Достатъчно ли правя за детето си ?

• 10 017
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не, не го тормози. Негово задължение е да си гледа детето според моментните нужди на това дете.

# 271
Вечното мрънкане и изнервяне на обстановката, как не е тормоз?

# 272
  • София
Тя му вдига скандали нон стоп, придружени с обиди и това не е тормоз? Откога?

# 273
Тормоз си е. Психически и емоционален.

# 274
Явно щом жената го прави не е тормоз, аха ясно.

# 275
  • София
Като не си гледа достатъчно детето няма да му ръкопляска.

# 276
  • София
Ами да, да остави пазара, всичко свързано с апартамента и изхранването, чистенето, покупките, развозването, разтребването и да си гледа детето, тя само това иска явно.

Ето му готово решение.

# 277
  • София
За мен това е по-добър вариант, да. Но се съмнявам, че авторът ще се съгласи, след като написа, че половинчасова игра с детето го изморявала и след приспиването бил вир вода.

# 278
"Достатъчно", е различно понятие за всички, като явно може да се разпростира до всякакви патологии.

# 279
  • София
Аз пък мисля ще се съгласи, особено, ако детето заспива в 21:30.
После да си гушне жената на дивана и там да се поти.
А, сетих се, някой трябва да разтреби, подготви и изчисти за утре. Май пак няма да е доволна…

# 280
  • София
Беше писал, че заспива в 11.
Дотогава някой трябва да се занимава с него, пък авторът се изморявал от това и се нагърбва с тежката задача да мие шишета.

# 281
  • София
“ Супер нечестно ми се струва всичко това, не може за всяко нещо да съм постоянно виновен. Малкия спа 30 минути сега на обяд , аз съм виновен,че после 40 минути не мога да го приспя, че съм целия вир вода и не иска да спи. Не искала да говори с мен, направо ми тегли едни майни....”

Ама красота, не знам защо не го напусне направо!
Как не го е срам да се изморява в работата, не разбирам…

# 282
Не знам, на мен ми се иска да чуя и другата страна.
Най-малко съм виждала достатъчно мъже, които сериозно надценяват приноса си в семейството.
Да не стане нарязал 1 домат за салата, пък те гледа все едно е приготвил 6 степенно меню и е изчистил цялата къща...

# 283
Много мъже ще кажат директно, че е напълно достатъчно това, че изкарват пари и гък не искат да чуят повече, такъв е масовият случай. Та не знам какво не му харесахте точно на този. Joy
Но съм сигурна, че от позицията на жена му се пада често, и боли доста. Ще остане и без това, което има, въпрос на време е.

# 284
Не му харесах неумението да приема чуждо мнение и отговори на собственият му въпрос в заглавието.
Не може да комуникира с жена си, не може да комуникира и с непознати зад клавиатурите.

Общи условия

Активация на акаунт