Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 532
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 040
Магни, честита да е девойката. Греете и двете Simple Smile На черното дяволче много му отива вратовръзка.

Пепси,  много си хубава без шапка!

G&B, перфектно време, точно по мой вкус Simple Smile Heart

# 2 041
  • София
Магни, много си красива! Честито да е момичето ти! Как може такива готини мадами да имате толкова големи деца Simple Smile

Пепси, и без шапка си сладка. Имам подобна на поръчаната от теб.

Аз днес съм с пижамено долнище (е, вярно копринено, ама си е пижама) и с леопардова блузка. Не си стоя у нас. На работа съм в офиса Wink

# 2 042
Магни, честита и здрава да ти е дъщеричката! ❤️ С моята явно са астрални близначки! Нашата днес става на 24!

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 19:49 от mimi.7299

# 2 043
  • Sofia
Живи и здрави да са прекрасните девойки! И майките им, разбира се!
Явно стават три астрални близначки - моята девойка навършва 17 години днес. Снимка ще получа по-късно, че не е в България.

# 2 044
  • Под Сините камъни
Живи и здрави да са всички прекрасни и инатливи Девички и техните майки естествено Kiss
Vesana имаме наборчета Kissing Smiling Eyes Моят младеж декември ще стане на 17г

# 2 045
Честит празник на всички тези хубави деца и на вас, техните майки!🥰 Да са здрави и с късмет!

Маникюрът ми за сватбата, макар че тук нещата доста се объркаха с тежко болни и починали хора, но …живот:
Дано утре всичко да е наред, защото близка на много хора от сватбата е в тежко състояние и всички сме много притеснени.

# 2 046
ДХЗ, дано всичко се оправи !!!

# 2 047
Страхотен маникюр, ДХЗ! Heart EyesHeart Eyes  Скри ми шапката, после видях текста.
Много съжалявам за останалото около вас. Кураж и сила на цялото семейство желая!

На порасналите девойки желая много щастие и успехи! Balloon
Довечера съм на парти на корабче по Вълтава, и смятам да съм с "нашия" гащеризон, който и Копче има. Ако не забравя да се снимам, ще се покажа. Партито е от работа, и нямам никакви очаквания. В сряда пак има вечерна кръчма/уж по работа, та ми се очертава социализация, и ми нарушават ритъма на тренировките. Аз все мрънкам и не ми се ходи, а в крайна сметка си изкарвам добре. Три пъти отменях фризьор заради ангажименти, и косата ми е естествено омбре от свирепото Критско слънце, но аз се харесвам шоколадова и се дразня. Нямам бели коси засега, и не е такава драма.

# 2 048
Магни, да ти е честито порасналото момиче, от здраве и късмет да не се отърве! Прекрасна като майка си, въпреки че изобщо не си приличате!

Мими, всичко най и на твоята красавица! Еееех, 24!

ДХ3 Hug

G&B - Скорпион и Водолей, хмммм - има сериозна опасност да е забавно Wink

Скрит текст:
JAWS Bridge, Martha's Vineyard - 3 бр храбри българчета Wink

https://gomarthasvineyard.com/places-go-things-do/jaws-bridge-jump-they-say

# 2 049
Да са ви живи и здрави момичетата! Много късмет да имат в живота. Обаче не приличат на майките си. И аз съм като детегледачка на моята. 😅

Dez, когато съм нямала високи очаквания съм си изкарвала най-хубаво.

Тъкмо щях да питам ДХЗ до къде стигна с подготовката за сватбата. Много съжалявам за неприятната ситуация. 😔 Обаче маникюрът е разкошен.

PS Забравих да кажа, че Пепи и без шапка ми харесва. Аз имам три шапки да не пита човек защо ги купих като не ги нося.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 16:52 от cloè

# 2 050
И аз съм като детегледачка на моята. 😅
и аз в тази група. Само емоционалността е наследила от мен.

Кажете нещо за пъпки в нашата възраст, ей сега съм цъфнала на челото, а съм със суха кожа. Не е честно още да излизат, имам си бръчки, че и петна за третиране:(

# 2 051
  • Бургас/Пз
Честити да са момичета на Магни и Мими! Само щастие да ги следва навсякъде ❤

ДЗХ, маникюрът е прекрасен. Съжалявам за неприятните преживявания, дано всичко отмине скоро.

И аз днес бях на маникюр, сложих същото коралово като на краката 🙈

Почнах да се подготвям за есента и днес получих първите кецове. Естествена кожа са и мисля, че ще мога да ги нося както с дънки, така и с панталон. Много са мекички и удобни . Дъщеря ми ги има в златисто и тя ме нави да си поръчам същия модел. Simple Smile

# 2 052
Магни, прекрасни сте с момичето, да ти е жива и здрава!
Най - сърдечни пожелания за празника на Мими и Весана, а и на Мими на патеричка.

ДХЗ, много хубав маникюр, стискам палци да се наредят нещата по най - добрия начин и да стане хубаво тържество.

Пепси ми харесва много и без шапка.

Ние днес се пръснахме по интереси. Някои ходиха на терми, други почиваха, а ние обикаляхме още по разни градчета. Ходихме и на дегустация на вино, а докато успея да допиша, седнахме за вечеря.
Добре че имам едни панталони на ластик с които да се прибера! Joy

# 2 053
Чудни девойки, момичета!
Пепси много ми харесва без капела Simple Smile
Аз сега се прибирам след седмица в Лондон - работа разбира се и то 30 градуса …

# 2 054
Поздрави от нощна Прага:

На отиване:
.........
И на връщане:

Голям смях падна, не го очаквах изобщо.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 22:37 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт