Приятелят ми

• 8 348
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
,
Скрит текст:
Пия, пуша, шофирам, работя предимно с мъже, редовно се събирам с мъже в извънработно време. Пътувам с мъже, гостувам и ми гостуват. Май съм директно за кладата.
Вероятно си бедна и с лоша репутация ... Grinning
Баш си е добре. Борката вероятно е в потрес, но аз го намирам за нормално. Живеем в Европа.
+1
Като глътка свеж въздух е да се убедиш, че има и свестни, нормални мъже със съвременни разбирания.

# 121
  • в сърцата на децата <3
Пия, пуша, шофирам, работя предимно с мъже, редовно се събирам с мъже в извънработно време. Пътувам с мъже, гостувам и ми гостуват. Май съм директно за кладата.
Ти още малко ще кажеш, че и излизаш без да си покриваш косата с кърпа... 😱

# 122
  • София
Тя, Зло, е един голям харам!

# 123

Абе ти си направо за околовръстното. Grinning Grinning Grinning
Борисе, такъв трол като теб рядко се вижда. На някой им плащат за това. Кандидатствай!

# 124
,
Скрит текст:
Вероятно си бедна и с лоша репутация ... Grinning
Баш си е добре. Борката вероятно е в потрес, но аз го намирам за нормално. Живеем в Европа.
+1
Като глътка свеж въздух е да се убедиш, че има и свестни, нормални мъже със съвременни разбирания.

Благодаря, надявам се, че повечето мъже да са така, макар да съм още по-либерален в мислите и отношението към жената до себе си. На мен и на нея ни харесва, а кой какво мисли, иска и очаква от жените си е негов проблем.

# 125
Разбира се, най-важното е двамата партньори да си пасват, да имат сходни виждания. Щом те са доволни от отношенията си, няма значение дали околните одобряват. Това, което е правилно и работещо за едни, за други не е, и това е естествено.

# 126
  • Чужбина
Извинявам се, какво значи да троля? Аз знам за платени тролове по 18 ст на постинг (във фейса).

Иначе, като модерни и съвременни хора и потребители на форум, моля да приемете и чуждо (в случая моето) мение. Интересен факт е, че почти винаги, ако не винаги, авторите на тема харесват/ одобряват моите коментари.

Разбира се, че пиша тук от мой собствен интерес/ любопитство. Аз не съм "канарче" да пиша, защото "трябва". Ако някой ми поръча нещо, може да обсъдим цената - може би всеки си има цена.

За скуката е вярно - наистина скучая от време на време.

За интелигентността - съмнявам се да сме много на брой наоколо Simple Smile

По убеждения съм по-скоро с левоцентристки такива, либерални, с годините и интелекта човек май наистина олевява. Имам самочувствието, че съм с едно от най-модерните и най-информираните виждания наоколо, разбира се, съчетаващо различни гледни точки и подходи, отчитащо устойчивостта и полезността на различните модели.

В почти всички теми приносът ми е бил оценяван по подходящ начин от авторите на теми. Това че тук има 5-6 празноглави феминистки (по-скоро не знаещи къде се намират), които просто генерират трафик, не променя с нищо моят принос и участие по зададените въпроси.

Аз не съм най-важния и интересния, вземете обсъдете масовото излъчване и гледане от народонаселението на турски сериали. При тях феминисткото у мен наистина крещи...

# 127
  • София
Thank you.

Next.

# 128
Ти още малко ще кажеш, че и излизаш без да си покриваш косата с кърпа... 😱
Косата я остави, с шорти и потник с тънки презрамки, понякога не нося сутиен. Много ми е горещо и прокламирам твърдо за свобода на гърдите.

# 129
  • Чужбина
Значи сте в отворена връзка с твоя партньор?

# 130
# 131
Косата я остави, с шорти и потник с тънки презрамки, понякога не нося сутиен. Много ми е горещо и прокламирам твърдо за свобода на гърдите.
Едно време на плажа като блъскахме белот си подсказвахме с повдигане на гърдите. Един път дясно - пики, два пъти дясно - купи...
Още го мога. Ти можеш ли?

# 132
Значи сте в отворена връзка с твоя партньор?
Точно така! Късите шорти и потника точно това означават. Не, че е горещо... Жегата няма нищо общо, просто си го прося.

# 133
Ако става въпрос за мюсюлмани там не мъжа е закон а Господ. Ако мъжа не си изпълнява задълженията към Господ, то той не би бил нищо друго освен тиранин. Също така в Ислям мъжа е задължен да се въздържа, също както и жената. Другото са културни особености, които са творения на дявола.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт