Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 667
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 935
Прекрасни сте, Ани! 😍

# 1 936
Чудни сте, Ани! И чудесна стратегия да не се вадят телефоните Wink

PS Според мен (без никой да ме е питал) 90% от хората НЕ ползват 90% от функционалността на телефоните и другите си джаджи! И така си е от край време, изобщо не е свързано директно с факта, че сме жени "на възраст". Макар, че за да сме честни мъжете са по-отворени от нас и по-често са early adopters/early majority. Оттам нататък всеки си изработва някакви модели и си му стават навик - тo като видиш лесното на новите технологии в един момент го осиновяваш и го вкарваш в употреба, но веднъж като се фиксира модел на ползване/комуникация много малко са склонни да си го ревизират и обновяват. Онзи ден бях абсолютно потресена като видях един идиот насред булеварда (Mass Ave!!!) да кара колело без ръце докато ПИШЕ С ДВЕ РЪЦЕ (палеца) СМС! Все едно не може да го продиктува, докато е в средата на движението!

Скрит текст:

The 5 Types of Adopter for New Products and Innovations
Rogers presents a social system for adopters of recent innovation; the adoption of innovation varies throughout the course of the product-life cycle as shown in the diagram above.
*Innovators
*Early Adopters
*Early Majority
*Late Majority
*Laggards
https://www.interaction-design.org/literature/article/understand … adoption-patterns

PS Снимките са от нета, но изглеждаше точно така, само дето беше в средата на булеварда!

Дали го напсувах на глас!?!? Абсолютно!

PS Ох, не мога... хиля се с глас, но трябва и да се слуша! Едно наборче коментира тенденциите и знае какво говори - Ютюб ми го метна! Върнах се в 90-тте! Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 23:13 от Agent Provocateur

# 1 937
  • Велико Търново
Опитвам се да не ви изтървам, но не успявам.
Вчера и днес бях на една аптека само, но от утре до 12 продължавам и след това се надявам да се намали темпото.Една снимка от снощи.
Скрит текст:

Много ми липсва Лайт в темата, сигурно и други момичета, но просто от толкова стрес и напрежение съвсем сдадох багажа.

# 1 938
Сиска, страхотна си, както и Ани, която видях вчера с късата рокля -  неотразими!
Сиска, много хубав цвят на косата, каква боя е това?
Агент, и тук са сума ти шофьори  с телефони в ръцете - мен ме бутнаха на пешеходна пътека,
 хем го видях, че започва да спира, но си извадил телефона и се зазяпал.Само със синини се разминах. Не можах да му запиша номера, че се бях стреснала, а той бързо избяга.

# 1 939
  • Велико Търново
Това е боята- 10.21 е моя цвят, а оксиданта ми е 9.Косата ми е много тъмна и нямам бели коси.Това е най-страхотната боя, която съм виждала, а до преди половин година се боядисвах в "най-елитния/скъп" салон в Търново.Тази боя ги отнесе от раз.Още две колежки се боядисват вече с нея. Всички сме много доволни!

# 1 940
На мен тази боя не ми покрива много белите коси, но може цвета да не е ок, знам ли.Ще я доизхабя де.
С 6 се боядисвам.Вече какви лине профи пробвах и все тая.Фармавита май ми е най-добре.
В събота съм на моминско парти, ще се наглася и ще снимам.Още не съм решила какво ще обличам.

# 1 941
  • София
Сиска, мъчно ми е да чета, че не се чувстваш добре. Изглеждаш чудесно! Надявам се да премине този период, защото... добър човек като теб не го заслужава.
На мен също ми се случва да потъвам емоционално, поради една или друга причина. Спасява ме семейството, разбира се, но и грижата за себе си - това вкопчване в спорт, поддържане на някаква рутина, грим, нещо симпатично и ново за обличане. (Музиката и изкуството ме дърпат надолу обаче, ама пуст openness to experience, без тях не мога)

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 13:16 от Harpalike

# 1 942
  • Бургас/Пз
Сиска, колкото и да не долюбвам черното, ти си прекрасна! Уникално ти стои панталона 😘

Аз активно съм се отдала на почивка . Не съм спортувала цяла седмица, но за първи път не ми липсва Wink Толкова ми е хубаво постоянно да правим нещо с децата, че изобщо не се сещам за спорт.

Вече е септември и трябва да се настройвам на ученическа вълна, пък хич не ми се иска 😂😂

Върнах поредния бял костюм панталон с елек и вече се отказах. Другото лято ще търся нов Simple Smile

# 1 943
  • Sofia
Поздрави от басейна на покрива!
Последни дни на морето.

# 1 944
Страхотен кадър! Завид-завид…❤

# 1 945
  • Бургас/Пз
Страхотен кадър! Завид-завид…❤
+1 и за коктейла, и за покрива, и за невероятния маникюр! Карен ❤❤❤

# 1 946
+2 Karen! Enjoy!

И ние празнуваме деня на труда с приятели! Домъкнахме колелата на острова и сме мощна българскоговоряща група от 13 луди скакалци на колела Wink

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 17:38 от Agent Provocateur

# 1 947
Както обещах наконтена се снимам.Отивам на моминско парти.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 12:04 от ДХ3

# 1 948
  • Русе
Чудна си, ДХЗ! И снимката също!

# 1 949
  • тук-там
Иха, машала! Забавлявай се, красавице!

Общи условия

Активация на акаунт