Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 534
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 025
Толкова досадна става темата за четене...
Дами, защо се връзвате да се обяснявате.
Който иска, каквото иска, както и докогато иска да се носи... или да не носи!
Има проучване, че жена, която се движи със самочувствие, усмихва се, изглежда щастлива и успяла, дразни останалите жени.
Това по темата
Точно в целта!

От мен - панталони, дънки и тениски. Скъсаното дънково яке само го мъкна в ръце тези дни.
Надявам се на още малко живот за летните рокли, не съм ги прибрала още.
Дойде ли студ ги прибирам, защото с чорапогащниците сме на Вие.

# 2 026
Толкова досадна става темата за четене...
Дами, защо се връзвате да се обяснявате.

Прескачай, прескачай.
Ние си водим диалог. Кой се обяснява?  И аз не ви се пречках в прахосмукачките и какво там беше....без да се оплаквам.

Разкошни чорапки на Харпа и цвят на тениската! Освежава тена, и много и отива.

# 2 027
А, и прахосмукачките прескочих...
И само прескачам...
Ок, щом този диалог е полезен...

# 2 028
... един “разговор” с дребния (на 18г през ноември) по повод пране.
Скрит текст:
Преди няколко дни слиза от стаята си и копирайки някакви новини по Нова започва разговора с:
 “Бих искал да заявя, че изпитвам остър недостиг на чисти чорапи. Дали моментът е удобен да пусна официално запитване?”
Разбира се, че е удобен, заявявам аз, но поради ограничени времеви ресурси, то ще бъде разгледано в рамките на три работни дни.
Това определено ще доведе до критична ситуация, така че ще търся алтернативно решение на чорапената криза, ми отговаря.
Решението е ясно, знае как се пуска пералня и кои програми за какво са.
Беше втори клас, когато се преместихме и речникът му на български съответстваше на възрастта. Сега му е забавно да се “лигави” така понякога.
Със сълзи се смях, G&B! Мога ли да резервирам младежа за гадже на моята 15 год хАмериканка, която категорично има нужда и от уроци по БГ език и от алтернативни решения на чорапената и всичките си други кризи, свързани със гардероба и Wink
Скрит текст:
... онзи ден ми вика "я погледни кой от по-фенси сутиените ти е с такъв спортен гръб, че не мога да си намеря моите" (има поне 4-5 -6 от търсения модел, но стаята и е пълен бардак), та аз като възвърнах дар слово я попитах крайно иронично "а гащи към сутиена да ти дам ли!?", на което ми бе отговорено на полном серьёзе "не ги искам, не са ми комфортни! ти кога ще си купиш нещо по-удобно от прашки?" Та така... младежът да се интересува от семестър аброад? Wink

Всъщност влязох в темата да постна едно видео...

PS Мия много ме изкефи! Кака ти Жизел докато се подвизаваше из Бостън много обичаше да се вее така Wink Ама и тя е този типаж, който като стане рошав и излезе без да се среше всички ахкат колко секси beach waves разхожда, а ние като направим същото сме просто рошави и неподдържани!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:23 от Agent Provocateur

# 2 029
Agent, ще го изчакам да се върне от колежа днес и го опаковам.
Виждала съм девойката и горещо одобрявам.

# 2 030
Agent, ще го изчакам да се върне от колежа днес и го опаковам.
Без майтап! Предлагам фул борд! Абе направо ол инклузив, а ако кара автоматик ще му дам възможност да си изкара и джобни като ме отмени с доставките по училища/игрища/екстракърикюлърс! Grinning

Виждала съм младежа и горещо одобрявам! Grinning Grinning Grinning

PS У наше село днес е 36С (Real Feel Shade 39C) и се моля да отменят тренировките на дребните, че ще се мре!
PS Скорпион или Стрелец?!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:04 от Agent Provocateur

# 2 031
Отиваме да празнуваме. Роклята е от Tally Weijl за мен абсолютно тийн магазин, но ми хареса цвета и ми е удобна. Прибраната коса и гримът не са моето нещо, но понякога ми се случва. Честити 30 на моето пораснало момиче!

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 17:05 от MagniМ

# 2 032
Agent, скорпион е Wink Кола кара, изпитът му е след няколко седмици. Единствено визата ще позабави нещата.
19:55 е тук и е 28С. Май е най-топлият ден тази година. Всички сме в собствен сос.
Магни, чудни сте!

# 2 033
G&B, не ви трябва виза, има ESTA. 🍻 За 10мин онлайн сте готови.

Magni, да ти е жива и здрава красавицата!

# 2 034
С БГ паспорти сме.

# 2 035
Честити 30 на прекрасната ти дъщеря, Магни! И двете сте страхотни!😍

# 2 036
  • София
Магни кралица си с тази кралско синя рокля. Прекрасна дъщеря си отгледала. Много късмет й желая!

Пуснете малко топло и към гръцко, моля. Четвърти ден плажувам облечена по къси панталони и неопренов яке. Топя си краката в морето от разстояние и от хладното време все  сме гладни. А трябва да събирам вит. Д. Ааама- ха

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 01:01 от asa

# 2 037
Магни, честита да е щерката! Това синьо е много твой цвят!

# 2 038
Честит юбилей на щерката MagniМ!
Много работа ми се събра напоследък. Даже шапките си забравям Simple Smile. Но си поръчах и нова де, заедно с някои яркоцветни дрешки ...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 18:35 от pep_si

# 2 039
Пепси, не съм свикнала да те виждам без шапка, поправи се:). Много фина жена си и всичко ти стои добре.
Магни, страхотни сте. Честита да е дъщеря ти!

Общи условия

Активация на акаунт