На море в България 2023 г.! - 2

• 62 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Някой да е бил в хотел Шипка в Слънчев Бряг и имате ли впечатления
Отвън изглежда малко зловещо,прилича на соц хотел,но нямам представа вътре как е!

# 391
  • София
Kroki_kk, сутрин повечето шезлонги са на слънце, следобяд обратно. След 17 часа е сенчесто. Има три нива с пързалки и басейни, не едно. На първото се струпват най-много хора, на горните две е по-спокойно, дори най-отгоре има шатри с двойни легла, които са свободни.
А водата в басейните  студена ли е?

Морето май е по-студено. 🙂 Но и то не е студено, а разхлаждащо. Ще ви хареса, само където българите сме малцинство.

# 392
  • София
За златни пясъци, хотел Сендито, плажапреднего хубав ли е, има ли камъни, дълбоко ли е?

# 393
Може ли да ми препоръчате на прилична цена нощувка ол инклузив,за двама възрастни и 1 дете на 2г. По северното Черноморие за 1- 2 нощувки?

# 394
За златни пясъци, хотел Сендито, плажапреднего хубав ли е, има ли камъни, дълбоко ли е?
Плажът е хубав, но е дълбоко

# 395
  • София
Какво визирати под дълбоко, бързо става дълбоко или?

# 396
Някой с отзиви за чистотата на водата последните дни?

На Лозенец е кристална. Никога не съм виждала толкова прозрачна и бистра вода. Също така е и чиста: няма щипалки, водорасли, медузи, боклуци.

# 397
Оф, хора, и във ФБ постоянно се пита чисто ли е морето.. какво се очаква? Да стане розово и с консистенция на боза? И като изключим драмата с Каховка,  е нормално в морето да има пръчки, водорасли, щипалки, медузи и не знам си какво. И преди да ме обвините, че са съм паника, не съм, живея на морето и си влизаме, но ако има замърсяване на водата, надали ще е видно с просто око.. умрели крави и мини не плуват всеки ден по крайбрежието..

# 398
Оф, хора, и във ФБ постоянно се пита чисто ли е морето.. какво се очаква? Да стане розово и с консистенция на боза? И като изключим драмата с Каховка,  е нормално в морето да има пръчки, водорасли, щипалки, медузи и не знам си какво. И преди да ме обвините, че са съм паника, не съм, живея на морето и си влизаме, но ако има замърсяване на водата, надали ще е видно с просто око.. умрели крави и мини не плуват всеки ден по крайбрежието..
Точно така. Както казва ММ не те са ни на гости (водораслите, щипалките, медузите, раците и рибите), а ние на тях.
Мен ме дразнят тези, които си хвърлят фасовете, кочаните от царевица, чашките от кафе безразборно по плажа. Ами не е трудно всичко да се събира и изхвърля, хората по кафетата дават и едни хартиени пепелници като фунийки. Лично ние всичко си прибираме, но около мен постоянно всяка година виждам свинщини и това много ме дразни.

# 399
  • София
Какво визирати под дълбоко, бързо става дълбоко или?
Бързо става дълбоко.

# 400
Може ли да ми препоръчате на прилична цена нощувка ол инклузив,за двама възрастни и 1 дете на 2г. По северното Черноморие за 1- 2 нощувки?
Тъй като не знаем какво е прилична цена за вас, за кой период, то може да разгледате офертите тук https://visit.bg/oferti-pochivki/all-inclusive/ като си изберете съответната локация по Северното Черноморие. Само имайте предвид, че в нито един хотел няма да
Ви настанят за 1 или 2 нощувки, особено в активен сезон. Минимумът е 3 или 5.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 20:24 от Fatalina

# 401
Сега пуснах за Златните - примерно настаняване за 2 нощувки, може да се резервира, но цените.....доста високи
https://allinclusive.bg/?Country=%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90% … _1=2&fn=frmsearch

# 402
В момента е висок сезон, тоест най-восоките цени са през юли до към края на август. Няма кой знае колко изгодна цена да откриете точно сега. Началото на септември вече ще има спад при същите условия.

# 403
Ние сме с ваучери от Грабо и сме много доволни. Не е олинклузив, има само закуска и вечеря. Но пък след закуска като се чучнем на плажа, та чак до вечеря. Обяд не ни трябва, да ни заангажира да се връщаме по никое време.
Хотелчето е малко, семейно, но е много чисто, на страхотна локация и с хубава гледка от стаята.
Така че потърсете и в Грабо. Има много хубави оферти олинклузив на страхотни цени.

# 404
Здравейте, търся коментари от посетили "Арапя Резорт" Арапя. Интересува ме храната - качество и разнообразие. Далеко ли е плажа от хотела и как е самия плаж. Дали са достатъчни чадърите и шезлонгите? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт