Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 746
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 980
Кой е вашият любим цвят за есента?

""Животът е досаден и доста сив, защо да не го направите цветен с облеклото си."
&
" Глупаво е да легнеш под ножа или да лепнеш на лицето си всяка възможна химия, за да изглеждаш с няколко години по-млад. При това резултатът от тези вмешателства няма да се задържи завинаги. Да не говорим, че може и да не протече така, както трябва, и да заприличате на портрет на Пикасо."

# 1 981
Много колоритна и мъдра жена е Айрис, но нека слагаме цитата цялостен, иначе смисълът се губи.
"Колкото повече остарявате, толкова по-глупави изглеждат опитите да изглеждате по-млади. Никого няма да можете да заблудите. Ако си направите фейслифт на 75, никой няма да ви сметне за 30-годишна. Глупаво е да легнеш под ножа или да лепнеш на лицето си всяка възможна химия, за да изглеждаш с няколко години по-млад. При това резултатът от тези вмешателства няма да се задържи завинаги. Да не говорим, че може и да не протече така, както трябва, и да заприличате на портрет на Пикасо."

Ние и да си поиграем сега с процедури, имат ефект и е супер. Не ставаме като на 30, но пак е по-добре от изходно положение. На 75, 85 вече играта е друга. На пръстите на едната ръка се броят жени като нея.
Страхотна е в трите нюанса оранжево. Аз бих приличала на декорация за Хелоуин, а дори не съм кръгла.

Тюркоаз с червено ми взе ума! Two Hearts Де да го диря сега! Имам 1 джелаба в тюркоаз за до плажа, а червено....май 1 топ...не знам къде е. Laughing

Не съм ви писала май как пробвах десетки интересни очила, но бях потресаваща със всички, освен моите си, та пак бях капо. Грам Айрис няма в мен. А се постарах!

Имах страхотна нестандартна сутрин, на кафе с още една завърнала се от пътешествия приятелка. В голямото междучасие моят гимназист дойде да ни види. Не ми се беше случвало такова нещо.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 14:56 от Dez

# 1 982
Съгласна с Дез, няма да се живее вечно и всеки трябва да го прави така, както намери за добре, без да прави зло никому.
Иначе за цветовете- обичам всички, опитвам се да не съм консервативна, а да слагам подправки към облеклото си, под формата на  цветове, материи, бижута.

# 1 983
Изпуснах ви напоследък ще се върна да ви чета.
Айрис е шармантна дама с много силно излъчване. И аз да се облека като нея ще приличам на пародия.
Аз съм на принципа правя каквото мога, пък да става каквото ще. Винаги съм се учудвала на хората как не приемат остаряването. Постоянното съревнование с младите. Ами ако искам що годе да мина за сестра на дъщеря ми трябва да съм я родила на 12 год. Смешно е просто. На младите е присъща свежестта и младостта. Прост пример ами хайде една 20 годишна девойка и една жена над 40 да излизат да речем три вечери подред и с по 2-3 часа сън. Ами истината веднага ще лъсне  на другата сутрин. Загубена битка е.
Не ме разбирате погрешно жената над 40 има своите предимства също като натрупан житейски опит. Разбрала е какво ѝ отива и кое не. Знае как да се държи в обществото и има обноски.
Харесвам тази дама, която се оказа и българка Sofia Marbella следя я от доста време в IG.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:19 от cloè

# 1 984
Дама на средна възраст и нагоре да се докарва на 20 годишна с поведение, облекло, грим и тн. не одобрявам,но не виждам нищо лошо във фейслифта и не знам защо постоянно някой се опитва да убеди околните, че грешат? Наистина не разбирам!
Свекърва ми е на 77г и изглежда чудесно , но не харесва, че е остаряла.Приела е, че е така, но не ѝ харесва.Така че като остареете ми говорете за приемане на възрастта.Ще ми е интересно да го чуя( дай боже Simple Smile)
На мен лично вече ми омръзва това размахване на пръст
Хубав ден на всички- приемащи и неприемащи се.

# 1 985
  • София
И какво като приемаме остаряването? Да се оставим естествени ли? Аз и космите на краката си приемам, но ги бръсна.
Ако има терапия против бръчки, за отслабване, за боядисване и за друго, ще я ползвам ако ме кефи. И няма да си сложа пенюарче.

# 1 986
Според мен никой никого не се опитва да убеди в нищо.
Пак според мен неистовите напъни да докараме гардероба на 20-годишните е тъждествено на фейс лифта, в крайна сметка крайният резултат, който се гони, е един и същ.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:06 от mardji1

# 1 987
Днес ставам на 34 (на обратно).Уви, за последна година мога да размествам цифрите;)
Има моменти в които се харесвам, приемам и т.н и такива, в които не бих отказала фейслифт. Ама да знам, че ще ми го направят както трябва. Избрала съм си двама лекари, отвъд континента, но надали ще мога да си ги позволя някога.
Не се съревновавам с младите, не се притеснявам от годините си. Имам пораснала дъщеря тийнейджър и ми е ясно, че тази свежест няма кой лекар да я направи.
Гледам и следвам естетичните клиники и все се колебая, страх ме е да не стане по-зле, че колкото и нескромно да звучи съм добре изглеждаща (в повечето случаи) лелка;)
Просто искам да съм здрава и млада по-дълго време, пуста суета;)
Затова си давам парите за кремове, серуми и процедури, вместо за обувки напоследък;)

# 1 988
  • София
Аз от снимките, които са пускани не виждам нищо подобно, а и то зависи и от облеклото на 20 годишните.
Кое да спра да нося? Дънки, кожено яке, кецове, стилето, потници, дълги поли, къси поли, розово, жълто, черно и изобщо дали нещо да нося след 40?
Ако ботокс има ефект, да не го слагам, да не си правя зъбите, а може и на фризьор да не ходя. Абе един бял чаршаф и бавно към гробището 🤣.

# 1 989

Свекърва ми е на 77г и изглежда чудесно , но не харесва, че е остаряла.Приела е, че е така, но не ѝ харесва.Така че като остареете ми говорете за приемане на възрастта.Ще ми е интересно да го чуя( дай боже Simple Smile)

ДХЗ, майка ми е на 78 и снощи точно ми се жалваше, че вече не приличала на нищо в лице...много разстроена е от този факт. Без да я хваля, защото ми е майка тя беше доста красива жена, едно време я карах нарочно да идва в училище за да се фукам с нея. Дълго време имаше страхотна кожа, слаба е /по слаба от мен/ и почти без бяла коса. Но на 78 каквото и да правиш няма как да си като преди. Разбирам я защо това ѝ тежи толкова... Wink
Аз също ще направя всичко възможно да остана по дълго свежа и млада, но в никакъв случай с прекаляване и пази боже обличане като тийнейджърка. Искам да съм свежа и елегантна за годините си, без да приличам на натруфена кикимора.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:17 от mimi.7299

# 1 990
Пак според мен неистовите напъни да докараме гардероба на 20-годишните е тъждествено на фейс лифта, в крайна сметка крайният резултат, който се гони, е един и същ.

Няма никаква връзка, но не ми се спори, защото няма да има смисъл.
Ето примери за фейс лифт и не виждам никой да е заприличал на на 20г:
И с това приключвам:

# 1 991
Точно този лекар следвам и аз, ДХ3. Много са му сполучливи промените и е много симпатичен мъж.
Другият е Као, извънземни ръце има този човек.

# 1 992
Следя го, невероятни резултати, но финансово недостижими за мен.Надавам се този холистичен метод на операции да се приеме от болшинството лекари в областта.
Има някои българи с добри данни, надавам се да са достъпни, когато му дойде времето.

# 1 993
Аз не се главоболя за нещо, което е извън властта ми. Правя каквото сметна за необходимо и толкоз.

# 1 994

Изобщо не мога да се съглася с множественото число. Мен не ме намесвайте, моля, а и предполагам, подобна нелепица дори не е за нашата тема.
Какъв е гардероба на 20 годишните, че трябва да се напъваме за него, че и неистово? Анцунг и слайдове? Карго панталони и кецове?
Живея в държава без чалга и турбо фолк, та може и да не съм разбрала казуса.

И аз ходя с дънки, тениска и сникърси както вече показах. Не е нито неистово, нито трудно, че да ме напрегне Joy, нито нелепо.
А, на Магни много и отиват новите дънки! Ето още един пример за универсалността на съвременното кежуъл облекло.
Как се обличат тийнейджърките в България? Стъписахте ме нещо....
Нормални деца видях навсякъде, нищо вулгарно или нередно.

Tuty, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт