Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 526
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 055
Ей, Дез, прекрасна си! Като тийн!
Момичета, благодаря за милите пожелания! ❤️
Днес с любимия празнуваме 28 години...запазих една Гърция, придвид гадното лято, което изкарах, полага ни се!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 21:31 от mimi.7299

# 2 056
Честита ви годишнина, Мими! Да сте любими, приятели и съучастници още дълги години напред!❤

# 2 057
  • Sofia
Мими, живи и здрави бъдете! От лицата ви струи щастие, винаги имайте този щастлив поглед 🫶
Днес си чакаме рожденичката да си дойде от Гърция. Утре ще се почерпим тримата 😘

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 10:31 от Vesana

# 2 058
ДХЗ, Веси, благодаря! Веси, да ти е жива, здрава и успешна нежната девойка!❤️

# 2 059
  • София
Честита ви годишнина, Мими! Грееш! Heart EyesHug
Ние сме годишници в понеделник на 11.9.

Честито и на порасналите деца! Много хубави снимки видях!

Прага е прекрасна! Не съм била там никога до сега! Имам да наваксвам.

Прибираме се днес от Слънчака и затварям официално летният сезон!

За съжаление не мога да се похваля със студентка в НАТФИЗ. Скъсаха я на 3ти кръг, който минава в два дни. Преживява го тежко, милата! От 8ми клас чакаше този звезден момент!

# 2 060
Ех, Копче, съжалявам!Кажи ѝ, че животът е непредсказуем и я чака нещо много по-добро за нея.Имам близък, който завърши право, но стана страхотен интериорен дизайнер.

# 2 061
Мими, още много години хармония, здраве и любов ви желая! Много сте хубави двамата! И абсолютно заслужаваш слънчева Гърция и хубава почивка.

Asa, оправи ли се времето? Ще ходя през октомври, но на южен Крит. Миналата година беше почти страхотно. Няколко часа след моето пристигане след мен дойде апокалиптичен потоп, и затвориха прохода. Останах си на юг, и не можах да посетя някои места които си бях набелязала. Очаква ме нов опит. Flowers Four Leaf Clover

Копче, съжалявам, че детето е разочаровано. Ах, този НАТФИЗ, зверски е боят. Моята съквартирантка го завърши, такъв невероятен талант, а и тя не влезе първата година.

Vesana, много ти е хубаво чедото! Да ти е жива и здрава!

MarietaYo, сотрахотна дестинация! Остана ли време за снимки? Обади се, да идем на бира. Beers

Този уикенд ще се отдам на релакс и сглобяване на гардероб! Joy Защо не поръчах монтаж, да ме пита човек! Исках да си поиграя като с Лего, дано не се надцених. Момчетата обикалят кутиите, май няма да се вредя от тях.

# 2 062
Здраве и любов за всички от темата, които имаха повод за празнуване през последните дни !

Ние се завърнахме от ваканция в Гърция точно преди да се развали времето. Близо три седмици изкарахме в района на Волос, остров Порос и на финала бяхме близо до Атина. Най-горещото ни гръцко лято...чак накрая температурите взеха да падат нощем под 30 градуса...За първи път се прибираме толкова рано от Гърция и винаги е било разкошно време,  но тази година природата е на друго мнение....
Тази седмица стайлингът е дънки ,яке и маратонки...но си мисля че ще има още време за летни дрехи....
Днес планът е театър (толкова рано не съм откривала сезона) и после с приятели имаме резервация ,че не сме се виждали на живо цялото лято...

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 17:39 от kativita

# 2 063
  • Mediterraneo
Магни, Мими, да са ви живи и здрави дъщерите! Мими, честита годишнина!

# 2 064
  • Бургас/Пз
Честита годишнина ,Мими, много щастливи бъдете ❤❤❤

Копче, най-доброто тепърва предстои, но разочарованието е разбираемо, особено щом е стигнала до третия етап.

Дез, прекрасна си! И момчетата ти също 💕

Днес сме плажно настроени. Времето е прекрасно , бургаският плаж е почти празен, идеално за релакс .

# 2 065
Ани, днес 09 септември първи ден на плаж съм! Няма хора, кеф....
Копче, жалко, разбирам разочарованието й. Да е здрава, другата година може пак да пробва! Hug

# 2 066
Да са ви живи и здрави девойките!
Мими, честита годишнина! Още много години щастливи и здрави да сте!
Копче, дано преодолее разочарованието бързо и късмет догодина!
Събудих се днес и ми беше ''чоглаво'', както казваше баба ми 🖤.  После видях новините от Мароко и ми се къса сърцето. Толкова жертви и разрушения на това толкова любимо за мен място. Мисля да канселирам резервациите за Ноември. Видях разрушенията в Маракеш и ... не знам ...
Ще потърся дали огранизират събиране на средства/помощи, за да се включа. Другоро ще го мисля.

# 2 067
Мими, бъдете много щастливи Heart

Копче, съжалявам за детето. Кураж да не се отказва и късмет й пожелавам от сърце.

Убягнало ми е дали се събират средства за бедстващите по нашето Черноморие, дали е изпратена помощ от нашата държава и съседките ни. Sad

Дез, миналата година сглабях поставка за обувки. Елементарна, но се озорих, докато завия всички болтове Grinning Grinning

# 2 068
Мими, грееш момиче! Много сте хубави, обичайте се дълги години!
Копче, разбирам колко ѝ е тежко на девойката. Давай ѝ кураж да не се отказва и да не прави компромиси с мечтите си.
На всички прекрасни деца деви, пожелавам да са здрави и щастливи. А на вас благодаря за милите думи. Много хубаво беше да сме заедно тези дни, времето също беше с нас - слънчево и приятно топло, само веднъж за малко ни заваля. Любимата ми Сицилия ще ми липсва до следващото лято.

Без малко да забравя. Часовникът ми пристигна точно преди да тръгнем. Върши ми много добра работа за активностите, а днес го тествах и на работното ми място. Получавам си известията докато телефона ми стои на бюрото. Отговарям, обхвата е достатъчен. С две думи, доволна съм и ще го ползвам. Свикнах много бързо да е на лявата ми ръка.

# 2 069
Момичета, благодаря за милите думи! Heartpulse Грея, грея, ама снимката е от преди няколко години, просто търсех да сме двамата! Тази година с петната от шарката грея по- слабо! Joy

Общи условия

Активация на акаунт