На море в България 2023 г.! - 2

• 62 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Цитат на: brumm link=topic=1566242.msg46715685#msg46715685
[/quote
Бихте ли споделили за кой хотел в Кранево става въпрос, от който сте доволни! Направих запитване за септември, за Ефект Алгара Бийч, но оглеждам и други хотели преди да направя избор, така че Вашият отзив ще ми бъде полезен.

Milittana, сега видях, че.си питала за апартхотел Морето. Намам лични впечатления от самият комплекс, но е в района, в който почивам, т.е. в края на Обзор в южна част на плажа. На високо е и след плаж ще те чака баир до хотела. Освен това там отзад брегът е висок и след обяд прави яка сянка на плажа. Хубавото е, че от тово място по плажа  започва крайбрежната алея и можеш по нея пеша да стигнеш до града.
Ако търсиш нещо под наем в Обзор, то по-добре е да разгледаш места за настаняване по ул. Черноморска (това е крайбрежната) и то нещо по-близо до централнаят плаж и парка до него. Ето тези например https://mob.pochivka.bg/altea-o21898
https://mob.pochivka.bg/semeen-hotel-kaza-martinez-o14139
Има разбира се и безброй други.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 11:46 от Fatalina

# 556
Ние пък точно заради детето не ходим на ОИ,въпреки че на мен лично много ми се иска да не мисля за готвене. Дребното обаче е  страшно злоядо ,със зор я изяде една супа я не. Ние с мъжа ми не закусваме и много рядко обядваме,та  за нашето семейство просто не си заслужава да давам по 300-400 лв дневно за ОИ при положение ,че реално се храним веднъж и то салата и някоя пържола или риба. Благородно завиждам на хората ходещи на ОИ,минаваш ,взимаш, хапваш и заминаваш без да го мислиш

# 557
  • В.Търново
Какви са тия мъже, които не огладняват? 😃🤗 Моя все гладен.

# 558
Здравейте! Моля за актуални отзиви за Хелена Парк.

# 559
Ние към нашите ОИ почивки последните две години ходим и на къмпинг, по-конкретно Якото място, но вече край. Сигурно има къмпинги с нормални цени, но там ни излезе по-скъпо от ОИ ..

Доколкото четох, миналата седмица са влезли в къмпинга с багери и го събарят, та буквално "край".

# 560
  • Пловдив
Резервирали сме бунгало на Кораба Арапя. Никога не сме били там и половината престой ще съм с детето сама. Интересуваме има ли в близост заведение, за да не обикалям много за вечеря примерно. Как вървят шезлонгите и чадърите там тази година?

# 561
  • София
И аз да попитам за мнение,  ако ми се отвори възможност за отпуска. Интересува ме BSA Градина хотел на Златни пясъци?
Не съм ходила никога на Златните,  така че всякаква информация ще ми е от полза.

# 562
На Златни пясъци е като на Слънев бряг. За хотела нищо не мога да кажа, но имат много хубава крайбрежна улица с джунджурии. Имат си дори и Айфелова кула с ресторант на нея!
Това, което не ми хареса е, че безплатната зона е много малка и вечер там си разхождат кучетата. И после никой не почиства след тях!

# 563
Има няколко свободни зони на плажа. В южния край до понтона ни харесва на нас.

# 564
Някой ходил ли е на морето около 22-ри септември?За Приморско конкретно.
Чудя се дали да резервирам 3 нощувки за почивните дни.
За Белведере отзиви?

# 565
  • София
Някой ходил ли е на морето около 22-ри септември?За Приморско конкретно.
Чудя се дали да резервирам 3 нощувки за почивните дни.
За Белведере отзиви?
2021 година. Не ставаше за плаж. Но това не означава, че тази година ще е същото🙂

# 566
Здравейте, следващата седмица ще сме в Топола скай .Били сме там  преди 2 години ,но стигнахме до плажа само 1 път.Има ли някой който да е бил скоро и да сподели за плажа?Какви са цените на чадър и шезлонги?Намират ли се места ,тъй като плажа е доста малък?Кои са деугите плажове които можем да посвтим с колата ‐ на разумно разтояние ‐ до 20 - 30 мин в посока ?

# 567
Ходила съм в Царево няколко пъти, времето все ставаше за плаж и ни харесваше. После рязко се променяше, та си е въпрос на късмет.

# 568
  • София
И аз гледах някакви оферти за 22ри септември.  Чудя се нашето ли, Гърция ли, СПА ли...

# 569
  • Sofia
За съжаление и нашата почивка е към своя край. Остават ни още два дни, като се приберем ще пиша по-подробно, тази година заложихме на малки семейни хотелчета, без изхранване и лично за нас това е оптималният вариант за почивка на нашето черноморие. Само  възрастни сме и след този година се доубедих, че почивка на ОИ в България не е за нас. Почивката разделихме на две, седмица в Царево и седмица в Приморско. Две семейства сме, наехме си по едно апартаментче и на двете места. Плажувахме на Нестинарка в Царево, за вечерите ползвахме ресторант Орехите във Василико, където бяхме отседнали. Горещо препоръчвам ресторанта -вкусна храна, добро обслужване и цени по-ниски от София. Ресторант Ванеса също беше с добра и вкусна храна, но Ореха си ни беше любим. Южното черноморие ми куцаше много и сега беше момента да наваксам. Ходихме един два пъти на плаж на Силистар и Синеморец, сега сме в Приморско, не е зле, апартамента ни е хубав, с директна гледка море и съвсем близо до плажа, но Царево си стана нашето място, пясъкът и плажът в Приморско са супер, но не ни допаднаха лудницата и тълпите от хора вечер. Пробвахме няколко заведения, но досега не попаднахме на заведение, което да ни  хареса и да е вкусно, както беше в Царево. Моля, препоръчайте нещо с вкусна и добра храна, по възможност около северния плаж. Предварително благодаря и прекрасни и слънчеви почивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт