Къде в София - тема 5

• 56 562
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
от къде мога да намеря тензух?
Да изцеждам настъргана тиквичка и за кисело мляко Simple Smile
От Пепко съм взимала,на бебешката секция с дрехи и аксесоари,закачени са в едни пликове

# 646
  • София
Здравейте, някой скоро да е ползвал услугите на фирма за пране на дамаска на кухненски столове? Ако сте доволни от някоя, моля за препоръка.

# 647
Тук ли питахте за Ед Шийрън и прибиране след концерта?

# 648
  • Пловдив

# 649
Не знам къде другаде да питам. Кои места в НДК от оградените са по-добри като видимост? По-задните са в  ложа и балкон, а са на същата цена и малко ме обърква.

# 650
Ако се чудиш между сините, долните (след оранжевите) определено. Другите са по-назад и по-нагоре.

# 651
  • There I was on a July morning
И аз съм за предните сини места, които са маркирани на скицата, след оранжевите.

# 652
Знам че разликата в цената не е малка, но аз от тези места не бих гледала представление в зала едно.
Преди години за някакво представление за детето купих от тези места. Нито виждахме, нито чувахме. С приятелка която беше взела на хубави  места все едно на различни представления бяхме ходили.
Помислете дали не бихте отделили някой и друг лев за тъмно сините или евентуално за зелените места.

# 653
  • There I was on a July morning
Залата на НДК си е озвучена навсякъде, а отстрани има екрани, където се виждат изпълнителите в едър план. Ходили сме на много концерти и представления там, като взимам билети със средни цени.

# 654
В случая става дума за мюзикъл та очаквам поне със звука да се чува достатъчно, повече видимостта мисля, че имам един проблем и тъкмо си чакам очилата /не знам дали ще станат навреме/. Междувременно малко е под въпрос плана, а местата намаляват, но ще мисля и ви благодаря за отговорите.

# 655
Голяма ли е разликата между зелените и сините?

Оградените идват много навътре и не знам какво ще се вижда. На представлението екраните се използват за текста на български език, а не за кадри от сцената. Ние бяхме на 29-и август - забележително беше точно колкото и лондонския вариант.

# 656
Това са цените.

# 657

Ако финансово е ок за вас, по-добре вземете някои зеленички, примерно блок 2 или 4. Така и така парите не са малко, поне да видите всичко и да ви е приятно. Ние бяхме в блок 4, втория ред (лилави).

# 658
Ами с ограничен бюджет съм + ще пътувам Сф и обратно ии налага се да се съобразя. Купих преди малко един за 120 лв на ред 5 средна хубост, каквото такова. Мерси отново.

# 659
Ами с ограничен бюджет съм + ще пътувам Сф и обратно ии налага се да се съобразя. Купих преди малко един за 120 лв на ред 5 средна хубост, каквото такова. Мерси отново.

Всичко ще бъде прекрасно. Приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт