Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 324
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 830
Е, и аз цяла вечер гледах ютии снощи. Вертикални… някои имат и дъска отзад.
А има едни генератори, дето имат манекен, слагаш дрехата на манекена и парата духа в манекена.
И у нас де носи основно памук. Само чаршафи, хавлии и “домашни” дрехи не се гладят.
Точно ми трябва ютия за един нов дом…
Това със сутиените е кол а тема при малка под гръдна и голям бюст. Зависи много от формата на гърдата… например аз без широк колан отпред не мога.
За 75С/D открих спортните сутиени на Триумф, че много пасват. Не мога да си представя тренировка с банел. А без банел нормален - не става…
от италианските никога не си паснах с модел.
От Астратекс върнах 3, оставих 2, единият стана чашка В след пране.
Имам няколко нови дето са купувани в изблик и няма на кого да подаря. Приятелки и рода са все с по-малки размери Simple Smile

# 1 831
За устните съм съгласна, че се променят с възрастта. На горната определено се вижда при мен и дори не е равномерно. Някак контурът се е променил. Не знам дали може да се коригира.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 18:40 от G&B

# 1 832
Мацки, дънки "paper bag" удобни ли са ?

# 1 833
  • София
Ами ако не стърчи много краят на "торбата" горе, биват.
Аз също нося Триумф с меки чашки и сутиени на Лидл, пак този тип - с банели и меки чашки. Че имам бюст и трябва да е укрепен отвсякъде.

# 1 834
Мацки, речено, сторено! Говорих и с приятелка дето го има, и тя е доволна! Ще споделя отзиви!

# 1 835
  • Бургас/Пз
Мими,много си бърза.Чакам да споделиш отзиви. Simple Smile

# 1 836
Мими,много си бърза.Чакам да споделиш отзиви. Simple Smile
Бърза, защото ми писна яко от това гладене... Wink Дано с това е по лесно!

# 1 837
Машалла, DX3 Grinning Все такива комплименти да получаваш!

Ще взема да подаря вертикална на щерката за Коледа, а за брат и ще получи един робот за миене на прозорци.

За сутиено(подобни)...
Скрит текст:
... съм в издирване на нещо подобно на ето този модел на Виктория Сикрет отпреди 20-ина год - по-по-най удобния цицодържалник, който съм имала (чашка В, голямо разстояние помежду)! Купила съм не по-малко от 15 от тях! Миналата година помислих, че съм си намерила аналогичен, правен в Европа, супер незнамкво си, платих една торба пари и пак не е същият комфорт и перфектна линия!
VICTORIA SECRET IPEX Cami

Сутиените от тази линя (IPEX no wire) също не бяха лоши.

# 1 838
Браво, Деси! Друго си е да си партиенимъл, пък било то и на 40+! HugHugHug 
Още като пусна снимките с "лудата леля на плажа" внушението, което усетих, бе за супер слънчев и радващ се на живота човек. Дай Боже всекиму! Kissing Heart

# 1 839
  • София
Мацки, пуснете ютиите, темата замря Smiley
Днес отидох изгладена на работа с бермуди памук с лен. Стоях права в градския транспорт на отиване и в крайна сметка се прибрах на хармоника. Файда от гладенето няма.

Мацки, дънки "paper bag" удобни ли са ?

На мен са ми удобни, дори са ми номер нагоре дънките с "paper bag". Имам и бермуди и къси панталони.

# 1 840
Ето я моята прическа със скъсена коса Simple Smile Махам снимката, само роклята остава Wink
С рокля риза почти до глезените съм
Скрит текст:
...
Цветовете са доста по-ярки, но на офисно осветление...
Ето тази е роклята, при мен е малко по-дълга Wink

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 12:05 от peneva_a

# 1 841
Мога да ви пусна едно поздравче от Созопол. Отпуската свърши и утре се връщаме в реалността.
Мислех да оставя роклите тук, защото там няма къде да ги нося, но ги оставих в куфара. Може да ги разходя в Маракеш през ноември. Много зареждащо ми действа и реших за РД да отидем и тази година.

# 1 842
  • русе
Мога да ви пусна едно поздравче от Созопол. Отпуската свърши и утре се връщаме в реалността.
Мислех да оставя роклите тук, защото там няма къде да ги нося, но ги оставих в куфара. Може да ги разходя в Маракеш през ноември. Много зареждащо ми действа и реших за РД да отидем и тази година.

Как е в Созопол, морето успокойли се вече. Утре живот и здраве и ние сме там.

# 1 843
Доста по-добре от последните няколко дни. 31С е в момента и почти не духа вече.
Надявам се за вас да е тава, както казват тук и да си прекарате чудесно.

# 1 844
Peneva, много си хубава със скъсената коса и си признавам, че ти завидях най-искрено за обема и плътния косъм! Hug
(моята е с подобна дължина в момента)

Дорчестър, ако не се лъжа ме пита преди време как реално изглежда във всекидневието, а не след фризьор... попадна ми една, където детото ме е снимало в гръб, та се вижда що-годе как я суша подвита...
[deleted]

Весело море на всички! Созопол през Юли беше полупразен и почти приличен!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 14:42 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт