СЕДМИ КЛАС - голямото чакане - 19-26 юни

• 83 256
  • 862
  •   1
Отговори
# 780
Наздраве, ganis!
Благодаря от сърце за подкрепата 🙏❤

# 781
ganis, с такъв чаровен помощник Animal Heart Eyes Cat, оценяването трябва да е било песен Notes. Наздраве Cocktail и дано Flowers Four Leaf Clover!

# 782
  • София
И аз благодаря за подкрепата тук, ganis!
И се надявам, че Найти в предразполагал към щедрост и доброта при арбитрирането Joy както и всички проверители да са имали по една котка в близост за по-ларж настроение Joy

# 783
  • Sofia
Наздраве и от мен, ganis! Както се казва - от твоята уста в божиите уши! Благодарим за всичко, което правиш за нас!

# 784

Наздраве и от зимно Банско🥗🥃🥙😁

# 785
  • Sofia
Аз се потя в Солун. Ако имаме късмет, тук ще дочакам резултата. На идване висяхме близо 4 часа на границата.

# 786
  • София
Наздраве, момичета!  Наздраве, ganis!

# 787
  • София/Варна
Наздраве с бЕло и калмарчета и от мен

# 788
Назраве и от мен и морето!

# 789
И на ganis, и на всички проверители и арбитри от Видин през Левски, та чак до Варна - приятна почивка и хубаво лято! Благодаря за работата ви и поддържането на информацията тук жива и актуална.
Чакаме МОН и РУО-тата!

# 790
Partizanka, аз не мога да разбера какво против имаш срещу проверителите и арбитри от Южна България JoyJoyJoy
Шегата настрана -  наздраве и от мен🥂 с розе 😁
Приятна почивка на ganis и сие и късмет и положителни емоции на всички ни 🍀🍀🍀

# 791
  • София
Детето излетя без проблеми със сгрешените букви и аз взех, че си налях един Бейлис .
Такова пия веднъж годишно, добре че после ММ ми донесе и наля червено успокоително.

Наздраве, момичета!

# 792
Да каже сега някой, че темата е пълна с трезвеници 😂.

# 793
Пропихме се, ей Simple Smile Шардоне си имам и се чудя (как да ви и се разсея от цифри, балове и - все още - имагинерни изчисления): ще подарявате ли подарък на учителките от класа? Само на класната или и на другите? До какви пари?

# 794
30лв от дете. Само на класната. 24 деца е класа. За мен е твърде много, но… кой ме пита.

Общи условия

Активация на акаунт