На море в България 2023 г.! - 2

• 62 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, а какво се случва със замърсяването? Аз още съм в чуденка какво да правим с резервацията си, понеже съм бременна.

# 511
  • Сред мелниците
Само да отбележа, че вчера следобед нямаше нито тапа на Тракия, нито разбрахме къде ремонтират след камиона. Явно са го приключили. Задръстване нямаше никакво в посока Бургас.
Точно влизам да питам за пътната обстановка. АПИ да четат в bgmamma Simple Smile

Как е най-добре да се пътува до Бургас по Тракия?
10 и повече години натам не сме ходили.
Искам да избегна джигитите и Тир-овете.
Планирам го в 4 ч сутринта да тръгна от София. Добра идея ли е?

Отказахме се от южното черноморие. Тръгвам на север , Бяла и нататък. Без резервация , да си припомня лудите години.
Нагоре след Бургас има ли тежки участъци по пътя?

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 18:50 от В (като Вятър)

# 512
  • Sofia
Ние пътувахме вчера следобед до Бургас и определено такова спокойно и бързо пътуване не бяхме имали досега. Но пък неделя вечер повечето се връщат обратно, сигурно затова.

Иначе поздрави от Поморие. Водата на плажа пред Гранд Хотел Поморие е поне визуално супер-чиста, няма щипалки, водорасли и т.н, нищо няма и е приятно топла. На същия плаж има доста плитък участък, подходящ за малки деца. Но вятърът си духа, не знам дали е така навсякъде, по този плаж си има доста вятър днес. На нас ни е приятно, след горещините в София, но всеки да си прецени.

# 513
При нас между Бургас и Поморие също си е ветровито.  Дано да е по-спокойно утре!
Има ли почиващи на Дюни? Как е там тези дни?

# 514
Здравейте! С мъжа ми искаме да си организираме почивка по южното черноморие /около Бургас и надолу/ като през вечер сме в различен град/курорт. Искаме хотел с хубаво басейнче, без изхранване около 160лв на вечер. Обмислям варианти Равда, Созопол или някакъв друг красив курорт? Ще се радвам да ни препоръчате идеи за такава почивка и хубави местенца, плажове, градчета които да посетим.

# 515
  • Sofia
До Созопол препоръчвам нощувки в Green life - апартаменти от частни собственици без изхранване. На нас много ни харесва там. На плаж Каваци е, който е чудесен плаж.

# 516
  • София
Ние пътувахме вчера следобед до Бургас и определено такова спокойно и бързо пътуване не бяхме имали досега. Но пък неделя вечер повечето се връщат обратно, сигурно затова.

Иначе поздрави от Поморие. Водата на плажа пред Гранд Хотел Поморие е поне визуално супер-чиста, няма щипалки, водорасли и т.н, нищо няма и е приятно топла. На същия плаж има доста плитък участък, подходящ за малки деца. Но вятърът си духа, не знам дали е така навсякъде, по този плаж си има доста вятър днес. На нас ни е приятно, след горещините в София, но всеки да си прецени.
Аз в Поморие не ходя заради вятъра, 3 или 4 години съм ходила и всеееее духаааа. В новия град плажа много повече ми харесва и докато в стария град на поморие яко духа, в новия все едно е друга България.

# 517
Ние събота бяхме в Каварна, а неделя на Шабла. За първи път и на двете места. Хареса ми шабленския плаж, огромна плажна ивица, сравнително плитко, водата беше чиста на вид и топла. Нямаше спасител, нито шамандури във водата, което ме изненада. Морето беше спокойно.
Имаше доста миди на влизане, което беше деазнещо, но като минеш прибоя беше чисто.

# 518
Мнения за Bellecity Apart Complex Равда?
Излиза ми като нов потррбител в боокинг и иска предвсрително плащане?

# 519
Нещо прилично в Синеморец има ли?
Хотел Аполония Палас изглежда хубав и на добри цени,но пък в друга тема прочетох,че едва ли не не си заслужава нищо в този курорт..

Значи,на път сме да се откажем от почивка,понеже не намираме,каквото търсим.
Затова така ще си задам въпроса,пък вие кажете има ли изобщо такова място тази година.

Студио или апартамент за двама възрастни плюс двегодишно. Държа на хигиената най-вече.Басейн,двор,близост до плажа са плюсове.Не ми пречи да си готвя,а и така или иначе го предпочитам заради детето. Цената да е до 150 лв наем на помещението.

За ОИ май съвсем ще се откажем,защото едва ли ще намерим нещо,което да не е 300-400 лв на ден и да си заслужава.Или?

# 520
  • Sofia
Мога да споделя за подобно място, НО с уговорката, че тази година не сме там и не знам какви са цените. Вече ставам досадна с този Green Life, но на който съм препоръчала - все е доволен Simple Smile
https://www.booking.com/hotel/bg/apartments-in-green-life-beach-resort.bg.html
Апартамент с една спалня. Цената миналата година беше до 150лв, за тази не знам (не през букинг, естествено). Комплексът е изключително подходящ за малки деца - площадки, басейни..има всичко за тях, включително единият басейн е с много плитко място за бебета (и е пълно с деца). Освен това децата не могат да излязат от комплекса сами (затворен е). Поддържан е много добре (комплексът е огромен). Специално този собственик поддържа чисто и осигурява смяна на бельо след третия ден.
Плажът е разкош, един от най-подходящите за деца.
Недостатък - освен в комплекса, вечер няма къде да се разходиш, освен с кола до Созопол (5мин). Наоколо са къмпинги и не-толкова хубави зони, видимо неподдържани, а в къмпинга отсреща не знам как хората стоят в тази мърсотия.
Поради тази причина ние тази година избрахме друго, град с доста място за разходка.

# 521
Мога да споделя за подобно място, НО с уговорката, че тази година не сме там и не знам какви са цените. Вече ставам досадна с този Green Life, но на който съм препоръчала - все е доволен Simple Smile
https://www.booking.com/hotel/bg/apartments-in-green-life-beach-resort.bg.html
Апартамент с една спалня. Цената миналата година беше до 150лв, за тази не знам (не през букинг, естествено). Комплексът е изключително подходящ за малки деца - площадки, басейни..има всичко за тях, включително единият басейн е с много плитко място за бебета (и е пълно с деца). Освен това децата не могат да излязат от комплекса сами (затворен е). Поддържан е много добре (комплексът е огромен). Специално този собственик поддържа чисто и осигурява смяна на бельо след третия ден.
Плажът е разкош, един от най-подходящите за деца.
Недостатък - освен в комплекса, вечер няма къде да се разходиш, освен с кола до Созопол (5мин). Наоколо са къмпинги и не-толкова хубави зони, видимо неподдържани, а в къмпинга отсреща не знам как хората стоят в тази мърсотия.
Поради тази причина ние тази година избрахме друго, град с доста място за разходка.
В комплекса има ли магазини и как стои въпросът с паркирането? Минали години сме минавали на път за Дюни и е нещо ужасно по пътя зад плажа от пресичащи хора и паркирали коли.

# 522
  • Sofia
В комплекса има един хранителен магазин. За повече неща сме ходили до Лидл, който е на 3мин с кола.
Този собственик осигурява паркомясто до комплекса (пак да кажа, че информацията ми е от миналата година и не знам как е тази, моля да попитате и да не разчитате, че информацията ми е сигурна). Мога да изпратя контакт на лично, макар че забравих да попитам за кой период търсите, понеже по това време допускам, че всичко вече е пълно.
От комплекса има пешеходна пътека за пресичане до плажа. Обаче наистина по този път е ужасно, има много комплекси сред полята и хората как минават не знам.

# 523
Ето тук може да разгледате студиа и апартаменти в гр. Обзор с цени във Вашият диапазон. Вижте дали нещо Ви устройва с оборудван кухненски бокс или кухня. Само гледайте локацията да е по ул. Черноморска или на самият плаж. https://mob.pochivka.bg/apartamenti-obzor-t45
В Синеморец ето за този комплекс може да видите офертите и да погледнете отзивите в "Мнения", "Първо най-нови". https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-bella-vista-sinemorec-22971/

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 15:40 от Fatalina

# 524
Търся телефонният номер на бунгало Кримски в град Бяла на улица Христо Пасков 4. Миналата година бяхме там, но изгубих телефона им за резервации.
Търсих в гугъл, но нищо не намерих
Ако имате номера моля да го напишете
Прилагам и снимка на мястото, за да е по-ясно

Общи условия

Активация на акаунт