Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 564
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 210
Много красиви украшения! Като ученичка правех много обеци с мъниста и стоматологична / медицинска тел.
Жълтите обеци и мен ме грабнаха!
Ето за котки любителите Simple Smile https://m.bg-mamma.com/?topic=1565915.msg46628956#new

# 211
  • София
Леле, Лъвице, не те познах без грим! Ама ти си наистина момиченце!
Пепси, честито на младежа! Много ли ти е чувствителен?

# 212
  • тук-там
Много ми хареса Лъвичка без грим. Прекрасно лице!
Пепси, честит да ти е младежа!
Аз днес ще обикалям така Манчестър (твърде смело, предвид променливия климат тук).

Много приятно съм изненадана колко жив е града. Животът е неглиже и по пъбовете. Местните се контят по-скоро като италианците, но с по-малко напрежение Wink Само дето местните сякаш не са мнозинство.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 18:05 от mtz

# 213
Благодаря, за хубавите пожелания дами Simple Smile!

"Градинката" е сурогатна така да се каже - озеленена тераса. До скоро бяхме последен блок на улицата и след него беше гора. Огромен дъб стигаше почти до терасата ни и от време на време прескачаха катерички от него Simple Smile.
Тогава отглеждах само цветя, но вече сме със сграда на 6 м. от нашата и взех мерки да намаля визуалният контакт с бъдещите съседи... Сблъсквам се с градинарските неволи (вредители и болести по растенията), въпреки, че реално  градина няма Simple Smile.
Червено ми се носи напоследък.
MarietaYo, гласовити ли са таралежите ? В редките случаи, когато съм виждала са си мълчали животинките... Само топуркане от крачета съм чувала от тях.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 21:23 от pep_si

# 214
Благодаря момичета, че оценявате моите красотички 💐
Преди три- четири години реших да се занимавам с това хоби. Направих си страничка и така си почивах и отдъхвах ☺

# 215
  • тук-там
Много са красиви, Полина! Може ли страницата, за да разгледам?

# 216
  • Sofia
Ако имам стил днес, той се изразява единствено в това

През нашия двор също преминават таралежи, издават едни грухтящи звуци. Други диви животинки, които са идвали у нас са заек, катерички и лисица.
А улична котана е родила  в гаража ни 4 бебета. Отърваха ни от полски мишки, сега ги учи да ловуват сляпо куче и къртици из градината.

# 217
Поздравления на дипломирания младеж на MarietaYo и рожденика на Пепси! Да са ви здрави, щастливи, и успешни децата!
Пепси, страхотна е комбинацията на втората снимка с бялата риза на точки и червени аксесоари. Heart Eyes
Много обичам таралежчета, но виждам само в България. Тук се крият. Преди 2 лета видях едно, и дори го снимах.
Прибрах се от България, и имам много да си доспивам. Прекрасно беше, с приказки до ранни зори.

Сега обикалям по задачи и покупки, приготвям тийновете за двуседмичен лагер. Заминават в събота, а аз след тях за Гърция.
Нямам време да се снимам, но ароматът ми за деня ми е много, много любим - Prada La Femme. Елегантен, летен и предваканционен аромат, идеален за ден на покупки и ментална настройка за горещи дни и нощи.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 14:22 от Dez

# 218
Ха Dez, точките всъщност са шотландски териерчета с червени, зелени и др. кърпи на вратлетата  Simple Smile
Simple Smile

# 219
Ха Dez, точките всъщност са шотландски териерчета с червени, зелени и др. кърпи на вратлетата  Simple Smile

Още по-хубаво, значи!
Но дори като увелича, не се вижда, така че пояснението е на място. Има закачка в тоалета.

# 220
Мерси Дез, стискаме палци сега за унито.
Звуците на таралежите бяха едни като патешки викове. Въртяха се един около друг, като да се ухажваха сякаш:)

# 221
Добро утро, момичета 😊🌹
Да си покажем любимата плажна визия днес
Ето моята

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 21:47 от macadamia

# 222
Макадамия, рокличката е страхотна,супер свежа и в любими цветове. На теб пожелавам прекрасен плажен ден, релаксирай и събирай тен.
Други сме на работа, моренце към август чак.
P.S. Редактирах си снимката ,Макадамия🤗
А да, най-важно е да се чувстваме добре навсякъде, но пред офиса или морето , всеки знае какво е за предпочитане.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 18:09 от Lioness77

# 223
Лъвичке и аз днес съм в офиса, но понеже обожавам лятото - и в офиса, и на плажа - все ми е хубаво ....Нека да е лято !!!!
Успях да видя снимката ти - свежа и зареждаща както винаги - слънчицето на форума Heart
Роклята ми вече не си знае годините /към 20 са/, а все едно сега е купувана ....ех какви качествени дрехи правеха нашите дизайнери някога ......

# 224
Няма море за мен засега, иначе любимата ми плажна рокля си е на класически райета.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 22:16 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт