На море в България 2023 г.! - 2

• 62 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Синът ми в момента е на плаж на Кабакум и казва, че водата не е добре и нещо лепне. Спасителя ги посъветвал като се приберат да се окъпят хубаво с вода.

И на Слънчев бряг лепне водата.. за капак малкото дете е с темп-ра и повърна..това ми беше с бг море. Сори за лошия отзив,но истината е,че за малки деца не става..до късмет е ще хванат ли вируса или не.
След две деца с голяма разлика помежду им, прекарвали по цяло лято на морето, не спирам да се чудя на лошия късмет, на някои хора. Толкова дълги години и по толкова много време сме прекарвали на нашето море и не сме имали проблеми.

# 406
Цял живот сме ходили на нашето черноморие, а сега и с децата. Всяка година по 2-3 пъти и само веднъж, съвсем честно, само веднъж сме били с чревен вирус - преди години.

# 407
Цял живот сме ходили на нашето черноморие, а сега и с децата. Всяка година по 2-3 пъти и само веднъж, съвсем честно, само веднъж сме били с чревен вирус - преди години.
Когато децата ми бяха малки всяка година хващаха летния вирус. Улична храна не сме ядяли, все сме били на олинклузив, така че предполагам, че  са поглъщали от морската вода по време на игрите си. Сега го нямаме този проблем, но ми е останало като навик винаги да имам в чантата лопедиум, парацетамол и вит. С.

# 408
Много е трудно да се прецени откъде точно се прихваща стомашно чревен вирус. Един път само аз и ММ сме имали тежък инцидент , бяхме в Албена /ОИ в Елица/. Склонна съм да не виня храната там, защото същият ден пихме кафе навън, а сина ми не. Той нямаше за щастие проблем, но мъжа ми стигна до вливане на система в Спешното там.

# 409
Здравейте, попаднах на добра оферта КООП Китен.
Подходящ ли е за семейства с деца. Става ли въобще.

# 410
  • София
Хотел Бор или Хотел Нептун е оо_добрият на Слънчев бряг? Какви са плюсовете и минуси и на двата?

# 411
  • В.Търново
Много е трудно да се прецени откъде точно се прихваща стомашно чревен вирус. Един път само аз и ММ сме имали тежък инцидент , бяхме в Албена /ОИ в Елица/. Склонна съм да не виня храната там, защото същият ден пихме кафе навън, а сина ми не. Той нямаше за щастие проблем, но мъжа ми стигна до вливане на система в Спешното там.
Някой, ако със заразени немити ръце е пипал брава и след него вие сте я пипали и сте яли с тези ръце е нормално да лепнете. Това е един от начините. Може да сте се разминали в магазина, в ресторанта, да сте вдишали въздуха или пръските, ако е бил кихнал преди това. Мнооого начини има.

# 412
Някой, ако със заразени немити ръце е пипал брава и след него вие сте я пипали и сте яли с тези ръце е нормално да лепнете. Това е един от начините. Може да сте се разминали в магазина, в ресторанта, да сте вдишали въздуха или пръските, ако е бил кихнал преди това. Мнооого начини има.

Повръщане и висока температура не винаги идват от чревен вирус.Внимавайте от претопляне/прегряване на слънце.

# 413
Някой да ме ориентира от София до Златните, кой път ще е най-добре? 😊

# 414
 Принципно по Хемус е по-пряк пътя, но там има ремонти и магистралата е до никъде. Вечно има задръствания. Ние предпочитаме да пътуваме по Тракия и на Българово се отклоняваме към Слънчев браг. Минаваме по Обзорският проход и от там до  Варна.

# 415
Някой да ме ориентира от София до Златните, кой път ще е най-добре? 😊
По Хемус. Тракия + който и от проходите през Стара планина да изберете, няма да е по-бързо и удобно.

# 416
Вчера пътувахме по Тракия от Бургас до Пазарджик. Ами трудно бих нарекла това нещо магистрала.. кръпки, дупки, вълни... Северният път е по-хубав, но по-бавен, защото нали Хемус още е само мираж.

# 417
Между HVD Bor и Нептун бих избрала Бор, освен ако Нептун не предлагат нещо по-специално за по-ниска сума.
Имайте предвид, че на слънчака е лудница в момента и е шумно, и двата хотела са в непосредствена близост до лунапарка и главната, на която заведенията се състезават вечер кое ще е по-шумно. Нито един от двата няма шезлонги и чадъри на плажа, за Нептун съм сигурна, за Бор - на 99%, та си пригответе и по 30лв на ден за това.

# 418
  • София
Нептун е на плажа и това ми е единственото предимство - близостта с плажа.

# 419
Бор е на 30-40м от Нептун, но има по-голяма външна част (тази на Нептун е малка и около басейна), иначе да - на плажа е. Бор имат безплатен паркинг, не знам за Нептун. Иначе като условия са ок и двата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт