Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 727
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 965

Бързо да ти мине. Опита ли монурал?
С него почнах...не помогна! Wink
Благодаря ви момичета! Purple Heart

# 1 966
  • тук-там
Мими, жива и здрава да си, мила!
На дъщеря ми след 2 приема на менурал, още 3 микроорганизма и изолираха Sad Нейната терапия е 7 дни панцеф и уробиотик форте.

# 1 967
  • Русе
Здрава и щастлива да си, Мими!
Оздравявайте, момичета!

# 1 968
Мими, жива и здрава да си, мила!
На дъщеря ми след 2 приема на менурал, още 3 микроорганизма и изолираха Sad Нейната терапия е 7 дни панцеф и уробиотик форте.
При мен се изолира само Ешерихия коли, единият лекар, който е работил 25 години във Военна болница в София и сега се е завърнал в родния град  каза,  трябваше да почнеш с това, че си била болна от Варицела. Тя прави вътрешни лезии по пикочно-половата система и е предпоставка за възпаления в тази област. Disappointed

# 1 969
  • тук-там
И на щерката бяха първо само ешерихия коли, но терапията не беше ефективна и при повторен тест още 3 микроорганизма. При нея се получи след лоша мононуклеоза, от която се възстановява 2 месеца.

# 1 970
  • Бургас/Пз
Честита да си, Мими! Само здраве ти желая! ❤❤❤

# 1 971
И на щерката бяха първо само ешерихия коли, но терапията не беше ефективна и при повторен тест още 3 микроорганизма. При нея се получи след лоша мононуклеоза, от която се възстановява 2 месеца.
И мононуклеозата е мръсна работа, скапва организма тотално! Да се оправя бъдещата млада докторка! Hands Pray

# 1 972
Мими, честита бъди и здрава!
За ешерихията почвай ударно Д маноза!

# 1 973
Мими, много здрава и щастлива да си! Да пребориш и това, и да не ти се случва нищо касаещо здравето! Успехи на детето!

# 1 974
Навън не само, че е мрачно, а е студено като през ноември, та чак съм с кожено яке 🤪:
[

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:43 от ДХ3

# 1 975
  • София
Мими, честита да си! Здрава и щастлива!
Бързо да преодолееш проблемите!

Копче, бързо възстановяване!

# 1 976
Честит рожден ден, Мими! Много щастие, здраве, любов и пътувания ти желая! Flowers Rose Birthday Balloon
На теб и Копче пожелавам скоростно и пълно възстановяване!
На студентките и кандидат-студентката много успехи и попътен вятър!

При мен изведнъж се затопли, и ще вадя летните рокли за 2 седмици. И не се очертава и дъжд, да не повярва човек.
Вчера ходих на кафе с приятелка в близкия мол, и мимоходом отнесох много мекичка сива жилетка без закопчаване. Много любим цвят ми е това, така добре да се съчетава с всичко! Ще сложа фото от вчера. Семпло, като за кафе, с последните ми дънки.

# 1 977
  • Варна
Честито порастване, Мими! Пожелавам ти да си все така лъчезарна и вдъхновяваща!

# 1 978
Буди здрава, Мими!

Аз по Английско тази седмица, чак съм в учудване какви летни дни от по 30 градуса са настанали и тук!

Уикенда с приятели бяхме извън града и се натъкнахме на изложба на стари мотори, две шкоди и ей това.

# 1 979
Здравейте красавици!
Позволявам си да се включа по различна тема.
Може би сте разбрали, че една от потребителките във форума, Недоволна, вече не е между нас Sad
Светла й памет на жената!
Имала е котка, за която сега се търси приемен дом. Повече за историята може да намерите в темата Любители на котки:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1586096.315
Ако можете да помогнете...
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт