. Може да стигнат и до зимата. Намислих да проверя как би ми стояла такава.
Аниии, разкошна жена си. Топ форма, излъчване- женствена и много красива 🤗
Магни, супер си, скоро пак да идеш на плажа 😉

# 1 885
Ах, какви сте красавици!
Магни, за плакат си! 😍
Миа, и аз много искам такава пола, много ги харесвам.

Синовете ми се върнаха от Ню Йорк тази сутрин, и отпразнувахме РД на най-големия у нас в камерен състав. Сега са по леглата с jet lag.
За малко:
Посрещачка:
................
Аз бях там миналото лято.
..................

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 20:18 от Dez

# 1 886
Ах, морето, такава любов е за мен...вечна ще бъде...все не ми стига времето, близо до него...
….
Магни, супер си, скоро пак да идеш на плажа 😉
То и аз го обичам много морето, но плажа с годините все по-малко ме привлича. Виж да си пия виното и да слушам вълните ми е любимо 😊
А след 10дни съм на другото “мое” море. Сицилианското. Вече броя часовете, не дните 😂
Дез, да ти е честит и много здрав големия син! На втората снимка, сте като хлапета 😍

# 1 887
Магни, на втората снимка са тийновете- Опус 2 и Опус 3, 14 и 16г. Мен там ме няма.

# 1 888
Ооо, значи пожелавам да е на 6 удоволствието!
Дез, големи момчета, браво...ти си им като сестра 👏 живи и здрави!

# 1 889
Магни, на втората снимка са тийновете- Опус 2 и Опус 3, 14 и 16г. Мен там ме няма.
Жив и здрав да е рожденикът❤! Опус ми хареса 😂

Общи условия

Активация на акаунт