Къде в София - тема 5

• 56 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Преди време се заформи дискусия тук от въпрос за паркиране за концерта на Ед Шийрън. Благодаря за съветите! Реших да споделя и тук, решихме да паркираме на буферен паркинг. Конкретно за нас беше удобен този на ИЕЦ. Имаше доста места в почти последния момент (17:30)-370 места.

# 661
Аз чак днес разбрах, зящо вчера към 17 ч.беше такава лудница на метрото на ИЕЦ. Иначе и аз препоръчах буферен паркинг Simple Smile

# 662
  • София
Привет, този месец имам рожден ден и искам да го отпразнувам с приятели. Знаете ли дали има ресторанти, които правят отстъпка за рожденик, например като DM?Идеята ми е накъде да хапнем и да си побъбрим, не търся шумни месна за парти.

# 663
  • софия
Не знам да има подобна политика.
При резервация през Резo някои места дават отстъпка (поне преди, отдавна не съм ползвала).

# 664
много съм доволна от тези темувски
https://share.temu.com/RUXh6BZgpkA
Още един глас за тази нокторезачка от тему. Справя се с лекота на силно удебелени и вроговени нокти на краката. Лесен захват. По-удобна от клещи ми е.

# 665
  • София
Не знам да има подобна политика.
При резервация през Резo някои места дават отстъпка (поне преди, отдавна не съм ползвала).
Обикновено отстъпките са за дневните часове. Ако има някой ресторант с вечерни отстъпки, то е някой непосещаем. Освен това има ограничение на хората. Поне в Хепи е така. Отстъпката е за компании до 6 човека. Ако са повече може само да се резервира маса.

Мария, не е точно по твоя въпрос, но да знаеш, че като рожденик можеш да получиш безплатен бургер в Скапто. По принцип трябва да си се абонирал за новините им и да изпратят имейл, но на практика само се показва личната карта.

# 666
  • София
Някой срещал ли е Маунтайн Дю във физически магазин?
https://vinaritrade.com/bg/product/i4461/%D0%93%D0%B0%D0%B7%D0%B … %D0%B5%D0%BD.html

# 667
  • Melmak
Забранено е за внос в ЕС.

# 668
  • София
Забранено е за внос в ЕС.
От горния линк излиза, че е произведен в Дания.
Мисля, че не се продава в американския състав, но се продава в различен - без едната потенциално опасна съставка и с променен оцветител.

# 669
  • София
Тази напитка я има по доста от магазините за алкохол и цигари, които се нароиха напоследък. На Гурко последно я гледах, в новият магазин до музея на Вазов.
Отделно има разни магазини с английски и американски храни и напитки, като този на Аксаков, също я продават.

# 670
  • София, България
Конкретен въпрос: Здравейте, има ли някой, който е ползвал услугите на чантар  и ако да - къде бихте ми препоръчали?

Разтягане на локум отдолу:
Имам чувството, че ако като дете вървях зле и съсипвах обувки (което вече не е така), то сега е ред на чанти или по-конкретно раници.
Имам около 6-7 раници със скъсани презрамки - е, разбира се, че качеството им явно не е било на ниво, за да ги пропилявам за по-малко от година, но искам да си ги ползвам и да подсиля презрамките.
Имам и грижовна котка вкъщи, която се грижи всички мои чанти (дамски или не) да имат завършек от котешки нокти.
Та въпросните раници са единствените, които не са паднали жертва на нейната висша форма на изкуство. Не ми се плащат по 40-50лв на всеки 2-3 месеца за нова чанта.

# 671
  • Melmak
Чувала съм добри отзиви са shoe clinic. Не съм ги ползвала. Иначе за чанти, ако са некачествени просто се протриват и се прецакват. Вече спрях да купувам евтини чанти, защото ме е яд как за няколко месеца започват да се белят.

# 672
  • София
Понеже питаш за раници, презрамките им са толкова специфични, че всичко пришито ще стои като кръпка. Ясно ти е, че не е ивица плат, а комбинация от плат, мембрана и пълнеж за омекотяване. Не съм убеден, че ремонтни ателиета въобще правят такива неща.
Ако е кожена, вече е различно. Но предполагам не питаш за кожени.
Решението е да спреш да купуваш тези марки, които си купувала досега.
От години ползвам раниците на Декатлон. Пътувам с тях, пълня ги при пазаруване и никога не съм имал скъсани презрамки.
Само една съм изхвърлил, защото ѝ закачих страничен джоб от мрежа на на един метален елемент и я скъсах лошо. Но всички други си ползвам активно и ежедневно - аз без раница не излизам от вкъщи. По-старите вече имат някакъв етап на протриване на места от много експлоатация, но не и скъсани презрамки.
Та, това ми е съвета.

# 673
tissi,
За каква услуга търсиш чантар?
Аз сменях дръжки на чанта. Занесох други, от които да ми направи. 20лв ми излезе. Ами не е евтино. Чантата не е нова. Но съвсем здрава. Исках да си я нося.
Какво значи евтина чанта... Вече няма такива Sad
Аз си търся среден размер, в цвят каки или таупе:-) онлайн Simple Smile

# 674
  • There I was on a July morning
За поправка на чанта от естествена кожа съм носила на обущар, който ми е в квартала. Ако раниците са от плат - предполагам, че шивач би могъл да свърши работа, но не мога да препоръчам конкретен.

Общи условия

Активация на акаунт