На море в България 2023 г.! - 2

• 62 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Абсолютно! Страхотна торта гараж предлагаха! Old school!  😉

# 601
  • софия
Днес се прибрахме от Свети Димитър,Приморско. Почивката ни беше страхотна! Чист басейн, отличен апартамент, много добра храна и прекрасно отношение от персонала и собственика. Определено бихме се върнали пак.
Бяхме със закуска и вечеря,иначе има и   Allincl. Качеството на храната е много добро,няма огромно разнообразие,но всичко е вкусно и нямаше човек от компанията ни,който да остане гладен. Едната вечер имаше чудесна скара,която приготвяха пред гостите.
 Плажувахме на северен плаж,през целия престой нямаше вълни,много чисто море,2шезлонга с маса и чадър 20лв. Място се намира дори след 10ч.
Настаниха ни в двуспален апартамент,като допълнителното легло си беше истинско легло,а не разтегателен диван или подобно.
Детски кът и анимации няма,но пък има основно семейства с деца ,а и в Приморско има достатъчно  забавления.
Доволни сме много! Очаква ни още една лятна почивка ,дано и тя е поне толкова добра!

# 602
  • Sofia
Ние също сме доволни от Гранд хотел Поморие. Чудесни басейни с приятна на температура вода, плажът е отпред, вкусна и качествена храна, вежлив персонал. И много хубаво спа, което обикновено не търся в лятна почивка, но тук признавам, че покиснах доста в соления, минерален басейн (имат всякакви сауни, душове, джакузита и т.н Simple Smile

Допълвам - плажът е хубав, въпреки моите притеснения за пясъка. Просто е по-различен цвят, но няма разлика в усещането с жълтия пясък. Плитко и приятно. Все пак да кажа, че следобед много духа на плажа, сутрин е добре. Беше ни приятно, след жегите в София, но за малки деца следобед не е много ОК. Ние предпочитахме басейните по това време.

Сега чакаме почивката в Турция Simple Smile

# 603
  • София
Като чета посоченото на сайта решение №318 на МС разбирам, че базата е предоставена за ползване от бежанци, разбирай украинците. Жалко, отдавна явно я бях набелязала, даже имахме резервация през 2020, но не се решихме в последния момент. Знам, че е на хубаво място.
Не знам дали трябва да се съжалява за там, много стари сгради, никаква шумоизолация, изхранването беше кошмар, тоест имахме само закуска, огромни опашки и никаква организация. Само прекрасната градина и хубавото изложение, както и удобния паркинг компенсираха. Цените бяха съпоставими с доста по-приятни хотели например, ако сравним с ранно записване.
Ние бяхме преди много години и ни хареса най-вече заради тишината, спокойствието и хубавата градина. Тогава имаше и частен плаж към станцията и ни дадоха № на чадър, който ни беше запазен за цялата почивка. Иначе, условията не бяха кой-знае какви.
Както и да е, дано да свършва по-бързо войната и пак да я отворят!
Е, вие сте били явно доста отдавна там! Ние последно в Ковид кризата, имаше минимално количество платени шезлонги по левче или два, всички търчаха в ранни зори да запазват с хавлии и за такива като нас, които ходят на плаж към 8,30 след закуска няма място. Стояхме на нуди плажа с наши хавлии, пек страхотен, няма тоалетни, въобще плажът не е това, което беше едно време. Отделно че сградата е стара и един като затвори балконска врата целият етаж се тресе. Паркингът претъпкан, едно игрище беше пригодено също за паркинг, сервитьорът в ресторантчето за вечеря ми изтърси на въпроса защо не носи половин час меню "нямам сто ръце". На рецепция се мъдри бележка "не отговаряме, ако няма места в ресторанта за изхранване на почиващите". Вече писах епичните опашки на закуска с никакъв ред, щото една жена например трябваше да взима храна за още трима освен нея, а според създадения ред не можеше да се пререди. Въобще не ми хареса там последния път. Цената хич не беше символична за това, което се предлага, та лесно сменихме мястото, въобще не съжалявам.

Нуди плажа обособен ли е и функционира ли като такъв?

# 604
Някой има ли скорошни мнения от Оазис Дем Маре в Лозенец ? Храната как е ?

# 605
Извинете за невежеството, просто винаги или сме на били на хотел без изхранване или на пълен ОлИн, та въпросът ми е местата,
които предлагат закуска и вечеря пак ли са на блок маса или примерно има няколко сготвени неща и си избираш от меню? Била съм преди доста години в Огняново и беше така на меню, та се чудех дали си е така по принцип?

# 606
  • Sofia
Различно е, за всеки хотел би трябвало да го пише в условията. В Гранд хотел Поморие си е на блок маса, подобно на AI.

# 607
  • There I was on a July morning
Извинете за невежеството, просто винаги или сме на били на хотел без изхранване или на пълен ОлИн, та въпросът ми е местата,
които предлагат закуска и вечеря пак ли са на блок маса или примерно има няколко сготвени неща и си избираш от меню? Била съм преди доста години в Огняново и беше така на меню, та се чудех дали си е така по принцип?
В големите хотели изхранването обикновено е на блок маса, по меню е в малките. Често напитките не са вкючени към вечерята и трябва да ги плащаш допълнително.

# 608
В големите хотели изхранването обикновено е на блок маса, по меню е в малките. Често напитките не са вкючени към вечерята и трябва да ги плащаш допълнително.
Благодаря, обмисляме към края на Август да направим още 1 море, но този ултраОлИн ни дойде малко в повече на сегашното 😁 сигурно, защото се съобразявахме и с времето за хранене на детето и нямахме толкова време, че да огладнеем и се замисляме за пропускане на обяда.

# 609
[/quote]
Благодаря, обмисляме към края на Август да направим още 1 море, но този ултраОлИн ни дойде малко в повече на сегашното 😁 сигурно, защото се съобразявахме и с времето за хранене на детето и нямахме толкова време, че да огладнеем и се замисляме за пропускане на обяда.
[/quote]
С кое време се съобразавате, като повечето ОИ и при всички УОИ храна има нон-стоп? Като не искате да обядвате просто пропускате обяда, но като сте с дете не знам как точно ще го изпълните. Като отидете на НВ и трябва за всяко нещо да доплащате (напитики, сладоледчета, чадър  и шезлонги, паркинг и т.н.) цената ще Ви излезе чудна.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 15:12 от Fatalina

# 610
[/quote]
С кое време се съобразавате, като повечето ОИ и при всички УОИ храна има нон-стоп? Като не искате да обадате просто пропускате обяда, но като сте с дете не знам как точно ще го изпълните. Като отидете на НВ и трябва за всяко нещо да доплащате (напитики, сладоледчета, чадър  и шезлонги, паркинг и т.н.) цената ще Ви излезе чудна.
[/quote]
Детето е на 1г. и се храни по часове горе долу, та се падаше да се храним заедно на закуска, обяд и вечеря и за това, но щом тези неща, които изброихте не са включени в цената, явно наистина ще излезе като да сме били на Ултра 😁 да, имаше храна почти нон стоп, но страничната от блок масата беше сладкиши, сандвичи, пици и подобни, за това предпочитахме и ресторанта. Благодаря ви много!

# 611
Според мен търсете АИ лайт. При него има напитки по време на храненията, но няма междинни хранения, коктейли и евентуално твърд алкохол.

# 612
  • Асеновград
Ние преди ходехме все на Ultra Al. , но от две години запазвам само закуска и вечеря, обяда го пропускаме , ако решим хапваме нещо навън. На блок маса е храната , има си готвено , десерт , задължително супа , таратор и плодове. Напълно достатъчно ни е.

# 613
  • There I was on a July morning
Детето е на 1г. и се храни по часове горе долу, та се падаше да се храним заедно на закуска, обяд и вечеря и за това, но щом тези неща, които изброихте не са включени в цената, явно наистина ще излезе като да сме били на Ултра 😁 да, имаше храна почти нон стоп, но страничната от блок масата беше сладкиши, сандвичи, пици и подобни, за това предпочитахме и ресторанта. Благодаря ви много!
Паркингът и чадърите на плажа не са задължителен елемент от ОИ. Някъде са включени в пакета, другаде се доплащат. Има и хотели, които са със закуска и вечеря, но имат включени чадъри/шезлонги.
Разгледайте хотели и места, които ви харесват и преценете какъв пакет ви е най-изгоден.

# 614
Има време, ще се разровя, благодаря ви момичета! 🌹

Общи условия

Активация на акаунт