ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 301
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
То и аз се бях убедила, че си се харесвам. Ама снимките показват истината после... Аз и сега не съм слаба. Но бях направо кръгла преди.

# 196
Е, аз си се харесвам и на снимки.
Държа да отбележа че тренирам с тежести от 2 години, това дава отражение на композицията на тези кг.
Просто споделям каква е причината в моя случай, имам доста реална представа за това как изглеждам, виждам и кусурите, но като вече не са толкова големи, не ми бодат очите толкова.

# 197
Glossycherry, то е ясно, аз за себе си говоря. Моите снимки преди 3 години,  на повечето съм опънала дрехите яко. Хем носех 2-3 размера по-големи.

# 198
Не знам как е при другите, но аз съм зациклила там, защото нямам особена мотивация да отслабна повече. Искам да променя още от тук- там, но факта че изглеждам добре, и че ми е много лесно за поддържане това тегло често ме спира.
Според мен най-важното е човек да се чувства добре в кожата си и да се харесва. При теб щом този етап е настъпил, защо се тормозиш, че нямаш мотивация за още сваляне?

# 199
За здраве!
Колкото и да се харесвам, няма как да игнорирам че имам още мазнини в коремната област.

# 200
За здраве!
Колкото и да се харесвам, няма как да игнорирам че имам още мазнини в коремната област.
Здравето винаги е приоритет. Аз свалих точно поради здраве.

# 201
На мен 72 са ми много, тежат. Бях толкова докато кърмех. Свалих 15 кг като приключихме цокане. После върнах малко, но си стоя под 70.
В най лошите периоди съм стигала до 66-67кг, но целта винаги е около 60.
В ученическите си години бях около 55килца. На моите 170 см бях като пушена скумрия...Joy

# 202
И на мен моите ми тежат и искам да падна поне на 67кг. Ама все не ми се получава.
Като студентка държах 58-62кг и ми беше супер на тях.
Ама нямам илюзии че някога пак ще ги стигна.

# 203
Момичета, не е невъзможно 🤗
И аз циклих три години около 60, много са ми, с излишната сланина. Сега като реших да сменя нещо, проработи. Не знам до кога, но няма да им се даваме на излишните килограми. Чакам МЦ, кантарът не ми е приятел. Няма да го настъпвам скоро 😎.

# 204
Десети ден на диета.
Възникна ми проблем с WC-то.
Пък не знам какво повече да направя - пия вода, в менюто ми има овесени ядки, кисело мляко, салати разни, плодове. Даже режимът ми е предимно с постни манджи.
Ама е мн гадно така. Аз по принцип съм свикнала поне 2 пъти дневно, а сега дори кантарът ми е в плюс последните два дни...

# 205
в една от съседните теми четох за алое на кристали - много добре ми се отразява, но след повече от 12 часа, при други подобни средства обикновено е около осмия час - пиша го, за да не се притесни някой и да вземе втора доза; спазмите в корема също са по-малко от всичко подобно "насилствено", което съм пила

# 206
Утро, как са ти мазнините?

# 207
Какви са тези кристали, може ли снимка или нещо.
Четох че кетоманиаците пият хуск за отделителната система.

# 208
Утро, как са ти мазнините?

Режимът ми е с намален прием на мазнини.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт