Къде в София - тема 5

• 56 595
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Понеже първият въпрос в темата беше за часовникарско ателие - не ходете в това в МОЛ Парадайс. Току-що едно момче ми счупи нов часвник Омега, който не бях носила години и батерията беше изтощена. Толкова силно чукаше по часовника, че се чуваше отдалече. Не успя да го отвори и да смени богерията, но пък всичките 12 кристалчета се отлепиха и сега се търкалят върху циферблата. Сега  какво да правя?

# 181
  • софия
Понеже първият въпрос в темата беше за часовникарско ателие - не ходете в това в МОЛ Парадайс. Току-що едно момче ми счупи нов часвник Омега, който не бях носила години и батерията беше изтощена. Толкова силно чукаше по часовника, че се чуваше отдалече. Не успя да го отвори и да смени богерията, но пък всичките 12 кристалчета се отлепиха и сега се търкалят върху циферблата. Сега  какво да правя?
Подай писмена жалба към фирмата. Длъжни са го поправят за своя сметка. Би трябвало в мола да има камери и да се вижда, че е бил при него.

# 182
Благодаря за идеята. Щях да им звъня по телефона, но писмено е по-добре.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 15:39 от bubanka

# 183
Здравейте, искам да направя изненада за рожден ден. Моля за препоръки за магазини за цветя и магазини, в които изработват цветя от бонбони и кошници със сладки неща. Не съм от София, мога и от Интернет на късмет да намеря, но искам да е от препоръчан магазин. Благодаря!

# 184
Може ли някой да ми каже къде около мол Парадайс има копиране и принтиране?

# 185
  • София
Трябва ми физически магазин за спално бельо и покривки за маса на умерени цени - знаете ли къде да търся ? Райони : център, Редута, Гео Милев и Изток. Мерси

# 186
  • Melmak
Покривки за маса съм виждала в Пепко, не знам дали сега точно има. Но съм купувала от там.

Едит: от къде купувате симпатични коледни чорапи за подарък?

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 14:19 от hechicera_

# 187
  • София

От Пирин Хил

# 188
  • София
Трябва ми физически магазин за спално бельо и покривки за маса на умерени цени - знаете ли къде да търся ? Райони : център, Редута, Гео Милев и Изток. Мерси

На пазар Слатина знам, че има поне два магазина за спално бельо.

# 189
  • София
Освен Пирин Хил кои предлагат чорапи с над 95% памук (или бамбук)? Скоро не съм взимал, но си ги правеха стегнати нагоре, а нямат размери освен 2, на ходилото
И терлици за вкъщи също търся.

# 190
"Sonic mod" предлагат 95% памук и 5% еластан.
Имат модели без ластик.
Мъжките им чорапи са с три диапазона :
39-41; 41-44; 44-47.

# 191
  • София
Не знам тази година как е, но всяка година в ЦУМ правят изложение с български производители. Винаги има един голям щанд само с чорапи. И в момента има изложение. Навсякъде са разлепили плакати. Щандовете са на партера, а не както беше години наред на мястото на гастронома.

# 192
  • Melmak
Не знам тази година как е, но всяка година в ЦУМ правят изложение с български производители. Винаги има един голям щанд само с чорапи. И в момента има изложение. Навсякъде са разлепили плакати. Щандовете са на партера, а не както беше години наред на мястото на гастронома.

Боже, дори нямах представа! Знаеш ли до кога е изложението?

# 193
Изложение Златен лъв от 3 до 12 .11
И аз не знаех ,че го има.

# 194
мисля че ще има и второ изложение , поне ако си спомням добре един плакат. но не съм 100% сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт