На море в България 2023 г.! - 2

• 62 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • There I was on a July morning
Здравейте, следващата седмица ще сме в Топола скай .Били сме там  преди 2 години ,но стигнахме до плажа само 1 път.Има ли някой който да е бил скоро и да сподели за плажа?Какви са цените на чадър и шезлонги?Намират ли се места ,тъй като плажа е доста малък?Кои са деугите плажове които можем да посвтим с колата ‐ на разумно разтояние ‐ до 20 - 30 мин в посока ?
Плажът на Албена ви е на не повече от 30 мин в посока и е хубав.

# 571
В темата за Приморско препоръчват накакво заведение Хладното, но къде се намира нямам идея.

# 572
  • София
За Приморско препоръчвам ресторантчето на хотел Калипсо. Собственикът готви и е много вкусно. Иначе ние обичаме ресторантите по улица Бриз заради морската панорама. Един до друг са./Мезе най-много ми допада/. Като кухня са стандартните неща.

# 573
В темата за Приморско препоръчват накакво заведение Хладното, но къде се намира нямам идея.
Fatalina, що не питаш чичко Гугъл: Бирария "Хладно"
И с куца магаре може да обиколиш Приморско за два часа.Laughing

# 574
Здравейте, следващата седмица ще сме в Топола скай .Били сме там  преди 2 години ,но стигнахме до плажа само 1 път.Има ли някой който да е бил скоро и да сподели за плажа?Какви са цените на чадър и шезлонги?Намират ли се места ,тъй като плажа е доста малък?Кои са деугите плажове които можем да посвтим с колата ‐ на разумно разтояние ‐ до 20 - 30 мин в посока ?
Ние бяхме месец юни. Плажът на Адора е малък и е хубаво да си резервирате места, цена на комплекта 36 лв.
Другите два плажа в близост са Херос и къмпинга на Св. Георги ,с цени 30 лв.

# 575
Аз се включвам да уточня, че преди детето изобщо не искахме ОИ и не го харесваме като идея - да бързаш за закуска, обяд, вечеря и да се редиш по опашки за храна, да видиш риба или месо, което свършва и повече не изкарват такова и буквално ядеш каквото има, а не каквото искаш 🤢 Бяхме ходили на гаден ОИ в хотел Планета (Слънчев бряг) и тотално се бяхме отказали от ОИ. Ходехме си по заведения и си изкарвахме супер и откъм обслужване и откъм качество на храната.
Обаче, определено с малко дете, е невъзможно да поръчаш, да изчакаш да ти го донесат, да поискаш сметката, да си платиш сметката и да си тръгнеш. И опитахме, обаче не на море, а на кратка почивка близо до София - Еми не става ! Рев, рев и пак рев. Пак уточнявам, че става въпрос за малко дете, но не постоянно ревящо даже напротив доста спокойно, но докато донесат менюто и си поръчаме и детето вече не може да стои и се почва рев 😭 Не ме питайте как си го изяждахме и как се прибирахме 🤯
После отидохме на ОИ и всичко беше супер ( обаче на хубав ОИ с качествена храна и напитки) Удобството е, че влизаш, избираш си,изяждаш и тръгваш преди детето да се е разревало.
Напълно подкрепям мнението, че мога да ям една леща, НО не за 400 лв на вечер. Нормално е когато човек плаща определена сума да има определени очаквания, а не защото не му стига една чиния или  не е благодарен, че е здрав и със семейството си.
Приятна почивка на всички и който е без деца може да пробва и по таверните и бийч баровете 🤪

# 576
  • София
Избрах хотел HVD BOR в Слънчев бряг. Още една стъпка и резервирам, моля Ви за коментари, че не остана време а трябва да запазя. Само се колебая.....

# 577
Цитат на: Leo... link=topic=1566242.msg46721739#msg46721739
[/quote
Лео, ако някога случайно се озова в Приморско и случайно ми потрябва да се храня навън, което поне в този век не смятам да ми се случи, ще си намеря адекватно заведение.

Kroki, нали не ни бъркате с врачки, които като хврълят боб и ще Ви кажат дали да резервирате даден хотел или не. Хайде малко по-сериозно. До сега да бяхте отишла и да се бяхте върнала.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 16:39 от Fatalina

# 578
От тази година мнения за Серенити? Така или иначе запазихме там,но да споделите ,ако имате скорошни мнения.

# 579
От тази година мнения за Серенити? Така или иначе запазихме там,но да споделите ,ако имате скорошни мнения.

Имаше такива по-назад в темата. Бяха положителни, защото на база тях и коментарите в нета  и аз първоначално запазих за там но после решихме да сменим с Марина Сендс Обзор.

# 580
От къде резервирахте?

# 581
Сутрешен поздрав от Tiara Beach - Слънчев бряг. Подробен отзив - като се върна от почивката, защото мразя да пиша от телефона. Ако някой има конкретен въпрос - да пита.

# 582
Storm 76 има ли хубави спокойни плажове в околността? Както и заведения с вкусна храна и по разумни цени? И приятни места за вечерна разходчица. Благодаря

# 583
Storm 76 има ли хубави спокойни плажове в околността? Както и заведения с вкусна храна и по разумни цени? И приятни места за вечерна разходчица. Благодаря
Плажът след 18 часа снощи. Хора има доволно. За заведения не мога да кажа, аз съм на АИ. Улицата, разделяща хотелите от първа линия и дюните към плажа е в километри, води до центъра и е именно за разходка.

# 584
Сутрешен поздрав от Tiara Beach - Слънчев бряг. Подробен отзив - като се върна от почивката, защото мразя да пиша от телефона. Ако някой има конкретен въпрос - да пита.

Четох лоши отзиви за храната и чистотата в ресторанта. Има ли подобрение ?

Общи условия

Активация на акаунт