Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 338
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Бургас/Пз
Дез, много са пораснали момчетата! Жив и здрав да ти е рожденикът! Да сбъдва всичките си мечти 😘

Ааа,Мими, Магни, аз всяка събота и неделя съм на плаж. Вярно , че не съм кореняк бургазлийка, но 25 години вече постоянно се наслаждавам на морето и още не мога да му се наситя Simple Smile

Магни, то и аз ги гоня 50те има няма след 4 години, но да си призная, нямам нищо против да си остана на 40 Simple Smile Ще чакаме снимки от “твоето” море 😍

# 1 891
Ани, и аз не съм кореняк бургазлийка. Като дойдох от София първите години все търчах на плажа.
Последните години летата са отвратително горещи, не понасям температури над 30 градуса. Ходя рано, къпя се и към 10 съм си у нас. Сега обаче с петната от шарката не ми се съблича на плажа. Но всяка събота и неделя обикалям курортните градчета. Днес цял следобяд бях в Несебър! Wink

# 1 892
Миа, Ани, Магни, много сте хубави! Flowers Rose
Магни, за какви години говориш, фигурата ти е като на гръцка богиня, прекрасна!

Дез, честит празник, здрав и щастлив да е младежът! 
Снимките изпуснах.

# 1 893
Живея близо до море, но не съм стъпвала няколко години на плажа.
Не видях никой от последното си влизане, освен Ани, чийто обеци много ми харесаха. Обича по-нестандартни, а те ми изглеждат такива.
С жълтата рокля и аксесоари вече съм я виждала. Страхотно изглеждаш, Ани!

# 1 894
Миа, Ани, Магни, Dez много сте хубави всички!
Dez, да ти е жив и здрав младежа!
Прибрахме се преди два дни и морето ми липсва. Започвам нова работа и не знам какво точно ме очаква.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 10:14 от G&B

# 1 895
G&B, успех, ще е наред всичко!

# 1 896
Магни, на втората снимка са тийновете- Опус 2 и Опус 3, 14 и 16г. Мен там ме няма.
Значи са ти одрали кожата. Теб видях определено. Въпреки диоптрите ❤
G&B, всичко ще е наред! Успех, късмет и готин колектив ти пожелавам🤞
Аниии, след 4 години ще гоня 60те, но каквото. Здраве да е, гръцка богина ( Силвър ❤ ) едва ли ще съм.

# 1 897
Момичета,  всички сте много хубави Heart
Дез, да е здрав и честит порастналият Опус Simple Smile

Магни, продавам си душата да остана на възрастта, външността и мирогледа в момента. Устройват ме идеално. Килограмите също Grinning

G&B, успех. Ще е лудница, ще си сред хора и ще е интересно.

Моренцето го навестявам редовно, когато ми стане скучно, но не стигам до плажа. Радвам му се от пътя или от близко заведение.

Тази вечер се наметнах с един от новите пуловери. Не искам лятото да си отива, не можах да го усетя.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:45 от Linofrina

# 1 898
  • Бургас/Пз
GB, със сигурност ще е интересно, а вероятно ще е и голямо предизвикателство ! Успех и само хубави емоции на новата работа 😘

Анра, да харесвам по-различни обици, но в същото време и да мога да ги съчетавам с повече неща. Доста време се колебаех между няколко модела и накрая се спрях на тези. Оказаха се добро попадение. Ето ги по -отблизо

# 1 899
Май само Ани и Магни видях, но сте прекрасни !

# 1 900
  • На острова
Много благодаря на всички 🥰 Да, възнамерявам да си я нося дънковата пола и есента.

За който пита - сандалите са от Zara, тази годишна колекция. Блузата е от тукашен сайт Vinted, нещо като OLX да речем, а самата марка е River Island.

Тоалетът за фестивала, не беше съвсем в черно и ММ се опита да възроптае сива шапка с леопардова пола, но мен си ми хареса. Надолу съм с боти-кубинки. Изтанцувахме 20 хил. стъпки 💃🏻

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 21:59 от ~Миа~

# 1 901
  • Бургас/Пз
Ооо, Миа, страхотно съчетание се е получило, прекрасна е полата , мъжете понякога имат странни виждания 😘😘😘

# 1 902
  • Под Сините камъни
Отдавна не съм се вясвала, но покрай сватбата на щерката никакво време. Събитието вече мина, идвам с една снимка на цялото фемили (една снимка нямам все още в цял ръст)
Скрит текст:

Така бях на моминското парти (изпросена снимка и както винаги не сполучлива)
Скрит текст:

И една нова придобивка 😁 Не съм слагала  къса рокля от бала. От Сънсей за скромните 6.90. Много и се чудих, че е черна, но щерката набързо ме нави
Скрит текст:
Сега се връщам да чета

# 1 903
  • София
Пепински, дълъг и щастлив семеен живот на момичето ти Flowers Hibiscus Късата рокля ти стои много добре.
Мия, Ани, Магни, Дез чудни сте. Дез ти си имала големи деца Rolling Eyes Наспаха ли се момчетата? Те са млади, бързо ще се съвземат.

Аз още съм на тръстиката, чакам си морето.

# 1 904
Прибрах се от работа в дъжд и студ. 14°С е, а ми беше студено с кожено яке и суетшърт. Лятото свърши. Добре че снощи направих пилешка супа, идеална е сега.
Аса, юнаците спят, но сутринта са довършили тортата, и са се върнали по леглата. 😂

Пепински, много щастие и хармония желая на младоженците! 🥂

Общи условия

Активация на акаунт