СЕДМИ КЛАС - голямото чакане - 19-26 юни

• 84 641
  • 862
  •   1
Отговори
# 195
Да измрънкам малко встрани от темата. Училището на детето е намерило перфектно решение за уплътнение на времето до излизане на резултатите.  Предстоят две контролни, изпитвания по 3-4 предмета и оформяне незнайно кога. Какво чакаха досега? Не знам. Вече не мисля за резултати,  заета съм да завръщам девойката, която е решила, че е приключила още на 16.06. Да не решите, че нямат необходим брой оценки! Имат. За какво е тоя гърч?!

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 18:10 от _Hope_

# 196
  • Някъде на край света
А някои са на море. Grinning

# 197
ти на това море ли му казваш? В 8 да правят упражнения. Simple Smile (много обичам така)
Там може да променят желанията кой къде иска да учи.

# 198
  • София
ganis, отнемат ли се точки за доказани само  4 равни страни при подусловието за ромба?
Не съм арбитрирала такъв казус, но не би следвало да се отнемат.

# 199
Да измрънкам малко встрани от темата. Училището на детето е намерило перфектно решение за уплътнение на времето до излизане на резултатите.  Предстоят две контролни, изпитвания по 3-4 предмета и оформяне незнайно кога. Какво чакаха досега? Не знам. Вече не мисля за резултати,  заета съм да завръщам девойката, която е решила, че е приключила още на 16.07. Да не решите, че нямат необходим брой оценки! Имат. За какво е тоя гърч?!
И при нас така - три контролни, изходни нива, а госпожицата и по математика ще я изпитват за оформяне. Тя обаче се е настроила ваканционно и нищо не поглежда. Напълно я разбирам, каквото стане, реално само оценката по математика и е важна.

# 200
ganis, отнемат ли се точки за доказани само  4 равни страни при подусловието за ромба?
Не съм арбитрирала такъв казус, но не би следвало да се отнемат.
Благодаря !!!!!!!!!!!!

# 201
Аз пък исках да попитам в кой случай се намесва арбитър? При разлика от колко точки между двамата проверяващи? И ако все пак има разлика в отсъдените точки, но е малка и не се стига до арбитър - кой резултат се зачита?

# 202
  • Once there was a Hushpuppy...
Първият език в ПГ е ИИЧЕ само в 8, с много часове. От 9-ти си имат схема намаляват ги, включва се и втори чужд език. Втори чужд не е с интензивно изучаване. До 11 клас приключват с  първия език, т.е. B2. В 12 го учат, като ЧЕП. Вторият си върви паралелно.

П.п.
ЧЕП - ЧУЖД ЕЗИК ПО ПРОФЕСИЯТА

# 203
  • София
И след това 19-то, 12-то, 31-во...училища с първи немски - бол. И още 2-3 частни.
Дали във всички се научава езика без помощ от курсове е друг въпрос...

Аз в двете частни немски училища, които проверявах, няма вече свободни места за 8 клас.

В Ерих Кестнер миналата година не се сформира паралелка за 8 клас. Всички 7-мокласници дружно се изнесоха от там.  Не знам как е положението тази година.

# 204
  • София
Аз пък исках да попитам в кой случай се намесва арбитър? При разлика от колко точки между двамата проверяващи? И ако все пак има разлика в отсъдените точки, но е малка и не се стига до арбитър - кой резултат се зачита?
Всяко подусловие има различен максимален праг разлика и ако се надвиши, отива на арбитър.Ако не, се взима средноаритметично.

# 205
Някой случайно да има впечатления от 1-во и 105-то в София?

# 206
За 105-то писах преди 3-4 страници.За 1-во е писано много и с търсачката на форума ще излезе.

# 207
За 105-то писах преди 3-4 страници.За 1-во е писано много и с търсачката на форума ще излезе
.
За 105-то писах преди 3-4 страници.За 1-во е писано много и с търсачката на форума ще излезе.

Видях по-назад.
Ще търся, благодаря 😊

# 208
  • Варна
Първият език в ПГ е ИИЧЕ само в 8, с много часове. От 9-ти си имат схема намаляват ги, включва се и втори чужд език. Втори чужд не е с интензивно изучаване. До 11 клас приключват с  първия език, т.е. B2. В 12 го учат, като ЧЕП. Вторият си върви паралелно.

П.п.
ЧЕП - ЧУЖД ЕЗИК ПО ПРОФЕСИЯТА
Няма бягане от тези езици 😀 Благодаря!

# 209
Аз пък чух от учители проверяващи, че се уговаряли да няма кой знае каква разлика. Притеснява ме кой проверява, защото една учителка от малко градче и една учителка от МГ ще имат различни изисквания към описание и т.н., колкото и да има критерии за оценка. Може и да бъркам, и изобщо да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт