На море в България 2023 г.! - 2

• 62 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Чисто в ресторанта не пазят почиващите, най вече румънците - то е клепане и мазане. Персоналът е от млади момчета и момичета, които не спират да трият и бършат. Инклузива е добър с оред мен. Има стандартни неща. Но например сравнен с Жерави Приморско е в пъти по-добър.

# 586
Storm 76 има ли хубави спокойни плажове в околността? Както и заведения с вкусна храна и по разумни цени? И приятни места за вечерна разходчица. Благодаря
Ако желаете може и малко да прочетете нещо за Слънчев бряг.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D … D1%80%D1%8F%D0%B3

# 587
  • София
Здравейте, питах и в темата за Слънчев бряг, но и тук да питам, някой знае ли, дали тази година работи почивната станция на Министерския съвет на Слънчев бряг? На телефона никой не вдига...чудя се, има ли смисъл да опитам пак.

# 588
  • There I was on a July morning
Мисля, че не работи още от миналата година.
http://pb-sunnybeach.com/price_and_conditions.php

# 589
  • София
Благодаря. Видях сайта още вчера, но се надявах на нова информация. Жалко за хубавото място, ако са го затворили изцяло.

# 590
Благодаря. Видях сайта още вчера, но се надявах на нова информация. Жалко за хубавото място, ако са го затворили изцяло.
Не знам какво се е случило, но на сайта на мин. съвет също я няма. https://travel.government.bg/euxinograde/

# 591
Като чета посоченото на сайта решение №318 на МС разбирам, че базата е предоставена за ползване от бежанци, разбирай украинците. Жалко, отдавна явно я бях набелязала, даже имахме резервация през 2020, но не се решихме в последния момент. Знам, че е на хубаво място.

# 592
Като чета посоченото на сайта решение №318 на МС разбирам, че базата е предоставена за ползване от бежанци, разбирай украинците. Жалко, отдавна явно я бях набелязала, даже имахме резервация през 2020, но не се решихме в последния момент. Знам, че е на хубаво място.
Не знам дали трябва да се съжалява за там, много стари сгради, никаква шумоизолация, изхранването беше кошмар, тоест имахме само закуска, огромни опашки и никаква организация. Само прекрасната градина и хубавото изложение, както и удобния паркинг компенсираха. Цените бяха съпоставими с доста по-приятни хотели например, ако сравним с ранно записване.

# 593
Не знам дали трябва да се съжалява за там, много стари сгради, никаква шумоизолация, изхранването беше кошмар, тоест имахме само закуска, огромни опашки и никаква организация. Само прекрасната градина и хубавото изложение, както и удобния паркинг компенсираха. Цените бяха съпоставими с доста по-приятни хотели например, ако сравним с ранно записване.
Ние бяхме преди много години и ни хареса най-вече заради тишината, спокойствието и хубавата градина. Тогава имаше и частен плаж към станцията и ни дадоха № на чадър, който ни беше запазен за цялата почивка. Иначе, условията не бяха кой знае какви.
Както и да е, дано да свършва по-бързо войната и пак да я отворят!

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 16:03 от Скубиду

# 594
  • София
Имате ли предложение за някое по-младежко ол инклузив място?

По възможност по-бюджетен вариант. Да се разбира по-студентски. Simple Smile

# 595
  • София
Ние си я харесвахме, няколко години я посещавахме. Тихо, спокойно място. Пак искахме сега да идем за няколко дни. Паркинг, ресторант, голяма градина, имаше и реновирани стаи ... направо си ми е жал...
Благодаря на всички включили се.

# 596
Аз не съм попадала на младежки ОИ. В нашата компания сме все млади (под 30), но когато ходим с приятели, избираме нещо, различно от ОИ. Иначе бихте могли да видите тези, които са само за възрастни.

# 597
Ние бяхме преди много години и ни хареса най-вече заради тишината, спокойствието и хубавата градина. Тогава имаше и частен плаж към станцията и ни дадоха № на чадър, който ни беше запазен за цялата почивка. Иначе, условията не бяха кой-знае какви.
Както и да е, дано да свършва по-бързо войната и пак да я отворят!
Е, вие сте били явно доста отдавна там! Ние последно в Ковид кризата, имаше минимално количество платени шезлонги по левче или два, всички търчаха в ранни зори да запазват с хавлии и за такива като нас, които ходят на плаж към 8,30 след закуска няма място. Стояхме на нуди плажа с наши хавлии, пек страхотен, няма тоалетни, въобще плажът не е това, което беше едно време. Отделно че сградата е стара и един като затвори балконска врата целият етаж се тресе. Паркингът претъпкан, едно игрище беше пригодено също за паркинг, сервитьорът в ресторантчето за вечеря ми изтърси на въпроса защо не носи половин час меню "нямам сто ръце". На рецепция се мъдри бележка "не отговаряме, ако няма места в ресторанта за изхранване на почиващите". Вече писах епичните опашки на закуска с никакъв ред, щото една жена например трябваше да взима храна за още трима освен нея, а според създадения ред не можеше да се пререди. Въобще не ми хареса там последния път. Цената хич не беше символична за това, което се предлага, та лесно сменихме мястото, въобще не съжалявам.

# 598
И все пак би било жалко просто да се руши и да не се поддържа.  Ние също сме почивали там няколко години поред, последно през 2017-та. Със сигурност имаше редица проблеми,  но си имаше и чар. Все пак е на първа линия, с градина и площи за спорт. Най-вероятно планът е да се досъсипе и да премине в частни ръце. Жалко  Sad

# 599
И все пак би било жалко просто да се руши и да не се поддържа.  Ние също сме почивали там няколко години поред, последно през 2017-та. Със сигурност имаше редица проблеми,  но си имаше и чар. Все пак е на първа линия, с градина и площи за спорт. Най-вероятно планът е да се досъсипе и да премине в частни ръце. Жалко  Sad
Аз мисля, че вътре пребивават украински бежанци, поне миналата година беше така. А площите за спорт, както и рибното ресторантче отдавна са затворени и неизползваеми. Площта позволява и един хубав басейн да се направи, но вместо това...разруха. Надявам се да я запазят все пак, но си има нужда от сериозно обновяване. Най-много ми харесваше да си стоя в кафенето под ресторанта, любимо място. Сянка, градина, хубаво кафенце, разни сладкиши, тортички, сладолед....Даже е имало дни, в които не се качвам на противната закуска, а си поръчвам един сандвич и кафе и съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт