Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 594
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 920
И аз исках смарт чсовник преди години. Но според сина ми,който се занмава в тази област,няма по-тъпо и безполезно избретение от смарт часовника. Показва всичко,което и телефона, а тела винаги е с теб.Без него е нищо,скъпо нищо.

# 1 921
Тъпо, колко да е тъпо? Simple Smile ММ работи при шумни условия, често със слушалки и не чува телефона си когато му звъни/получи съобщение, мейл. От три години е с часовник и на него му е повече от полезен. А аз не съм навсякъде с телефона си. Сутрин за да отброя обиколките които извървявам, прехвърлям ключовете си от едната в другата ръка. Понякога забравям и се чудя една повече или по-малко съм направила. На работа когато съм с легинси или пола и нямам джоб, телефона ми стои на бюрото и често пропускам важни обаждания от колеги. Ако е в ръката ми, не мога да си свърша работата, защото са ми нужни и двете ръце. Нося го под мишница, изпускам го, пада, що протектори смених. Интересно и полезно ми е който ползва такъв как и за какво. А дали е нужен всеки си преценява според ежедневието. Simple Smile
Оо забравих, за плащане също ще ми е по-лесно да е на китката ми, а не да търся портомоне/телефон особено когато съм навън с куч и трябва да си купя един хляб или мляко. Защото съм забравила например.

# 1 922
  • тук-там
Аз съм от ползващите вече 10 години смартчасовник. Първо бях с полар, от винтидж серията. Чуден е. Има и страхотни модели на Гармин. От 2 години ползвам смартуоч. С него плащам, поемам обаждания, чета си месиджите. За спорт Полар и Гармин са по-добри, но и на ай устройството имам достатъчно тренировки. Моят мъж с Гармина също плаща и си чете месиджите. Само обаждания не поема. С тези джаджи се свиква много бързо. И бързо влизат в употреба.
Ани, видях те във Фб - прекрасна с чудната сатенена рокля Simple Smile

# 1 923
Честити рожденици, на младото семейство също най - сърдечни пожелания! Flowers Bouquet
Магни, ще му свикнеш, ти си оправна!
Аз съм от хората, които много трудно се приспособяват към нови неща.
На касата в магазина чакам като лудите, защото всеки опит да мина на тази за самообслужване приключва с чакане на касиерка. Маркирам разни неща по два пъти и не мога да се оправям. Много съм зле!
Десети ден съм на работа до никое време и съм ужасно изморена.
Предстои ми кратка почивка, направо не знам багаж как ще събера.

# 1 924
Силвър, съчувствам и разбирам. Днес си получих пейслипа и имам овъртайм три пъти повече от обичайното. Трета седмица карам на автопилот. За стил дори не мисля. Нахлузвам най-достъпното удобно и излизам. Всеки ден отлагам изсветляване на корени на косата за утре. За селф касите си мълча, че ще съм срам за бранша. 🙈

# 1 925
Дами,кецовете на Bianki, хубави и удобни ли са и отговарят ли си на номера? 💓🍀

# 1 926
Дами,кецовете на Bianki, хубави и удобни ли са и отговарят ли си на номера? 💓🍀

Бианки на мен са ми уникално удобни, отговарят си на номерата. В случай, че някой от моделите е умален/уголемен, винаги се обаждат и уточняват този факт.
Към момента имам 3 техни модела, които нося и нямам никакви забележки откъм качество.

# 1 927
  • При децата ми
Ейй, изтървах всички освен Ани!
Живи и здрави да са ви рождениците! Много сбъднати мечти и успехи да имат! Flowers Four Leaf Clover Tada
Пипински, много години щастлив семеен живот на младото семейство! Party Time Heart

Аз бях две седмици отпуска и сега работа колкото искаш!

За смарт часовниците: Обмислям така покупка отдавна и ще следя дискусията.
Аз се похвалвам само с подстригана и боядисана коса. Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:32 от Hrispa76

# 1 928
Аз също от Бианки съм доволна. Удобни са ми и си отговарят. Аз съм с 36 номер и рядко обувки са ми като “калъп” по крачето. Заслужават си.

# 1 929
  • тук-там
Какви са тези Бианки? И от къде ги купувате?

# 1 930
Мои бивши колежки бяха доволни от Бианки и почти всичките им обувки бяха от тях.

# 1 931
И аз имам много и си ги нося с години.Нямат мърдане!
https://bianki.com/

Има ги в софийските молове също.

# 1 932
  • Бургас/Пз
Много благодаря за пожеланията , момичета!
Честита да е и рожденичката на Пепински Simple Smile много здрава и щастлива да бъде.

Магни, аз съм от 5 години със смарт устройство , първо фитнес гривна , после часовник. Доволна съм много, удобен ми е, върши ми работа , приемам обаждания като съм в обхвата на телефона и мога да набирам от часовника до 10 номера, които съм си запаметила. Много ми е удобно като бъркам нещо в кухнята и да вдигам от него и да говоря от него.  Като цяло бих казала, че ми е от полза Simple Smile

Снощи бяхме на ресторант на морето, децата решиха, че няма да вадят телефоните на масата и си изкарахме много забавно. Толкова много си смяхме, че чак малкият каза, че пак щял да излезе с нас и без повод. Той е голяма мъка, че не иска да ходи никъде, където трябва да стои на едно място за повече време.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 22:47 от ani_d

# 1 933
  • тук-там
Ани, страхотни сте! Ти си чудна тинейджърка също Simple Smile!

# 1 934
Прекрасни сте, Ани!
И ЧРД на младежа с малко закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт