Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 709
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 950
O, Karen! Страхотно фото!
ДХЗ, много хубаво, браво! Весело изкарване!

Поздрави и от мен и Зоо Прага.
Пак посетихме новия павилион на горилите, прекрасен, просторен, ще им е добре там. Влязохме и при малките кенгура, видяхме всичките си любимци, и въобще изкарахме чудесно.
Скрит текст:

Аромат за деня- Терра Миа.

Агент, весело изкарване и на вас!
Нашата ваканция свърши. В понеделник започват училище.

# 1 951
  • Бургас/Пз
ДЗХ, като фотомодел си! Весело да си изкарате на моминското парти !

Агент, Дез, страхотни снимки !

# 1 952
  • тук-там
И ние се движим точно със същия багажник за велосипеди  като Агентчето! Имаме и още един номер на колата, щото няма как, трябва да се вижда. Весела и спортна ваканция!

# 1 953
Успешна учебна година на всички дечковци!
Първородната почна преди 2 седмици, брат и тръгва във вторник.

33 км вчера по алеите и плажовете на Мартас Винярд, прекрасно време, неописуем кеф!

# 1 954
  • София
Дез, респект пред ЗОО Прага! Уаууу! Много красиво снимки!

Видях Сиска, Търновска Царица! Чудесна си!

Аз продължавам да лекувам здравето си и да ходя по лекари… Накрая се оказа възпаление на щитовидна жлеза моята температура, която поддържам ежедневно от 8. август насам. В петък се върнах от морето обратно в София за 1 ви септември и първи кръг на изпитите, но също бях на два ендокринолога. Имам завишен FT4 хормон и още друг занижен. Още изследвания пуснахме сега…В рамките на 3 седмици свалих 3 кг. Свалих и отличните нива на хемоглобина, които имах в началото на юни, сега съм под долна граница. Цикъл няма също….

Аз вече нямам ученици от тази есен, но сме на кандидатстудентска НАТФИЗ вълна със щерката. Днес мина и втори кръг! Чакаме резултати, а след това и трети кръг!
Пътувам днес обратно за морето, че събираме багажа тази работна седмица и се прибираме най накрая …у дома! Hug

Агент, Мартас Винярд, само от книгите и филмите го знам! Дай, някоя снимка! Simple Smile

# 1 955
  • тук-там
Копче, ти тест за ковид прави ли си? Аз миналата година толкова дълъг постковид карах, че нямаше ни лек, нито изследване, което да свърши някаква работа. Оправих се след 4 месеца и то не напълно за жалост.
Успех на детенце, Копче!
Моята ще учи медицина в Улм и доста задачи имаме за отмятане! (И аз вече нямам ученици Simple Smile)

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 17:06 от mtz

# 1 956
Копче, от сърце ти пожелавам скорошно оздравяване. И абсолютен успех на детето.
ДХЗ, много си хубава, ела да кажеш как мина партито.
Аз стягам малко багаж за пътуването и разчистих гардероба от няколко чифта стари дънки. И за да не ми е прекалено мъчно за тях си купих един брой нови. Два чифта маратонки и няколко тениски. Есента може да идва.

Успешна нова учебна година на дечковците ви!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 22:59 от MagniМ

# 1 957
  • София
Супер девойки видях.
Тази функция за снимки без фон има ли я на Самсунг? Много съм зле с телефона. И филтри нямам.

# 1 958
Партито мина страхотно, няма как да кача клип Simple Smile)) Бяхме в Се ла ви(ресторант-клуб), не бях ходила досега и е подходящо място за хапване и танци под един покрив, както и за подобни сбирки.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 18:26 от ДХ3

# 1 959
  • София
Копче, ти тест за ковид прави ли си? Аз миналата година толкова дълъг постковид карах, че нямаше ни лек, нито изследване, което да свърши някаква работа. Оправих се след 4 месеца и то не напълно за жалост.
Успех на детенце, Копче!
Моята ще учи медицина в Улм и доста задачи имаме за отмятане! (И аз вече нямам ученици Simple Smile)
Благодаря за пожеланията! Вълнуваме се всички! Simple Smile

Теста за КОВИД ми направиха в поликлиника Слънчев бряг, след като бях вдигнала 39,4 една вечер и се усъмниха. Отрицателен беше. С рентген установиха, че имам бронхит. Как се появи тоз бронхит - посред лято, без да съм кихнала ни веднъж, без симптоми - не разбрах! Изпих 2 вида антибиотика. Температурата продължи всеки ден са се покачва вечер до 38. Сега, гледайки ме на ехографа, ендокриноложката също каза, че възлите и измененията които вижда, са много характерни за пост КОВИД усложнение. Та… истината е някъде там..

ДХ3, яко парти е било! Simple Smile

# 1 960
Kopche, много съжалявам за това, което разказваш.За съжаление Ковид действа много подмолно и месеци наред- при мен беше същото.Порази много паметта ми и концентрацията.Надявам се скоро да си добре, следи щитовидната изкъсо, виж си всички важни минерали и витамини, железен панел.Бронхите са пострадали от Ковид, това е много типично.Желая ти здраве!❤( виж цинк, селен, мед, калий, калций, феритин, вит Д, Б, магнезий, фолиева киселина)

Успех на детето! Как не ги родих моите породени. да са свършили вече това училище и двамата.🤦🏻♀

# 1 961
  • тук-там
Аз също нямах положителен тест, бях с 40 градуса темп и 2 доказано болни от ковид в къщата. Мен ме удари в мозъка и имах неврологични симптоми. Според една от хипотезите, когато вирусът мине мозъчната бариера, не се разпознава от мозъка и прави бели. Съответно и тест не го хваща. Не знам колко е вярно. При мен няма как да не е било постковид, въпреки отрицателния тест.

# 1 962
Копче, бързо да се оправяш, много неприятна история, пожелавам ти скоро пълно оздравяване.Hands Pray
И аз с "опашка" от варицелата - цистит до кръв. Три уролога смених...и маса АБ изпих!
Вчера празнувах рожден ден, всичко набързо...нямах време за снимки! Стягаме малката за магистратура в Испания, лети с доста багаж и сме луднали!
Сиси и ДХЗ страхотни жени сте момичета! Възхищавам ви се...!❤️

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 09:42 от mimi.7299

# 1 963
Честита да си, Мими! Все така цветна и въздействаща!
Бързо да ти мине. Опита ли монурал?

# 1 964
Благодаря, Мими!❤ Честита бъди, здрава, имай в ръцете и сърцето си всичко, което желаеш!🌹
Опитай да пиеш Уростим за 3м, пази си кръста и краката топли.Надявам се да не стане хронично, аз имам голям проблем с цистити от малка.За съжаление варицелата много изтощава имунната система и сега трябва доста да се пазиш.
Нека твоето момиче да е щастливо в Испания- на добър час..

Общи условия

Активация на акаунт