Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 535
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Бургас/Пз
Мими, доволна ли си от парната ютия??

Днес второто ми дете става на 15. Много съм щастлива , че и тримата са при мен и ще празнуваме цялото семейство 😍

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 17:14 от bubanka

# 1 906
Честит да ви е, Ани!❤ Здрав, пълен с мечти и знаещ как да ги сбъдва!Весел празник!😘

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 20:46 от ДХ3

# 1 907
Честит ти рожденик, Ани! Хубави моменти са това.
Аз искам да питам момичетата, които тренират, ползват ли смарт устройства и вършат ли ви работа? От няколко седмици се чудя за един часовник и докато реша имам ли наистина нужда и ММ го поръчал. Тези дни ще е тук и тепърва ще се запознавам с функциите му. Това е модела.

Освен заради активностите се надявам да ми е полезен когато телефона ми е на бюрото, а аз съм в движение. Често нямам джоб, в който да го държа. Помня че тук показвахте някакви чантички, но на мен не са ми опция защото не ги харесвам. А постоянно трябва да приемам обаждания, да отговарям на мейли и съобщения. Всяка информация би ми била полезна.

# 1 908
Като видях смарта на Магни се сетих, че и аз имам един куча марка.
Подариха ми го към една поръчка на колагенова добавка.
На мен ми е достатъчно, че ми мери кръвното налягане, сатурацията и пулса, другите му функции не ги знам и не ги използвам.SmileSmileSmile

# 1 909
Ани, честит да ти е!
Не съм ползвала още ютията, от хойкане и работа нямам време!

# 1 910
  • Под Сините камъни
Ани честит ти рожденик. Жив, здрав и благословен да е.
Моята щерка вчера беше рожденичка. На мама слънцето стана на 25г.
Имам смарт часовник на Самсунг, подарък от ММ за Коледа. Не спортувам и не мога да дам отзиви как е.
Магни моят часовник губи връзка с телефона след около 5-10м. Примерно телефона ми е в кухнята, а аз в спалнята и вече нямам връзка. Така че не знам колко ще ти е от полза.

# 1 911
Честити да са децата на Ани и Пепински!

# 1 912
Честити пораснали дечковци на Дез, Ани и Пепински!
Ани, от тримата май само той ти е одрал кожата?

Магни, за да можеш да си оставяш телефона вкъщи (или на бюрото) и да приемаш разговори/етц. само от часовника се налага той да има LTE функционалност т.е. виртуална сим карта. Повечето оператори предлагат тази услуга, т.е. това е отделен план. Твоят часовник има вариант без LTE и със LTE, та виж любимият кой точно е поръчал...
Скрит текст:
Разликата визуално е само в канта на бутона, ако не се лъжа, но аз не ползвам айПродукти, та си провери...

Ако е без LTE ще можеш да го правиш само докато си в обхвата на Bluetooth-а t.e. 10-20-30 м в зависимост дали имаш или не препятствия между телефона и часовника. Като тонколоните...
Иначе аз нося тракър от 10-ина години, а последните 7 - спортни часовници на Polar. Но аз си държа на спортната + уеллнесс фунционалност и не ми трябва смарт такава, защото ме разсейва и ми пречи. Онзи ден ми умря последния часовник след като живя 39 месеца на китката ми дори под душа и в морето и поръчах следващия:

И нали съм си момиченце, та освен стандартната светлосива каишка си поръчах и бяла и тъмносива и черна. За червена още размишлявам Simple Smile
Скрит текст:

PS Ютията ми обаче е срамно стара за сметка на  часовниците ми :roll_eyes:

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 16:55 от Agent Provocateur

# 1 913
  • Sofia
Честити да са децата на Пепински и Ани - здраве и много късмет!
Мими, и аз чакам отзиви за уреда с пара за гладене, пък ти се мотаеш:)))

# 1 914
Ani_d, да ти е жив и здрав рожденика!

Магни, на мен часовникът ми е незаменим за пулс, километраж, и тренировки. Много от функциите не ми трябват, работата ми е друга.
Показаният ще ти върши идеална работа за изброените от теб неща.

# 1 915
Агент, Пепи, Дез, благодаря за споделеното.
5-10-20-30 метра е малко неопределено. Мисля че площта която трябва да покрия не надхвърля повече от 20-30 метра. Няма прегради, открита е. Но и на 10-15 ще съм доволна. Не мисля че модела е с опция за сим. За ходенето ще ми върши работа за километрите, въпреки че рядко сменям маршрута и със сигурност ще е по удобен от телефона ( аз затова не нося моя). Пулс в живота си не съм мерила, за кръвното си имам добър апарат. Кажете за смарт алармата и защо имам нужда от такава? Това което най ми хареса е, че на съобщения мога да отговарям на глас, а той да пише вместо мен. Мразя да пиша на всичко по-малко от лаптоп. Изборът на език ще ме улесни  много, често комуникирам и на двата, да не кажа постоянно.
Ами, чакам го пък да видим. Ще ми е мъчно за стария красив Liu-Jo и ще трябва да свиквам да го нося на лявата ръка - от 40 години часовника ми е на дясната.

# 1 916
Последното защо? Само на лявата ли може смарт часовник?

# 1 917
Магни, аз ползвам моя само да погледна колко е часът и докъде съм с крачките.
Смарт функциите не са ми нужни и ме разсейват. Взех часовника от любопитство и продължавам да го нося, понеже е лек и ми харесва как стои. Моят е с каишка в същия цвят Simple Smile С две думи, имам си скъп крачкомер.
Можеш да си го носиш на която ръка предпочиташ. Задава се дали тя е водещата при теб, в зависимост от това, дали си левичар или не.

# 1 918
Последното защо? Само на лявата ли може смарт часовник?
Заради бутона, не съм сигурна че ще мога да
го ползвам с лявата ръка ако е от вътрешната страна на китката ми. Simple Smile
Лин, въпреки че е бюджетната линия ми се иска да го ползвам за повече от час и крачки. Намерих тема тук, ще чета и нея сега.

# 1 919
Честити живи и здрави деца, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт